- 9 Kasım 2013
- 144
- 10
- 48
- 34
- Konu Sahibi foreigntrader
-
Canım test negatif çıkabilir henüz erken...üstüne görme dedikleri akıntı değil canım. ..bildiğin koyu renk kanama tarzı bişi. .Ayrıca üstüne görüyor olsan testte çıkması gerekirdi...üstüne görme olmayabilir ama kanama tarzı birseyse yerleşme oluyor olabilir...bu dönemde en erken kanda belli olur. ..biraz daha beklemelisin bence...
Canım test negatif çıkabilir henüz erken...üstüne görme dedikleri akıntı değil canım. ..bildiğin koyu renk kanama tarzı bişi. .Ayrıca üstüne görüyor olsan testte çıkması gerekirdi...üstüne görme olmayabilir ama kanama tarzı birseyse yerleşme oluyor olabilir...bu dönemde en erken kanda belli olur. ..biraz daha beklemelisin bence...
O yerlesmeye benzio...kanda sonuc verir ancak..daha yeni olabilir..idrar testi icin en az 5 gun daha beklemen lazim..birde testi nasil uyguladigin onemli...sabah ilk idrar olmali basi boşaltılması orta kismi ornek alinmali sonuda bosaltilmali bu donemde...ilerleyen donemlerde her hangi zamanda yapabilirsin ama ilk donemler kandaki bhcg degeri idrara gecmesi zaman gerektirdiginden ilk zmnlar hmn sonuc vermez...bilgine..kanama hiç yok kahverengi az bişi pedde var normalde dün olmam gerekirdi dün test aldım yaptım bişey cıkmadı karnımda ve belimde ağrı var 2 gündür leke başka bişey yok
Olsa gebelik kanda çıkardı. .dr a gozuk bence hormonlarla ilgili bi sıkıntı olabilir. .alt kısmında olan ağrı adet olamamandan kaynaklı olabilir...İyi Akşamlar arkadaşlar benim bat 18 Kasım di. Ancak olmamıştı.21 kasımda kan testi yaptırdım çıkmadı. Ama adet günümün üzerinden 7 gün geçti bir hareket yok ve 3 gündür göbegimin alt kisminda ağri var hiç akintim veya lekelenmem de yok birde göğüslerim ağrıyor neden böyle acaba
İnşallah gönlünce olur:)Caaanlar ben gonal f ve catltma ignesi kullndm adet gunum persmbe ama ben yarin doktuma gidcgm gel belli olur dediiii lutfen dua edin asiri umitliyim
Kizlar ne yazik ki adet oldum...
Rabbim hayirlisini versin insallah
Kizlaaar ben hamileyiiiim insallah 9ay sorunsuz sekilde halledriz allahima binlerce sukurler olsun allahim butun olmayanlra nasip etsin
çooookkk sevindim canım. hayırlı uğurlu olsun...
Allah razi olsun caniiiim beniiiiimmmm darisi sana ve tum istynlre benim 11 aydr olmuyordu. Allahim kimseyi evlatla evlatsizlikla sinamasin
Kizlaaar ben hamileyiiiim insallah 9ay sorunsuz sekilde halledriz allahima binlerce sukurler olsun allahim butun olmayanlra nasip etsin
idrar negatif kan negatif hala adet olmadım bat belli değil kızlar daha hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?