Batu aydınuraz hastaları buraya lütfen

Selam arkadaşlar batu beye tüp bebek ve pgt cgh yaptıran var mı biz yaptırdık ama sağlıklı embriyo çkmadı yeniden denicez eşimde translokasyon var bizimle aynı durumda olan var mı siz neler yaptınız

Kızlar size tavsiyem eğer tüp bebek yaptircaksaniz lütfen önce herseye bakılsın ben biriyle görüştüm batu beye yaptırmış ama tutmamis sonra vitale gitmiş orda ameliyat demişler yani Rahimde yapısıklik önce giderilcek demişler ve bu kişi de batu beye kiziodu.
Batu bey iyi bi Dr ilgili yaptıran ve memnun kalan çok kişi var çevremde ama memnun kalmayan da var o yüzden hersey sizin elinizde bilinçli olup tüm tetkiklerin yapildigindan emin olun

Tüp bebek olacaksa batu bey kesinlikle yazmışsınız şimdi böyle yazınca merak ettim acaba olumsuz bişeyler mi öğrendiniz acaba ?

Tüp bebek olacaksa batu bey kesinlikle yazmışsınız şimdi böyle yazınca merak ettim acaba olumsuz bişeyler mi öğrendiniz acaba ?
dediğim gibi cnm..yaptıran birine denk geldim ama rahimin durumuna bakmadan tüp bebek yapılmış ve tutmamış.ama yaptıran başka bi arkadaşım var o çok memnun. batu bey çok iyi kesinlikle..ama size tavsiyem tüp bebek öncesi herşeyinize bakılsın.. rahim filmi bi daha çekilin rahimin durumu için..kan testleri vsvsvs..onu demek istiyorum..drlar önce tüp bebek yapıp geçio..tutmazsa şunada bunada bakalım diolar..
herkese göre her dr farklıdır..kimine iyi gelir kimine kötü..o yüzden drları biraz bizler yönlendiricez..herşeye bakıldığından emin olucaz.. onu anlatmaya çalıştım..batu beye kötü demedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…