- 14 Haziran 2014
- 373
- 67
-
- Konu Sahibi gurbetgurbetgurbet
Nasıl degistireyim :) doktor olarak bilen bilir cnmm.konu açınca degistiremioncanım antalya memorial tüp bebek merkezi dr batu aydınuraz diyemi değiştirsen
cnm mrb sen ne karar verdin??canım antalya memorial tüp bebek merkezi dr batu aydınuraz diyemi değiştirsen
laparoskopi başka yerde yaptırcam.. çok pahalı memorial aşıo bizi.. tüp bebeklik durumum olursa kesinlikle batu bey !!yok daha karar vermedim sen ne yaptın
arkadaşlar mrb, batu beye devam eden var mıdır? Gidip de memnun kalan? Ben çarşamba günü görüşmeye gideceğim
Ben batu bey in hastasıyım ilk tup bebek denememde tuttu. Kendisinden çok memnunum. Çok mutevazi pozitif ve sevimli ve başarılı.
Kızlar size tavsiyem eğer tüp bebek yaptircaksaniz lütfen önce herseye bakılsın ben biriyle görüştüm batu beye yaptırmış ama tutmamis sonra vitale gitmiş orda ameliyat demişler yani Rahimde yapısıklik önce giderilcek demişler ve bu kişi de batu beye kiziodu.
Batu bey iyi bi Dr ilgili yaptıran ve memnun kalan çok kişi var çevremde ama memnun kalmayan da var o yüzden hersey sizin elinizde bilinçli olup tüm tetkiklerin yapildigindan emin olun
dediğim gibi cnm..yaptıran birine denk geldim ama rahimin durumuna bakmadan tüp bebek yapılmış ve tutmamış.ama yaptıran başka bi arkadaşım var o çok memnun. batu bey çok iyi kesinlikle..ama size tavsiyem tüp bebek öncesi herşeyinize bakılsın.. rahim filmi bi daha çekilin rahimin durumu için..kan testleri vsvsvs..onu demek istiyorum..drlar önce tüp bebek yapıp geçio..tutmazsa şunada bunada bakalım diolar..Tüp bebek olacaksa batu bey kesinlikle yazmışsınız şimdi böyle yazınca merak ettim acaba olumsuz bişeyler mi öğrendiniz acaba ?