10-11 Şubat yumurtlaması olanlar beraber belirti arayalım mı ?:)

Zaten kimyasal öyle oluyor canım deger artıyor ama yavaş artıyor sonrasında ise tekrar düşüş oluyor ve adetle sıfırlanıyor. Benim yaptığım kaset testin hassasiyeti 25 miş nerdeyse erken gebelik hassasiyeti var. Bu testi az çok bildiğimden daha çok koyu çıkması gerekirdi normal hamilelik olsaydı. O yüzden hep içimde şüphe vardı.
Canım ben de devam edeyım bakalım teste Koyulasma nasıl devam edecek
Acaba neden kımyasala dönüyor tutunmasında nasıl bir sıkıntı oluyor hiç doktora gıttınmı

Eklentiler

• IMG_2002.webp
    IMG_2002.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 54
Şimdi kızanlar olacaktır illa
Parmakla gebelik test ediliyormuş eskilerde regle yakın parmağınıza rahim ağzı yuvarlak ser hir şekilde gelirse hamilelik yok eğer varsa rahim ağzı yukarı çıkarmış sönmüş balon gibi yumuşak bisiy gelirmiş bunu da normal doktor kontrolünde hafif yatar pozisyonda bakiliyomus ben baktım geçen ayda bakmıştım orta parmagim değiyordu ama baya sertti bu ay da kontrol ettim ama şimdi yumuşak geliyor elime o rahim ağzı yuvarlak kısım birde sönmüş balom gibi etrafı gebe olanlar bı bakabilirsmi he birde Doktorlar rahmi tanımak adına kontrol etmek bı hastalık vs varmı diye öneriyorlar 😊

Ben yumurtlamayı bekliyorum canım bugün reglin son günü, ovulasyon testi aldım ilk kez deneyeceğim ne zaman başlayım sizce. Bir de öyle bir grip oldum kiii inşallah etkilenmez yumurtalıklarım bir sürü ilaç kullanmak zorunda kaldım yeni yeni kendime geliyorum 🥲

Kızlae sizce yumurtlama testinde pik günümü önemli öncesimi. 3-4 aydır pik değerlendiriyorm hatta bu ay çatlamada ama gebelik oluşmadı. Yumurtlamadan 1 gün öncesiinedemi yogunlaşmak gerek

Ben yumurtlamayı bekliyorum canım bugün reglin son günü, ovulasyon testi aldım ilk kez deneyeceğim ne zaman başlayım sizce. Bir de öyle bir grip oldum kiii inşallah etkilenmez yumurtalıklarım bir sürü ilaç kullanmak zorunda kaldım yeni yeni kendime geliyorum 🥲
Aynı kuşum regl ve grip aynı anda geldi güya doktora gidip femara başlayacaktım maalesef başlayamadım. Bu ay da doğala kaldı …Adetin bittiği günden sonraki gün başla her gün aynı saatte yapmaya özen göster, sabah değilde öğleden sonra daha iyi sonuç veriyor ovulasyon. Pik gördüğün günü ve ertesi günü kaçırma. Sonrada sana kalmış 2 güne bir değerlendirmeye devam et. Ama teste güvenip vücudunu dinlemeyi de ihmal etme akıntıydı ağrıydı filan onlarda önemli. İnşallah ramazanımız verimli geçer ve hepimiz pozitif oluruz 🌟 🤲

Back
X