Batu aydınuraz hastaları buraya lütfen

dediğim gibi cnm..yaptıran birine denk geldim ama rahimin durumuna bakmadan tüp bebek yapılmış ve tutmamış.ama yaptıran başka bi arkadaşım var o çok memnun. batu bey çok iyi kesinlikle..ama size tavsiyem tüp bebek öncesi herşeyinize bakılsın.. rahim filmi bi daha çekilin rahimin durumu için..kan testleri vsvsvs..onu demek istiyorum..drlar önce tüp bebek yapıp geçio..tutmazsa şunada bunada bakalım diolar..
herkese göre her dr farklıdır..kimine iyi gelir kimine kötü..o yüzden drları biraz bizler yönlendiricez..herşeye bakıldığından emin olucaz.. onu anlatmaya çalıştım..batu beye kötü demedim

Fiyat Hakkı'nda bilginiz var mı acaba ?

Fiyat Hakkı'nda bilginiz var mı acaba ?
Merhaba, Bem 3 kere tüp bebek yaptırdım. 2 si vitalede, 3. Memorialde Batu Beyde. Batu bey ve ekibini tanıdıktan sonra diğer merkezlerin nekadar ilgisiz olduğunu gördüm. Ön görüşmeye gittik, ücret almadı hikayemi anlattım, tedaviye başlamadan önce kan testleri, genetik testler istedi. Sonuçlarına göre tedavi planı çizdi. Hemşirelerin ilgisi Doktor beyin Güler yüzü pozitifliği tedavinin çok daha iyi gitmesini sağlıyor. Fiyat diğer merkezler ile aynı. Bence pişman olmazsınız bir görüşmeye kesin gidin.

Merhaba, Bem 3 kere tüp bebek yaptırdım. 2 si vitalede, 3. Memorialde Batu Beyde. Batu bey ve ekibini tanıdıktan sonra diğer merkezlerin nekadar ilgisiz olduğunu gördüm. Ön görüşmeye gittik, ücret almadı hikayemi anlattım, tedaviye başlamadan önce kan testleri, genetik testler istedi. Sonuçlarına göre tedavi planı çizdi. Hemşirelerin ilgisi Doktor beyin Güler yüzü pozitifliği tedavinin çok daha iyi gitmesini sağlıyor. Fiyat diğer merkezler ile aynı. Bence pişman olmazsınız bir görüşmeye kesin gidin.

Bunları duyduğuma sevindim en kısa zamanda görüşmeye gitmek istiyorm bu düşüncedeyim Bnde teşekkür ederim :)

Arkadaşlar merhaba bende geçen yıl ant gwlecekte yaptırdm kimyasal ile sonuçlandı.. ve memnun kalmadım haftaya salı batu beyden bilgi almak için randevum var tanımadan yorumlar ve çevremden aldığım bilgilerle çok ısındım umarım herşey hepimiz için yolunda gider

X