Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok tüylü değil zaten pike gibi olanlardan benim kiTüy bırakmıyorsa sorun olmaz.
Problem olmaz o zaman, yılayabilirsin makinedeYok tüylü değil zaten pike gibi olanlardan benim ki
Makinan kaç kilo canım çoğk sıkış tepiş olmasın boşluk olması gerek ki hem battaniye ye hemde makinaya bişey olmasınÇok teşekkür ederim bende atıcam birazdan sağolun valla cesaret verdiniz![]()
7 kiloluk makinemde yün battaniye yıkadım. Ne olduğunu sorma söylemem. Eşimede söylemedim ne oldu dediğindeArkadaşlar merhaba formu araştırdım ama pek bir bilgi bulamadım.dert mi derseniz evet benim için şu an büyük dert.10 kg luk çamaşır makinem var yorgan programı da var ama hiç kullanmadım yeni evliyim zaten.makinede battaniye yıkıyor musunuz?makineye zarar veriyor mu?
10 kg makine battaniye çok ağır değil ama suyu çekince nolur ondan korkuyorumMakinan kaç kilo canım çoğk sıkış tepiş olmasın boşluk olması gerek ki hem battaniye ye hemde makinaya bişey olmasın
7 kiloluk makinemde yün battaniye yıkadım. Ne olduğunu sorma söylemem. Eşimede söylemedim ne oldu dediğinde![]()
Ben eşinde değilim konu sahibi de değilim. Bana söylesene noldu7 kiloluk makinemde yün battaniye yıkadım. Ne olduğunu sorma söylemem. Eşimede söylemedim ne oldu dediğinde![]()
Canım ben çift kişilik yorgan ve battaniyelerim dahil yıkıyorum hiçbir sorun yaşamadım.. Yorgan programında yorgan yıkıyorum battaniyelerim de kendim ayarlayıp yıkıyorum 40 Derecede kısa programda yıkıyorum.. Ama yorganların el yapması yün yorgan falansa koyma sakın onlar ağır oluyor makineyi bozar..Arkadaşlar merhaba formu araştırdım ama pek bir bilgi bulamadım.dert mi derseniz evet benim için şu an büyük dert.10 kg luk çamaşır makinem var yorgan programı da var ama hiç kullanmadım yeni evliyim zaten.makinede battaniye yıkıyor musunuz?makineye zarar veriyor mu?
O zaman rahat yıkar merak etmeyin10 kg makine battaniye çok ağır değil ama suyu çekince nolur ondan korkuyorum