- 28 Ağustos 2024
- 160
- 33
- 13
- 22
Uygulamadan takip ediyorum sadece vir de akımtı vs fark ederekOvulasyon takıbı yaptın mı belkı gec yumurtladın adet olana kadar Ümit vardır benım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uygulamadan takip ediyorum sadece vir de akımtı vs fark ederekOvulasyon takıbı yaptın mı belkı gec yumurtladın adet olana kadar Ümit vardır benım
Canım ben de devam edeyım bakalım teste Koyulasma nasıl devam edecekZaten kimyasal öyle oluyor canım deger artıyor ama yavaş artıyor sonrasında ise tekrar düşüş oluyor ve adetle sıfırlanıyor. Benim yaptığım kaset testin hassasiyeti 25 miş nerdeyse erken gebelik hassasiyeti var. Bu testi az çok bildiğimden daha çok koyu çıkması gerekirdi normal hamilelik olsaydı. O yüzden hep içimde şüphe vardı.
Maalesef yokmuşBen göremedim canım 3 gün sonra tekrarla bence![]()
Yeni döngüde nasip olsun inşallah canımÇok şükür regl oldum da test yapmaktan kurtardım kızlar :))))
Regl ne zmndi canım senin beta kanda bile iki günde yükseliyorMaalesef yokmuş
Ben baka baka sürekli bi gölge görmeye başladım bu akşam belki kan veririm. Çatlatma iğnesinden sonra18. Gün bugün regl yok.Regl ne zmndi canım senin beta kanda bile iki günde yükseliyor![]()
Reglinde gecikti ozmn kan ver en doğrusu o oljr canım ben göremedim inşallah hamilesindirBen baka baka sürekli bi gölge görmeye başladım bu akşam belki kan veririm. Çatlatma iğnesinden sonra18. Gün bugün regl yok.
Haklısın en güzeli kan vermek allah hepimizin yardımcısı olsun gerçekten sabır istiyorReglinde gecikti ozmn kan ver en doğrusu o oljr canım ben göremedim inşallah hamilesindir![]()
![]()
Oyle canım hayırlısı olsun inşallah ben yarın kesin regl olurum zatenHaklısın en güzeli kan vermek allah hepimizin yardımcısı olsun gerçekten sabır istiyor
Oyle canım hayırlısı olsun inşallah ben yarın kesin regl olurum zaten
Önümüzde ki aya inşallah![]()
Hayırlısı olsun canım inşallah diğer aya güzel haberlerını alırızÇok şükür regl oldum da test yapmaktan kurtardım kızlar :))))
Aynı kuşum regl ve grip aynı anda geldi güya doktora gidip femara başlayacaktım maalesef başlayamadım. Bu ay da doğala kaldı …Adetin bittiği günden sonraki gün başla her gün aynı saatte yapmaya özen göster, sabah değilde öğleden sonra daha iyi sonuç veriyor ovulasyon. Pik gördüğün günü ve ertesi günü kaçırma. Sonrada sana kalmış 2 güne bir değerlendirmeye devam et. Ama teste güvenip vücudunu dinlemeyi de ihmal etme akıntıydı ağrıydı filan onlarda önemli. İnşallah ramazanımız verimli geçer ve hepimiz pozitif oluruzBen yumurtlamayı bekliyorum canım bugün reglin son günü, ovulasyon testi aldım ilk kez deneyeceğim ne zaman başlayım sizce. Bir de öyle bir grip oldum kiii inşallah etkilenmez yumurtalıklarım bir sürü ilaç kullanmak zorunda kaldım yeni yeni kendime geliyorum![]()
Canım bende sanırım kımyasala donecek testle takıp edıyordum testlerde siliklesmey basladı sanırımN’aptınız kızlar test yapan, pozitif çıkan filan var mı![]()