- 8 Ağustos 2015
- 1.062
- 2.229
- 133
- Konu Sahibi Hayalimi_yasarken
İnşallah olur inşallah canımBen de birşey yok daha yeni döngümde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah olur inşallah canımBen de birşey yok daha yeni döngümde
Sarı akıntı hiç durmadi çok değil ama ilk defa böyle kesilmeden her gün görüyorum bat a 6 gün var başka da bişey yok bu ay olur inşallah sonuç verir klomenO zaman
tam Zaman'ı yumurtlama olaral
Mrb canım senin gibi aslında benimde 12 temmuz ama bugün leke geldi kahverengi pembe aslinda bende geç yumurtladım daha geç beklerken adeti erkenden geldi. Hayırlısı olsun inşallah sen hamilesindir.Mrb arkadaslar benimde bat 12 haziran ama gec yumurtladim gec adet olurum heralde.. 7-8 aydir cocuk istiyrz inş artik olsun bende kucagima alip seveyim... hepimiz sevelim inş..
Bende 2 ve 3 temmuz ovulasyon testi pozitif ti ve akintida yoğundu bir gun oncede ilişki olmuştu. Sonra bidahada değil hayırlısı olsun bakalım benim bugun hala kahverengi akıntı devam ediyor adete cevire bilir zaten hep adetlerim böyle başlıyor,hayırlısı olsun inşallah bu ay olmassada allahım bilir doğru vakti o ol derse olur. Zaten bide fazla kilolarim var 3 ay once hamileyken almistim kurtaj oldum sonra o kilolari veririm biraz bu ay napiyimAmin insallah Allah isteyen herkese nasip etsin... bat 12temmuz evet adetime dair bir belirti hissetmiyrm henuz.. yalniz kasiklarimda az agri oluyor ama bence normal.. yinede umudumu kaybetmiyorum Allah buyuk..
Ne zaman yumurtladin cnm sen bu ay ? Benimki 4-5 temmuzdu
Bende 2 ve 3 temmuz ovulasyon testi pozitif ti ve akintida yoğundu bir gun oncede ilişki olmuştu. Sonra bidahada değil hayırlısı olsun bakalım benim bugun hala kahverengi akıntı devam ediyor adete cevire bilir zaten hep adetlerim böyle başlıyor,hayırlısı olsun inşallah bu ay olmassada allahım bilir doğru vakti o ol derse olur. Zaten bide fazla kilolarim var 3 ay once hamileyken almistim kurtaj oldum sonra o kilolari veririm biraz bu ay napiyim
Amin inşallah canım bakalım hayırlısını allah bilir ♡hayirlisi olsun inş hamilesindir..
Bat a 4 gün var ve 3 gündür gogus uçları çıkık duruyor ve dokundugumda sıktıgimda felaket acıyor kızlar benim adet döneminde falan goguslerimde damarlar ma harici bi değişiklik olmaz ne ağrir ne şişer bu uclardaki batma acı beni suphelendiriyor ama test yapmak istemiyorum negatif çıkarsa acaba erken mj yaptım diye düşüncem adet günüm geçince yapcam test sarı akıntım da devam ediyor ama gogus uçları felaket aciyor
Mrb arkadaslar benimde bat 12 haziran ama gec yumurtladim gec adet olurum heralde.. 7-8 aydir cocuk istiyrz inş artik olsun bende kucagima alip seveyim... hepimiz sevelim inş..
Silik çizgi çikmis canim galiba hamilesinEki Görüntüle 1858204
Selam canım ogunden beri leke tarzi devam ediyor test yaptim bende b
Ayy hadi inşallah yarın tekrarlicam kesinlikle hepimiz goruruz positifi insallahSilik çizgi çikmis canim galiba hamilesin
Amin inş canim inan cok sevindim senin adina.. bende test yaptim hicbisey cikmadi negatif dun biraz agladim.. bu haber iyi olduAyy hadi inşallah yarın tekrarlicam kesinlikle hepimiz goruruz positifi insallah
Kiyamam ağlama allahım biliyor doğru vakti. Bende dua ediyorum yarina kadar kırmızıları gormesem inşallah diye heran herşey olabilir diyorum. Yani olursada sonuçta allahi bileceği vardır biz bişey yapamayız ümitlerimizi asla kaybetmeyelim olur çörek otu bal tarcin kürü deneyin ama kesinlikle 2 3 ay kadarAmin inş canim inan cok sevindim senin adina.. bende test yaptim hicbisey cikmadi negatif dun biraz agladim.. bu haber iyi oldu
Corek otu bal tarcin nasil yapayim olculeri neler ne kadar yemeli anlatir misin canim?Kiyamam ağlama allahım biliyor doğru vakti. Bende dua ediyorum yarina kadar kırmızıları gormesem inşallah diye heran herşey olabilir diyorum. Yani olursada sonuçta allahi bileceği vardır biz bişey yapamayız ümitlerimizi asla kaybetmeyelim olur çörek otu bal tarcin kürü deneyin ama kesinlikle 2 3 ay kadar
Hamile kalmak için Çörek otu Bal Tarçın MacunuCorek otu bal tarcin nasil yapayim olculeri neler ne kadar yemeli anlatir misin canim?