• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Batlarımızı yazalım;belirtilerimizi paylaşalım ///

Selam kızlar galiba adet oluyorum bata 2 3 gun var derken bu ay erkeen oldu. Pembe kahverengi kan geldi çok az. Bakalım hayırlısı olsun inşallah. Biraz spor yapmıştım bu ay galiba ondan erken oldu?

Mrb arkadaslar benimde bat 12 haziran ama gec yumurtladim gec adet olurum heralde.. 7-8 aydir cocuk istiyrz inş artik olsun bende kucagima alip seveyim... hepimiz sevelim inş.. :dua::dua::dua:

Mrb arkadaslar benimde bat 12 haziran ama gec yumurtladim gec adet olurum heralde.. 7-8 aydir cocuk istiyrz inş artik olsun bende kucagima alip seveyim... hepimiz sevelim inş.. :dua::dua::dua:
Mrb canım senin gibi aslında benimde 12 temmuz ama bugün leke geldi kahverengi pembe aslinda bende geç yumurtladım daha geç beklerken adeti erkenden geldi. Hayırlısı olsun inşallah sen hamilesindir.

Amin insallah Allah isteyen herkese nasip etsin... bat 12temmuz evet adetime dair bir belirti hissetmiyrm henuz.. yalniz kasiklarimda az agri oluyor ama bence normal.. yinede umudumu kaybetmiyorum Allah buyuk..
Ne zaman yumurtladin cnm sen bu ay ? Benimki 4-5 temmuzdu

Amin insallah Allah isteyen herkese nasip etsin... bat 12temmuz evet adetime dair bir belirti hissetmiyrm henuz.. yalniz kasiklarimda az agri oluyor ama bence normal.. yinede umudumu kaybetmiyorum Allah buyuk..
Ne zaman yumurtladin cnm sen bu ay ? Benimki 4-5 temmuzdu
Bende 2 ve 3 temmuz ovulasyon testi pozitif ti ve akintida yoğundu bir gun oncede ilişki olmuştu. Sonra bidahada değil hayırlısı olsun bakalım benim bugun hala kahverengi akıntı devam ediyor adete cevire bilir zaten hep adetlerim böyle başlıyor,hayırlısı olsun inşallah bu ay olmassada allahım bilir doğru vakti o ol derse olur. Zaten bide fazla kilolarim var 3 ay once hamileyken almistim kurtaj oldum sonra o kilolari veririm biraz bu ay napiyim:spor:

yarın bat günüm çok heyecanlıyım, göğüslerim daha erken acırdı ama bu sefer nerdeyse hiç ağrı olmadı, şimdi dokununca biraz ağrı hissediyorum bakalım bekliyoruz

Bende 2 ve 3 temmuz ovulasyon testi pozitif ti ve akintida yoğundu bir gun oncede ilişki olmuştu. Sonra bidahada değil hayırlısı olsun bakalım benim bugun hala kahverengi akıntı devam ediyor adete cevire bilir zaten hep adetlerim böyle başlıyor,hayırlısı olsun inşallah bu ay olmassada allahım bilir doğru vakti o ol derse olur. Zaten bide fazla kilolarim var 3 ay once hamileyken almistim kurtaj oldum sonra o kilolari veririm biraz bu ay napiyim:spor:

hayirlisi olsun inş hamilesindir..

selam kızlar, kafam baya karıştı da bende sizlerden fikir almak istedim, şimdi kafa karışıklığım şurdan başladı, benim her adetten bir hafta önce kadar göğüs acısı olurdu bastırınca, bu ay adet günüme kadar hiç olmadı, bugün bat günüm göğüslerim acımaya başladı, hala adet olmadım, ama adet akıntısı gibi yoğun bir şekilde şeffaf akıntı geliyor nedir bu ilk defa oluyor anlayamadım hiç ağrım sızım yok şu anlık, adet olacak olsam kasıklarım şiddetli bir şekilde ağrırdı, arada sol tarafta kasık batması oluyor çok hafif o kadar..

Bat a 4 gün var ve 3 gündür gogus uçları çıkık duruyor ve dokundugumda sıktıgimda felaket acıyor kızlar benim adet döneminde falan goguslerimde damarlar ma harici bi değişiklik olmaz ne ağrir ne şişer bu uclardaki batma acı beni suphelendiriyor ama test yapmak istemiyorum negatif çıkarsa acaba erken mj yaptım diye düşüncem adet günüm geçince yapcam test sarı akıntım da devam ediyor ama gogus uçları felaket aciyor

Bat a 4 gün var ve 3 gündür gogus uçları çıkık duruyor ve dokundugumda sıktıgimda felaket acıyor kızlar benim adet döneminde falan goguslerimde damarlar ma harici bi değişiklik olmaz ne ağrir ne şişer bu uclardaki batma acı beni suphelendiriyor ama test yapmak istemiyorum negatif çıkarsa acaba erken mj yaptım diye düşüncem adet günüm geçince yapcam test sarı akıntım da devam ediyor ama gogus uçları felaket aciyor

Benimde gogus uclarim sivri duruyor ve uclari aciyor ama sacmaliyorda olabilirim :bicak::KK49::halay:

20160714_085305.jpg

Selam canım ogunden beri leke tarzi devam ediyor test yaptim bende b

Amin inş canim inan cok sevindim senin adina.. bende test yaptim hicbisey cikmadi negatif dun biraz agladim.. bu haber iyi oldu
Kiyamam ağlama allahım biliyor doğru vakti. Bende dua ediyorum yarina kadar kırmızıları gormesem inşallah diye heran herşey olabilir diyorum. Yani olursada sonuçta allahi bileceği vardır biz bişey yapamayız ümitlerimizi asla kaybetmeyelim olur çörek otu bal tarcin kürü deneyin ama kesinlikle 2 3 ay kadar

Kiyamam ağlama allahım biliyor doğru vakti. Bende dua ediyorum yarina kadar kırmızıları gormesem inşallah diye heran herşey olabilir diyorum. Yani olursada sonuçta allahi bileceği vardır biz bişey yapamayız ümitlerimizi asla kaybetmeyelim olur çörek otu bal tarcin kürü deneyin ama kesinlikle 2 3 ay kadar
Corek otu bal tarcin nasil yapayim olculeri neler ne kadar yemeli anlatir misin canim?

Corek otu bal tarcin nasil yapayim olculeri neler ne kadar yemeli anlatir misin canim?
Hamile kalmak için Çörek otu Bal Tarçın Macunu
  • 12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
  • 10 çay kaşığı toz tarçın
  • 10 yemek kaşığı saf bal
Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar, aç karnına veya yemekten 1,5 - 2 saat sonra yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.

Tadi biraz kötü ama ye kesinlikle çörek otu zaten her derde deva.

Back