- 31 Ekim 2013
- 126
- 12
- 48
- Konu Sahibi foreigntrader
-
Merhaba hanımlar. benim BAT'ım 26 Kasım... Ya sizin ki ? birlikte bekleyelim mi... ben beklerken soğan kürünü de uygulamayı ihmal etmiyorum.
RUMUZ BAT SONUÇ
foreigntrader 26.Kas :18:
Heveslebekleyen 01.Ara :18:
aysem60 25.Kas :18:
bernaakdmr 25.Kas :18:
monaroza01 29.Kas :18:
ahubanu 21.Kas :18:
elfmam 26.Kas :18:
didem1311 29.Kas :18:
met01 14.Kas merakla cevap bekliyorum :18:
selinays 18.Kas bir iki gün kayabilir :18:
eslem4112 29.Kas :18:
halemin 28.Kas :18:
inşallah hepimize uğurlu gelir benim de bat 29 kasm bakalmm hayırlsıı inşallah konu sahibimz foreingtrader.. aslında bir liste yapablir
Listeyi de ben yapim dedim ekletmek isteyenler alıntı yapsınlar lütfenn
İSİM BAT DURUM
foreigntrade 26 KASIM :18:
Heveslebekleyen ARALIĞIN İLK HAFTASI ? :18:
aysem60 25 KASIM :18:
bernaakdmr 25 KASIM :18:
monaroza01 29 KASIM :18:
Ahubanu 21 KASIM :18:
Elfmam 26 KASIM :18:
didem1311 29 KASIM :18:
Eslem4112 29 KASIM :18:
Canııımm, görmemişim senin de liste yaptığını pardon
Çok üzüldüm canım, Allah inşallah en kısa sürede iyi haberler almanı nasip eder. Ben 6 aylık evliyim, evlendiğimizden beri deniyoruz ama olmadı bi türlü
ama canım sen yanlış yapıyorsun testi. Günde 1 ya da iki kere yapacaksın. en uygun saatler sabah 11 öğleden sonra 3 ya da akşam sekiz. sabah ilk idrarınla sakın yapma. 3 saat falan fazla sıvı tüketme, 3 saat tuttuğun idrarınla yap testi. Gerçi bi bakarsın bu ay tutmuş, önümüzdeki ay bunları yapmaya gerek bile olmaz. İnşşallahh :)[
yok sabah yapmıyorumm zaten öğlen 1 gibi yapıyorum (2 3 saat sıvı almadan ) akşamda 11 e dogru yapıyorumm hep aynı sonucu veriyorr... amaann biraz geç yaptıgım için yumurtlayıp zamannı geçmiş diye düşünüyorum..:2: bıraktım zaten test yapmayı.. beklicem ay sonunu dediğin gibii inşallahh tutmuşturr canmm çook sağoolll
Ben de 28 Kasım'ı bekleyenlerdenim ve bu ay ilk denememiz, inşallah kısmet olur.
Aşağıdaki linkte yumurtmamı nasıl takip ettiğimi ve belirlediğimi detaylıca anlattım.
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...-suphesi-olanlar-buraya-294.html#post32644518
Elimizden geleni yapıyoruz, her detayına dikkat ediyoruz, gerisi tevekkül diyorum.
Allah herkese yardımcı olsun..
Hayırlısı olur inşallah canım , biz 6 aydır uğraşıyoruz tık yok
Listeyi de ben yapim dedim ekletmek isteyenler alıntı yapsınlar lütfenn:
Canım benim bat 5 aralık
canm okudum nasıl takip ettiğini .. telefonda bi program var dedin yumurtlama dönemini takip ettiğin bana da sölermisin nasıl bişey programmı indiriliyomu ?
Selam canım,
Akıllı telefonunuzda program indirma bölümüne woman calendar yazın bir sürü program çıkıyor en kullanışlı olanı seçin)
Merhaba hanımlar. benim BAT'ım 26 Kasım... Ya sizin ki ? birlikte bekleyelim mi... ben beklerken soğan kürünü de uygulamayı ihmal etmiyorum.
[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]RUMUZ[/TD]
[TD]BAT[/TD]
[TD]SONUÇ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]selinays[/TD]
[TD]18 Kasım 81-2 gün kayabilir )[/TD]
[TD]:18:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eslem4112[/TD]
[TD]29 kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]halemin[/TD]
[TD]28 Kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]foreigntrader[/TD]
[TD]26 Kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Heveslebekleyen[/TD]
[TD]1 Aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aysem60[/TD]
[TD]25 kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bernaakdmr[/TD]
[TD]25 kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]monaroza01[/TD]
[TD]29 Kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahubanu[/TD]
[TD]21 Kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elfmam[/TD]
[TD]26 Kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]didem1311[/TD]
[TD]29 Kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]met01[/TD]
[TD]14 .kasım 8 Merakla cevap bekliyorum )[/TD]
[TD]:18::18::18:[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
amin hepimiz alalım iyi haberleri inşallah hep birlikte burda paylaşalım isterim=) hemen denemeye başlaman ii olmuş nezaman nasıp olacağı hıc bellı olmuyor gerçekten. ben 29 yasındayım 30 olmadan gebe kalmaktı istegım bu gidişle zaten olmaz zaten =) martta 30 olcam. sen kac yasındasın
adetıme cok var daha ama yuzumde sıvılceler cıktı ve ayaklarım ınanılmaz derecede agrıyor. hamılelık belırtısı olabılır mı bu kadar erken hamıle kalmıs olabılır mıyım ?
Benim bat 15 kasım.. :-/ çok stresliyim
Yarin adet günüm:) ovu testi gecen hafta geldi adet olmayi bekliyorm bir heyecanla hemen kullanmaya baslayaccm :)
Listeyi de ben yapim dedim ekletmek isteyenler alıntı yapsınlar lütfenn:
Canım benim bat 5 aralık
Senin tarihi düzelttim canım.
Bizide ekleyinn benin BAT 30 kasım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?