• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Batlarımızı yazalım;belirtilerimizi paylaşalım ///

Hamile kalmak için Çörek otu Bal Tarçın Macunu
  • 12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
  • 10 çay kaşığı toz tarçın
  • 10 yemek kaşığı saf bal
Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar, aç karnına veya yemekten 1,5 - 2 saat sonra yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.

Tadi biraz kötü ama ye kesinlikle çörek otu zaten her derde deva.
Cok tesekkurler hemen basliycam adet olunca canim cok sagol.. bide sogan suyu iciyolar bunun hakkinda fikrin var mi?
Ay cok sevindim ya hamilesinnnn tanimiyrz birbirimizi ama

Cok tesekkurler hemen basliycam adet olunca canim cok sagol.. bide sogan suyu iciyolar bunun hakkinda fikrin var mi?
Ay cok sevindim ya hamilesinnnn tanimiyrz birbirimizi ama
Aaa sen oyle diyince hamilesin diye ayy kalbim nasil atiyor bi bilsen ama yarinda insallah daha belirgin olur dua et canim tamamı sogan kürü onuda denemistim ama o ay hamile olmadim adetim çok geçirmişti ama içini temizliyor yani ben düşünüyorum eger kibyanildiysak obur aya kesin sogan kuru yapicaktim

Aaa sen oyle diyince hamilesin diye ayy kalbim nasil atiyor bi bilsen ama yarinda insallah daha belirgin olur dua et canim tamamı sogan kürü onuda denemistim ama o ay hamile olmadim adetim çok geçirmişti ama içini temizliyor yani ben düşünüyorum eger kibyanildiysak obur aya kesin sogan kuru yapicaktim
Dualarimda sende varsin canim.. inş hersey istedigin gibi olur.. kiz istiyor muydunuz bence kiz olacak.. bugune kadarda pek yanilmadim haa:KK49::KK12::KK54::KK25:

Dualarimda sende varsin canim.. inş hersey istedigin gibi olur.. kiz istiyor muydunuz bence kiz olacak.. bugune kadarda pek yanilmadim haa:KK49::KK12::KK54::KK25:
Günaydın canım benim kız oğlan farketmezde ben ilk bebeğimı kaybetmiştim inşallah meleğim annesine tutunur ve saglikli olur inşallah lütfen dua edin ve bugunki test e biraz daha koyu dunkinden ama hafif yinede haftaya gidicem doktorada resmi aticam birazdan

Kızlar slm 24 haziran son adetm 8 temmuz yumurtlma buna gore adet tarihim ne olmalı? 30 ile 40 gun aradı oluo tam tahmnm yok dayanamayıp idrar testi yaptm negtf beklmeye halm kalmdı yahu:

Merhaba kızlar. Ben 2 temmuzda düşük Yaptım. Kimyasal gebelikmiş. Kanama biter bitmez de rahim filmi çekildim. Tahminen olan yumurtlama zamanımı iyi değerlendirdim. Sol kasığımda yumurtlama haftası ve öncesi pıt pıt hareketler vardı. Yumurtlama haftam geçti ama hala o hareketler devam ediyor. Bazen solumda birden kramp Tarzı saplanmalarım oldu falan. Yumurtlama haftamda başlayıp devam eden Göğüs hassasiyetim var. Bazen öyle oluyor ki ağlayacak gibi oluyorum Ağrı'dan. Bir de ağzımda acı tat oldu birkaç kere. Sonra acayip halsizleştim. Çok uykum oluyor Kafamı kaldıramaz oldum ☺️ Ve afedersiniz çok gazım var. Ara ara da beyaz akıntım oluyor. Adetimi düşükten dolayı tahmin edemiyorum ama sanırım ay sonu veya yeni ay başı olurum. İnşaAllah olmam tabi :) sizce hamile olma şansım var mıdır ya :KK43:

Merhaba kızlar. Ben 2 temmuzda düşük Yaptım. Kimyasal gebelikmiş. Kanama biter bitmez de rahim filmi çekildim. Tahminen olan yumurtlama zamanımı iyi değerlendirdim. Sol kasığımda yumurtlama haftası ve öncesi pıt pıt hareketler vardı. Yumurtlama haftam geçti ama hala o hareketler devam ediyor. Bazen solumda birden kramp Tarzı saplanmalarım oldu falan. Yumurtlama haftamda başlayıp devam eden Göğüs hassasiyetim var. Bazen öyle oluyor ki ağlayacak gibi oluyorum Ağrı'dan. Bir de ağzımda acı tat oldu birkaç kere. Sonra acayip halsizleştim. Çok uykum oluyor Kafamı kaldıramaz oldum ☺️ Ve afedersiniz çok gazım var. Ara ara da beyaz akıntım oluyor. Adetimi düşükten dolayı tahmin edemiyorum ama sanırım ay sonu veya yeni ay başı olurum. İnşaAllah olmam tabi :) sizce hamile olma şansım var mıdır ya :KK43:
Kimyasal sonrası hemen ardından mı hamile kaldınız

Açmış olduğun topikte geriye doğru baktığımda ne kdr çok hamile annelerimiz olmuş..sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin..bende bu ay kimyasal gebelik yaşadım:(

Sat 10 ekimdi 9 10 gun surdu akıntı halinde pembe renkti 12 ekmde kan testi negatf cıktı bi daha da yaptırmdm adetlerim hep duzensz su an nabsam bilemedm?

Back