- 13 Haziran 2016
- 4.801
- 7.952
- 158
- Konu Sahibi Hayalimi_yasarken
Bat gunum geldi ve olmadim onun heyecani canımHayırdır canım bat'ın mı geldi yoksa tahlil falan mı yaptırdın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bat gunum geldi ve olmadim onun heyecani canımHayırdır canım bat'ın mı geldi yoksa tahlil falan mı yaptırdın![]()
Bat gunum geldi ve olmadim onun heyecani canım
Sende hamile haberi alinca sevinenlerdenmisin canım bende sanki kendimmisim gibi sevinir heyecan yaparım duyuncaAy hadi inş![]()
Aynen canım pes etmedim şükür sonucu alicam insaAllah Allah ömür verdikce birgün anne olucazİnşallah hayırlı haber alırsın alamazsanda üzülme
durmak yok yola devam![]()
Kendim ne kadar istiyorsam olmadığında Nasıl üzülüyorsam karşı tarafında bu hisleri yaşadığını düşünüyorsam tabii ki sevinenlerdenimSende hamile haberi alinca sevinenlerdenmisin canım bende sanki kendimmisim gibi sevinir heyecan yaparım duyunca![]()
Kendim ne kadar istiyorsam olmadığında Nasıl üzülüyorsam karşı tarafında bu hisleri yaşadığını düşünüyorsam tabii ki sevinenlerdenim![]()
Var mı gelen giden ?Bat gunum geldi ve olmadim onun heyecani canım
Önümüzdeki maçLara bakalımKızlar benden kötü haber adet oldum ama neyse buna da şükür bi pko lu olarak adetlerim düzenli geliyor artık bu da iyi bi işaret herseyin yolunda olduğuna dair![]()
Doktora gittim hormonlar normal klomen verdi düşük dozÖnümüzdeki maçLara bakalım
Yok canım daha olmadımVar mı gelen giden ?
Test neden yapmıyorsunCanlar ben daha regl olmadim kasık agrilarim var ve de seffaf uzayan akinti reglden önce oluyormuydu hatırlamıyorumda sastim kaldim neye yorsam diye![]()
3 gün önce yaptım negatif çıktı evdede yok zaten esimde test isine yanasmiyor canım bir iki gün daha bekle kan testi yaptiririz diyor ama benim icim icimi yiyor tabi acaba diyeTest neden yapmıyorsun
Ateş ölçme yöntemiyle bir bak istersen bende senin gibi olacağım çünküKizlar bi sorum olcak bu ay 9unda adet olmam gereken yerde 18inde(dun) oldum yumurtlama gununu test haric nasil anlayabilirim sanirim bayrama denk geliyor bu da beni geriyo yine zaman ayiramicaz diye.dusunmeyeyim akisina birakiyim diyorum her ay bi sey cikiyo cok gerildim artik napcm bilmiyorum
Kaç ay dan sonra klomen verdi sana .neye göreDoktora gittim hormonlar normal klomen verdi düşük doz
Ben hic tedavi görmedim 1 sene oldu korunmayali canım muayene etti tahliller vyapti ona göre verdi klomen pko var zaten belliydi verecegiKaç ay dan sonra klomen verdi sana .neye göre