Bat'ı kasım'ın son haftası olanlar... Birlikte bekleyelim :)

Listemizi oluşturdum kızlar :) Hayırlı haberler alalım her birimiz inşallah :)

Canııımm, görmemişim senin de liste yaptığını pardon

Çok üzüldüm canım, Allah inşallah en kısa sürede iyi haberler almanı nasip eder. Ben 6 aylık evliyim, evlendiğimizden beri deniyoruz ama olmadı bi türlü

amin hepimiz alalım iyi haberleri inşallah hep birlikte burda paylaşalım isterim=) hemen denemeye başlaman ii olmuş nezaman nasıp olacağı hıc bellı olmuyor gerçekten. ben 29 yasındayım 30 olmadan gebe kalmaktı istegım bu gidişle zaten olmaz zaten =) martta 30 olcam. sen kac yasındasın

canm okudum nasıl takip ettiğini .. telefonda bi program var dedin yumurtlama dönemini takip ettiğin bana da sölermisin nasıl bişey programmı indiriliyomu ?

canm okudum nasıl takip ettiğini .. telefonda bi program var dedin yumurtlama dönemini takip ettiğin bana da sölermisin nasıl bişey programmı indiriliyomu ?

Selam canım,
Akıllı telefonunuzda program indirma bölümüne woman calendar yazın bir sürü program çıkıyor en kullanışlı olanı seçin )

Benim bat 15 kasım.. :-/ çok stresliyim

adetıme cok var daha ama yuzumde sıvılceler cıktı ve ayaklarım ınanılmaz derecede agrıyor. hamılelık belırtısı olabılır mı bu kadar erken hamıle kalmıs olabılır mıyım ?

Ben de Temmuz ayında 32'den gün aldın canım.

adetıme cok var daha ama yuzumde sıvılceler cıktı ve ayaklarım ınanılmaz derecede agrıyor. hamılelık belırtısı olabılır mı bu kadar erken hamıle kalmıs olabılır mıyım ?

İnşallah öyledir canım. Benimde aylardır ne belirtilerim okuyo bir bilsen Kirpiklerim bile birbirine karıştı psikolojik olarak inanamazsın, derler ya kirpik kırışması hamilelik belirtisidir diye. Çok takıyoruz kafamıza çookk ama engel olamıyorum ki ben düşüncemden çıkarıp atamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…