Dr a gitsene yalvaracağına
canım batık olduysa makine ile alıyorsun harhalde sirli ağda yapıcaksın ama yanlız sirli ağda hiç makine kullanmıycaksın bir süre sonra kendiliğinden kaybolur benim seninkindende kötüydü sirli ağda ile düzeldi hiç yok şimdi...
Canım sen bu bacaklara mı üzülüyorsun Allah aşkına. Açtırtmayın şimdi bacağımıBi krem süreyim de geçsin diye bir şey yok öncelikle sakın bunlara kanma ..
Her şeyin bi püf noktası var onlara uyup bacağını nemsiz bırakmayarak zamanla geçer canım benm. Epilatör kesinlikle kullanmıyorsun. Başlı başına batık nedeni. Tüylerini almak için biraz uzamalarını bekle. Sir ağda kullanacaksın, arkadaşın dediği gibi. Sir ağda yapmayı güzel öğren, sakın bacaklarını aldıktan sonra su değdirme ve alacağın yerlerin tertemiz olmasına dikkat et.Yoksa batıktan sonra bi de sivilcelerle uğraşmak zorunda kalırsın. Bi de batıkları sıkma. Zaten banyoda bacaklarını keseliyorsun, istersen bastırmadan topuk taşı kullan. Zamanla onların yüzeye çıkmasını bekle. Eğer kendin sıkarsan yaralar oluşur, yaradaki kabuklanma yüzüne tüyler dışarı çıkamaz ve kahverengi kahverengi kalıcı yaraların bile olabilir. Her banyodan sonra da bacağını nemlendirici kremle nemlendir
benim bacağımda böyle müsait değilim şimdi sana moral olsun diye çekip koyarım yarın
eğer hormon bozukluğu var ise yok ağda , yok zart yok zurt düzelmiyor arkadaş
yarın çekeyim de görün benim bacakları da
daha 16 yaşında arkadaşları çorapsız etekle gezerken kız tüylerini uzatacağım diye kalın çoraplara mı mahkum olsun
bende hormon bozukluğu var ne kadar uzatırsam uzatayım sonuç aynı ama kese yapmıyorum sadece sabun beziyle sertçe ileri geri sabunluyorum .
yazın denize girip esmerleştiğim için pek takmıyorum kafama ...
şu başlığa göz at olur mu canım
http://www.kadinlarkulubu.com/istenmeyen-tuyler/292599-kil-donmeleri-batiklara-cozum-buldum.html
ben 16 yaşındayım demedim kii :26: ben 19 yaşındayım .demin yine oynadım.. aptal ben( :84: :84: :84: nefret ediyorumm kendimden.. simdi bakıyourm tsekkür ederim bende 16 yasındayım
ben 16 yaşındayım demedim kii :26: ben 19 yaşındayım .
oynama canım daha beter olur aman diyeyim. bende bir tanesi var ki siyah içinde kıl var oynayıp duruyorum fayda etmiyor leke kalıyor anca
opss: ben bazen yannlış okuyorum özür dilerim opss .s .s okurken atlıyorum yanlış okumusum özür dilerim... lazer epilasyonu düşünüyürorum ama maliyeti çok fazla...
özür dilenecek birşey yok ki
adetlerin düzenli mi peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?