hepimiz aynıyız bacılar. kanarya'nın bacaklarını görünce aha dedim aynı ben. Benimkileri epilatörle aldıktan sonra tavuk derisi gibi oluyo zaten, gözenekler belli, pütür pütür... kk'da çok tavsiye var bu sorunları gidermeye yönelik ama çok zaman istiyor ya. Ne zaman keseyi, yağı, kremi aksattın, hoop başa dönüyorsun. Ben şunu çok merak ediyorum özellikle evli ve çalışan hanımlar, yazın, bacakları için ağdayla alınacak kadar uzamasını nasıl bekliyorlar? Uzamasını beklerken çok kötü görünüyor.
Pürüzsüz, gözenekleri kapalı, lekesiz bacaklara hasretim.
işte bu da benim bacaklaranam resimlerde diz kapaklarım ne kadar siyah çıkmış
diz kapağıma yakın olan kırmızılık ekzama lekesi bu arada
Eki Görüntüle 202968 Eki Görüntüle 202969 Eki Görüntüle 202970
sea_d bence bacakların gayet iyi durumda.Sen bu işi çözmüşsün dostum
yakınlaştırıp baktın mı peki ?
annemde dedi daha yeni azaldı lekelerin , yaz geldi bacaklar meydanda oynamaya başlarsın diye ...
bazı lekelerim açık kahverengiye döndüklerinde belli olmamış akşam çekip ekledim çünkü .
pürüzsüzlüğü yakalayamadıktan sonra her şey boş ya
evet senin bacağında yok ki.. annem benmkine de geçiyor diyor ama psikojik işte..
benim de bacağımda batıklar vardı dr. gittim bana lazer epilasyon ve dıştan sürmem için iki krem ismi verdi bir tanesi fucicort diğeri de momesalic bunlar bana iyi geldi yavaş yavaş geçiyo izlerde birden geçmiyo malesef
bacağımın fotoğrafları(
Eki Görüntüle 201927 Eki Görüntüle 201931 Eki Görüntüle 201930 Eki Görüntüle 201928
lütfen yalvarıyorum yardım edinn...
aynı benim bacaklarım ya bende bıktım böyle görmekten onları haftaya doktora gideceğim gelişmeleri yazarım
bacağımın fotoğrafları(
Eki Görüntüle 201927 Eki Görüntüle 201931 Eki Görüntüle 201930 Eki Görüntüle 201928
lütfen yalvarıyorum yardım edinn...
canım senin lekelerin hiçbsy tam 6 7 yıldr bu dertten yakınıyodum pek etek gymedgmden umuursamıyodum dokunmyaınca geçer diyodum ama son zamnlarda baya canımı sıktılar kk uyelerinn yaptıgı seyleri tek tek okudum ve acnelyse ve expigment kullanmaya karar verdım hı tabı bunları kullanmadan 1 gun one sinir otunu aktarlarda var kaynattım yaprakları teker teker lekelere bırktım strecle sardım 24 saat durdu.ve ertsı gun backlarıdakı ızler pembemsıydı hazır yumusakken de acnelyse yı surdum aksam ve yarım saat snrada expigment olece yattım ertsı gun bsy yoktu aksam yıne aynısını yaptım yaı sadece kremlerı 3.gun bacaklarımda bır soyulma oldu kı nasıl kıpkırmızı bbepantan madecaasolle yatstrmaya calstım ılk 2 3 gun baya acıyo ama baktıgmda bıe lekelrin olmadgnı gordum bak bgn 5 yada 6.gunm kırmızılık gttı LEKELERDE GİİTİ :))) öyle cok mutluyum kı ümitsizdim gecmez diyodm yazın sort gymek eteke gymek artk beni bekler :) senn lekelrin gordgm kadryla cok haff bnm berbattı t-yanı lekelerden bacagım zoukmuyodu öle dıyım bnmkı gectyse sennkı halıyle gecer.cok uzun oldu k.bakma geçms olsun :)[
bu yazını okudum canım resimlerini buldum sinir otunun parka bahçede heryerde var sanırm tam zamanı şimdi taze taze topladım taze şeklde ezdim lapa yaptım sürüdm 6 saatkadar beklettim ve sonuç aynen dediğin gibio soyulmayı hayatımda görmedim ve hiç yara yapmadı bembeyaz oldu bacaklarım büyük izlerimyoktu ama her kılın kökünde minik minik sankikıl varmışgibi siyah izler kalmıştı daha ilk yapışımda çok güzel oldu ya ne desem sana az gerçekten böyle bibilgiyi paylaştığın için çok teşekkürler mutluluktan ağlayablirm o kadar dediğin gibi hametanla nelendirdim ben ama evde o vardı tekrar takrar teşşekürler allah ne muradın varsa versin
canım senin lekelerin hiçbsy tam 6 7 yıldr bu dertten yakınıyodum pek etek gymedgmden umuursamıyodum dokunmyaınca geçer diyodum ama son zamnlarda baya canımı sıktılar kk uyelerinn yaptıgı seyleri tek tek okudum ve acnelyse ve expigment kullanmaya karar verdım hı tabı bunları kullanmadan 1 gun one sinir otunu aktarlarda var kaynattım yaprakları teker teker lekelere bırktım strecle sardım 24 saat durdu.ve ertsı gun backlarıdakı ızler pembemsıydı hazır yumusakken de acnelyse yı surdum aksam ve yarım saat snrada expigment olece yattım ertsı gun bsy yoktu aksam yıne aynısını yaptım yaı sadece kremlerı 3.gun bacaklarımda bır soyulma oldu kı nasıl kıpkırmızı bbepantan madecaasolle yatstrmaya calstım ılk 2 3 gun baya acıyo ama baktıgmda bıe lekelrin olmadgnı gordum bak bgn 5 yada 6.gunm kırmızılık gttı LEKELERDE GİİTİ :))) öyle cok mutluyum kı ümitsizdim gecmez diyodm yazın sort gymek eteke gymek artk beni bekler :) senn lekelrin gordgm kadryla cok haff bnm berbattı t-yanı lekelerden bacagım zoukmuyodu öle dıyım bnmkı gectyse sennkı halıyle gecer.cok uzun oldu k.bakma geçms olsun :)[
bu yazını okudum canım resimlerini buldum sinir otunun parka bahçede heryerde var sanırm tam zamanı şimdi taze taze topladım taze şeklde ezdim lapa yaptım sürüdm 6 saatkadar beklettim ve sonuç aynen dediğin gibio soyulmayı hayatımda görmedim ve hiç yara yapmadı bembeyaz oldu bacaklarım büyük izlerimyoktu ama her kılın kökünde minik minik sankikıl varmışgibi siyah izler kalmıştı daha ilk yapışımda çok güzel oldu ya ne desem sana az gerçekten böyle bibilgiyi paylaştığın için çok teşekkürler mutluluktan ağlayablirm o kadar dediğin gibi hametanla nelendirdim ben ama evde o vardı tekrar takrar teşşekürler allah ne muradın varsa versin
sinir otunu nerden topladın canım ya ?? aktarlarda kurusu var , tazesini nerden bulcamm ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?