• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Batlarımızı yazalım;belirtilerimizi paylaşalım ///

Kızlar merhaba,
bende bu ay pko olduğumu öğrendim, adetim 10 gün gecikti sonrasında 4. günü klomene başladım en büyük yumurtam 15 mm di doktor çatlatma iğnesi vermedi 15. gün duphastona başladım 20 tane içtim dün bitti 1 hafta içinde adet olmazsan gebelik için gel dedi:) bu hafta beklicem ama çok sabırsızım, dün aynı adet olcam gibi ağrım oldu sonrada aktı dedim kesin adet oldum baktım beyaz- sarı gibi akıntı hayırlısı olsun artık.
İnşallah adet olmam sağlıklı sıhhatli evlatlarımız olur, Rabbim isteyen dileyen herkese sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah,

Kızlar merhaba,
bende bu ay pko olduğumu öğrendim, adetim 10 gün gecikti sonrasında 4. günü klomene başladım en büyük yumurtam 15 mm di doktor çatlatma iğnesi vermedi 15. gün duphastona başladım 20 tane içtim dün bitti 1 hafta içinde adet olmazsan gebelik için gel dedi:) bu hafta beklicem ama çok sabırsızım, dün aynı adet olcam gibi ağrım oldu sonrada aktı dedim kesin adet oldum baktım beyaz- sarı gibi akıntı hayırlısı olsun artık.
İnşallah adet olmam sağlıklı sıhhatli evlatlarımız olur, Rabbim isteyen dileyen herkese sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah,
Hayırlı haberlerle gelirsin inş cnm

Ben de de küçük küçük gördüğünü söyledi geçen ay .ama dediğin gibi 1 yıl olmayınca vermiyorlar birşey
Evet bana da en küçük doz verdi şimdilik ve öbür ay kullancam mi dedim olmazsa Hayır dedi öbür ay da tahlil falan istiycek ona göre yolu belirliycek sanırım inşallah bu sefer olur bugün ilaca da başladım bakalim

Anladım canım, ama o kişiden kişiye göre değişiyor diye biliyorum ya, neyse hayırlsıı olsun inşallah hiç ilaç kullanmana gerek kalmaz
benden daha 5,6ay once geliyordu o akinti ama 5,6 aydir gelmiyor hic...Insallah canim tutmadiysa buyuk ihtimal benim yunurta catlamiyor yani gelismiyor...

Bunun için ilaçlar var sen daha çok başındasın canım, yani ilk klomen kullanışında dahi hemen hamile kalan kişi sayısı çok fazla dur bakalım kötü düşünme inşşalah tutunur:)

Bunun için ilaçlar var sen daha çok başındasın canım, yani ilk klomen kullanışında dahi hemen hamile kalan kişi sayısı çok fazla dur bakalım kötü düşünme inşşalah tutunur:)
Insallah bugun biraz bel agrim artti sadece bu belirti var ...agir bi isim yok oturuyorum belki de usutmusumdur ..

Evet kızlar Doktor 1 hafta içerisinde adet olursan 3. günü gel olmazsan test yap demişti bugün ile birlikte son 4 günüm,
Rabbim herkesin gönlüne göre versin İnşallah hasta olmamda, hamile kalırım Amin:)

bugun regl gunum. Kızlar ağrım falan var ama kanama yok kıı :) valla umıtlene umıtlene delırecem artık. Bu sekılde hamle kalan var mı kı ya ?? Tam regl olucam ağrım var derken hamle olduğunu anlayan var mıı kızlar ???

bugun regl gunum. Kızlar ağrım falan var ama kanama yok kıı :) valla umıtlene umıtlene delırecem artık. Bu sekılde hamle kalan var mı kı ya ?? Tam regl olucam ağrım var derken hamle olduğunu anlayan var mıı kızlar ???

Back