- 29 Mayıs 2016
- 1.932
- 1.616
- 83
- Konu Sahibi Hayalimi_yasarken
Aynen canım ya yastık koyuyom belimin altına öle durmaktan belim çok agrıoAllah kolaylık versin çok zor oluyor yorucu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım ya yastık koyuyom belimin altına öle durmaktan belim çok agrıoAllah kolaylık versin çok zor oluyor yorucu
İnş hayırlı günlerdeAynen canım ya yastık koyuyom belimin altına öle durmaktan belim çok agrıomecbur emek olmadan hiç bişi olmuo
Allah ım bu ay nasip eder İnşallah hepimize
![]()
Bat 5 temmuz çalışmalara hergün iftardan sonra devam![]()
Kolay gelsin bacım
Aah ah benimkinin şu mesaileri yüzünden bi düzene koyamadık illallah ettim
Adam yüz ifademden kaçıyo artık garibim napsın![]()
Nasıl oldu ki canımKızlar ablam eşiyle ilişkiye girmeden hamile kaldı
Kimse asla umutsuzluğa düşmesin
ALLAH bize yeter!!!![]()
Sagol kuzum benim kocişde gece vardiyasındaydı Allah tan adetimin 10.günü vardiyası bitti çünkü niyetli oldugumux için denk gelmiyordu şimdi tam denk geliyor iftardan sonra sahura kadar vakit bol hünde bi kez bakalımbu ay nolcak
Çook sıkıİşler sıkı diyorsun yani
ALLAH gönlünüze göre hayırlısını versin inşaAllah..... ne zamana kadar deniyorsunuz peki adetinin kaçıncı gününe kadar?![]()
Nasıl oldu ki canımAllah ım herşeye kâdir
![]()
Çook sıkıAmiin canım İnşallahh cümlemizle birlikte
canım adetimin 10.gününden itibaren başladık bat a kadar devam edicez boş geçmicez
bu kez de böle deneyelim dedik bakalım nolcak
![]()
1 gün gecikme ve ne gebelik ne de regl belirtisi var belirsizlik beni strese sokuyor acaba kac gun gecikme sonunda idrar testi yapsam zaten bir 10gunden yukarisinda kan testine gitmicem o niyetteyimde idrari ne zaman yapsam esimde uzuluyorsun almayalim direk kan yaptiririz cok gecikirsen diyor ama benim duygumla onunki bir degil ben sabirsizlaniyorum
Aynen canım sagol sabredip bekliyicem artık saglikla nasip olsun gelsin bebislerimizBence sabret biraz bekle ki sonradan üzülmeyesin
Benim geçen ay adetim 17 gün gecikti ve bütün hamilelik belirtilerini yaşadım göğsümün ucunda kabarcıklar bile çıktı aha heralde bu sefer oldu dedim sonra idrar tahlilimde sonuç= idrar yolu enfeksiyonu....ay şu hastalık bi geçse adet görsem dedim bebek mebek düşünmedim zaten 1 ay çalışmalarda durdu tabi mayıs öyle geçti gitti...ALLAH sağlık versin önce en önemlisi o gerisi nasipse gelir
Geçmiş olsun bu arada canımMavi Boncugumm canım Allah ımın mücizesi işte Elhamdülillah neler kâdir Rabbimiz
Allah ım ne zaman istrrse o zaman olur canım tek gerçek buhiç üzülüp sıkıntıya girme kocanda ara vermrk istemez ama iş yoruyor onları benimki ramazanlıktan dokayı bir saat erken çıkıyor o yuzden denk gelio işte hem dediğinde hergün yapmak degilmiş demekki yapmadanda oluormuş boşuna aranızın açılmasına izin verme yani
![]()
Mavi Boncugumm canım Allah ımın mücizesi işte Elhamdülillah neler kâdir Rabbimiz
Allah ım ne zaman istrrse o zaman olur canım tek gerçek buhiç üzülüp sıkıntıya girme kocanda ara vermrk istemez ama iş yoruyor onları benimki ramazanlıktan dokayı bir saat erken çıkıyor o yuzden denk gelio işte hem dediğinde hergün yapmak degilmiş demekki yapmadanda oluormuş boşuna aranızın açılmasına izin verme yani
![]()
Takdir-i İlahiKızlar ablam eşiyle ilişkiye girmeden hamile kaldı
Kimse asla umutsuzluğa düşmesin
ALLAH bize yeter!!!![]()
Takdir-i İlahi![]()
Nasip kısmet canım vardir bunda da bir hayır ve aynen bende uyuyamiyorum sahurdan sonra iki gündür heyecandan uyuyamiyorumUrmicca hayırlı geceler canım herkesede hayırlı sahurlar şimdiden..
eşim yine yok bu gece dahada kötüsü bu gece eve gelmeyecek sabaha kadar çalışacakmışbugünde geçti
benim yumoş muhtemelen çoktan çatlamıştır bile napayım nasip artıkhiçde uykum yok ramazan geldiğinden beri sabah 5'e kadar uyumuyorum sen nerde yaşıyorsun?
![]()
Nasip kısmet canım vardir bunda da bir hayır ve aynen bende uyuyamiyorum sahurdan sonra iki gündür heyecandan uyuyamiyorum![]()