• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Batlarımızı yazalım;belirtilerimizi paylaşalım ///

benim bat 26 veya 27 hazirandı ... kahverengi yoğun olmayan arada gelen akıntım var ... neler oluyor :bicak:

Benim bat 9 haziran şuan 10 gün kaldı bu ay ovulasyon testi kullandım ve yumurtlama dönemini yakaladım şimdi bekliyorum az çok bazı belirtiler var karın altında hassasiyet ve ara ara kramp süt beyaz akıntı göğüs yanlarımda hafif ağrı bakalım sonuç ne olacak

Bu ay klomen kullandim ilişki günlerini kacirmamaya çalışıyoruz kızlar ama 3 gündür falan sarı sulu akıntı geliyor sürekli bişey belirtisi olabilir mi ki bi de ben doktorun verdiği tarihlerden bikaç gün önce yunurtladım sanki akıntı geldi yumurta akı gibi yani öyle olunca suphelenip kaçırmadik karın şisligi ve akıntı dışında bişey hissetmiyorum

Bu ay klomen kullandim ilişki günlerini kacirmamaya çalışıyoruz kızlar ama 3 gündür falan sarı sulu akıntı geliyor sürekli bişey belirtisi olabilir mi ki bi de ben doktorun verdiği tarihlerden bikaç gün önce yunurtladım sanki akıntı geldi yumurta akı gibi yani öyle olunca suphelenip kaçırmadik karın şisligi ve akıntı dışında bişey hissetmiyorum
Kaç gün var bata

13 tenmuz daha var ama benim simdiden birusuru belirtim var hangi birini saysam ama cok hamile hisediyorum kendimi nedense hayırlısı olsun inşallah hepiniz hamile olursunuz

Karnımda batmalar oluyordu kac gunden beri bugunde bir sag bir sol da yumurtalık da hafif hafif ağrılar akıntı başladı bugün. Göğüslerim çok hassas uclari ayrı sızlıyor zaten hayırlısı olsun bakalım inşallah geri sayım yapıyorum çokta takmamaya çalışıyorum allahım helimize versin inşallah

Karnımda batmalar oluyordu kac gunden beri bugunde bir sag bir sol da yumurtalık da hafif hafif ağrılar akıntı başladı bugün. Göğüslerim çok hassas uclari ayrı sızlıyor zaten hayırlısı olsun bakalım inşallah geri sayım yapıyorum çokta takmamaya çalışıyorum allahım helimize versin inşallah
Yumurtlamadan kaç gün sonra başladı akıntın ve nasıl

Yumurtlamadan kaç gün sonra başladı akıntın ve nasıl
Canım benim adet biter bitmez 4 gun başladı yumurtlama da devam etti. Halada devam ediyor akıntı da yumurtlama daki akıntıya benziyor ama beyaz sarı gibi hafif. Egerki daha yumurtlama zamanindaysam bukadar uzun mu surer kafam almıyor? Yani yaklaşık 10 gundur ama daha adetime cok bakalım hayırlısı artık.
Bi ağrı tarif edicem benin ilk hamilelik belirtimdi ve simdi ona benzer agri var onda birazda umitliyim. Tam kasık ta ortada bir bölgede boyle karıncalanma gibi ara ara sanki sinek sokma igne batma gibi hafif ağrı oluyor geçiyor. Bu ilk hamileligim de olmuştu ama bebeğimi kaybettim. Boyle olanı varmi acaba aranızda?

Ya bide bisey dicem ben yumurtlama olduğu sandım donemde test de yaptım ovulasyon hep hafif çizgi beliriyordu ama bugün tam pozitif acaba geçmi yumurtladım? Oluyormu böyle aranızda olan varmi?

Back