Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
BU ETEK 40 BEDEN 15 TL KUMAŞ BU ŞORT MNG 34 BEDEN 15 BU ETEK MNG 36 BDEN 10 TL DÜĞMELERİ YOK SIFIR BU MİNİ ETEK SIFIR SADECE DENENDİ 15 TL İKİSİ S BEDEN 15 TL BU ETEK SIFIR KADİFE 36 BEDEN 25 TL ÜSTÜYLE AL
ceketiniz için ciddi alıcıydım indirim yapmasanızda alıcaktım zaten ama şu kaba tavrınızdan sonra vazgeçtim burda satış yapıyorsanız bence konuşmalarınızı nezaket çerçevesinde gerçekleştirin size iyi satışlar
ben aslında ka değilim sadece şu an hem mbebekle hemde mesaj atmaya çalışıyor ayrıca bi uyye ceket güzelmiş diye mesaj atmış bn ona yazdım emin olun bn kaba biri değilim
34 BEDEN NORMALDE 36 YADA UYAR BURDA RESİM SOLUK NORMAL RENK LACIVERT DAHA GÜZEL YANİ SIFIR ÜRÜN ÇOK ŞIK SADECE BANA BİRAZ UZUN GELDİĞİ İÇİN SATIYORUM CNIM