- 28 Şubat 2011
- 13.688
- 14.501
-
- Konu Sahibi Combativeenemy
Meme diyince daha kadınsı geldi şimdi bak :)He dedim nolmus :) gayet dogal biyolojik bisey yani :)
Niye ki cinsiyeti ne? Bayan mıAynen sonuçta 18 yasında bir kıza kadın diyemezsin :)
Ben sadece genel olarak bana böyle hitap edildiğinde tuhaf olduğumu belirttim başkası ne düşünür bilememHitap şekli bayan olbilir ama nota özellikle bayan yazmak nedir birde kadınlar günü adi üstünde kadınlar günü yanı
Bana da garip gelmiyor. Hatta bu kadar garipsenmesini garipsiyorum. Son zamanlarda takildigim bir konu. 18 yasindaki bir erkege de adam demiyoruz demissiniz ya 18 yasindaki kiza kadin demiyoruz diye. Neden bu kadar takiniliyor anlayamiyorum. Tamam isteyen bayan desin isteyen kadin. Ama bayan deyince bayan denilmesinden rahatsiz olanlarin aklinda ne canlaniyor.Bayan kelimesi bana garip gelmiyor nedense
Cinsiyeti bayan işte bayın karşılığı gibi Erkeğe 30 yasına gelince de adam deniyor bay deniyor .Niye ki cinsiyeti ne? Bayan mı
Erkeğe 15 yaşında da erkek deniyo
Bence de evet kadınlar günü olduğu için bayanlar günü yazılması uygun durmamış .Bana da garip gelmiyor. Hatta bu kadar garipsenmesini garipsiyorum. Son zamanlarda takildigim bir konu. 18 yasindaki bir erkege de adam demiyoruz demissiniz ya 18 yasindaki kiza kadin demiyoruz diye. Neden bu kadar takiniliyor anlayamiyorum. Tamam isteyen bayan desin isteyen kadin. Ama bayan deyince bayan denilmesinden rahatsiz olanlarin aklinda ne canlaniyor.
Konuya gelecek olursan gun kadinlar gunu oldugu icin tebrikte bayanlar gunu yazmasi hos olmamis. Yani tamamen ozel gunun ismini gedistirmekten kaynakli.
Cinsiyeti bayan işte bayın karşılığı gibi Erkeğe 30 yasına gelince de adam deniyor bay deniyor .
Bence çok Önemsiz bşy kadına karsı şiddet taciz tecavüz olduğu bir ülkede bu kadar ayrıntıya takılmak saçmalık geliyor bana :)
Kiz-erkek. Kadin-adam.Niye ki cinsiyeti ne? Bayan mı
Erkeğe 15 yaşında da erkek deniyo
Kadın-erkek değil mi? Hani eşitliği falan da var.Kiz-erkek. Kadin-adam.
Adam ne o zaman? Bayanin karsiligi mi? O bay miydi yoksa? Cinsiyet demissiniz de cinsiyet kizdir. Cocugun cinsiyetini ogrendiginizde gozunuz aydin bir kadininiz mi olacak diyorlar?Kadın-erkek değil mi? Hani eşitliği falan da var.