- 22 Mayıs 2016
- 140
- 47
- 98
- Konu Sahibi Hayalimi_yasarken
Ben adet oldum. Rabbim isteyenlere bebek nasip etsin tez zamanda adet gecikmesiymiş demek benimki sadece
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geç döllenmeyi göze alırsak 10 günİdrarda şüphelinilişkiden kan gün sonra belli olur gebelik?
Adet olmak demek yeni bir başlangıç umut dolu yarınlar demek..allah en kısa zamanda mutluluk haberlerini almamızı nasip eylesinBen adet oldum. Rabbim isteyenlere bebek nasip etsin tez zamanda adet gecikmesiymiş demek benimki sadece
benim bat 26 veya 27 hazirandı ... 3-4 gündür kahverengi yoğun olmayan arada gelen akıntım var ... neler oluyor
Kaç gün var bataBu ay klomen kullandim ilişki günlerini kacirmamaya çalışıyoruz kızlar ama 3 gündür falan sarı sulu akıntı geliyor sürekli bişey belirtisi olabilir mi ki bi de ben doktorun verdiği tarihlerden bikaç gün önce yunurtladım sanki akıntı geldi yumurta akı gibi yani öyle olunca suphelenip kaçırmadik karın şisligi ve akıntı dışında bişey hissetmiyorum
Saymanızı isteriz belirtilerinzi13 tenmuz daha var ama benim simdiden birusuru belirtim var hangi birini saysam ama cok hamile hisediyorum kendimi nedense hayırlısı olsun inşallah hepiniz hamile olursunuz
Yumurtlamadan kaç gün sonra başladı akıntın ve nasılKarnımda batmalar oluyordu kac gunden beri bugunde bir sag bir sol da yumurtalık da hafif hafif ağrılar akıntı başladı bugün. Göğüslerim çok hassas uclari ayrı sızlıyor zaten hayırlısı olsun bakalım inşallah geri sayım yapıyorum çokta takmamaya çalışıyorum allahım helimize versin inşallah
Canım benim adet biter bitmez 4 gun başladı yumurtlama da devam etti. Halada devam ediyor akıntı da yumurtlama daki akıntıya benziyor ama beyaz sarı gibi hafif. Egerki daha yumurtlama zamanindaysam bukadar uzun mu surer kafam almıyor? Yani yaklaşık 10 gundur ama daha adetime cok bakalım hayırlısı artık.Yumurtlamadan kaç gün sonra başladı akıntın ve nasıl
2 hafta var daha belki ben yanıldım yumurtlama mis da olabilirim sarı sıvı akıntı devam ediyor karın siskinligi de bakalım bebiş olsa bile henüz belirti olmaz heralde yaKaç gün var bata
Naptın canımYa bide bisey dicem ben yumurtlama olduğu sandım donemde test de yaptım ovulasyon hep hafif çizgi beliriyordu ama bugün tam pozitif acaba geçmi yumurtladım? Oluyormu böyle aranızda olan varmi?
tam Zaman'ı yumurtlama olaral2 hafta var daha belki ben yanıldım yumurtlama mis da olabilirim sarı sıvı akıntı devam ediyor karın siskinligi de bakalım bebiş olsa bile henüz belirti olmaz heralde ya
Iyi bayramlar canım, yumurtlama belirtileri yaşamışım. Ve şuan sadece göğüslerim arada sızlıyor ve karnım arada agri giriyor. Daha tam 7 gun var adete bakalım. Sizler naptiniz. Varmi biseylerNaptın canım
Iyi bayramlar canım, yumurtlama belirtileri yaşamışım. Ve şuan sadece göğüslerim arada sızlıyor ve karnım arada agri giriyor. Daha tam 7 gun var adete bakalım. Sizler naptiniz. Varmi biseyler