Bat'ı kasım'ın son haftası olanlar... Birlikte bekleyelim :)

ya kızlar normalde benim dün hasta olmam lazımdı tam olmadım ama iki gündür küçük küçük akıntılar geliyo üstüne görme dedikleri şey mi test yaptım negatif cıktı umutsuzluğa kapılıyorum noolur bişiler soleyin

Canım test negatif çıkabilir henüz erken...üstüne görme dedikleri akıntı değil canım. ..bildiğin koyu renk kanama tarzı bişi. .Ayrıca üstüne görüyor olsan testte çıkması gerekirdi...üstüne görme olmayabilir ama kanama tarzı birseyse yerleşme oluyor olabilir...bu dönemde en erken kanda belli olur. ..biraz daha beklemelisin bence...

kanama hiç yok kahverengi az bişi pedde var normalde dün olmam gerekirdi dün test aldım yaptım bişey cıkmadı karnımda ve belimde ağrı var 2 gündür leke başka bişey yok

İyi Akşamlar arkadaşlar benim bat 18 Kasım di. Ancak olmamıştı.21 kasımda kan testi yaptırdım çıkmadı. Ama adet günümün üzerinden 7 gün geçti bir hareket yok ve 3 gündür göbegimin alt kisminda ağri var hiç akintim veya lekelenmem de yok birde göğüslerim ağrıyor neden böyle acaba

kanama hiç yok kahverengi az bişi pedde var normalde dün olmam gerekirdi dün test aldım yaptım bişey cıkmadı karnımda ve belimde ağrı var 2 gündür leke başka bişey yok
O yerlesmeye benzio...kanda sonuc verir ancak..daha yeni olabilir..idrar testi icin en az 5 gun daha beklemen lazim..birde testi nasil uyguladigin onemli...sabah ilk idrar olmali basi boşaltılması orta kismi ornek alinmali sonuda bosaltilmali bu donemde...ilerleyen donemlerde her hangi zamanda yapabilirsin ama ilk donemler kandaki bhcg degeri idrara gecmesi zaman gerektirdiginden ilk zmnlar hmn sonuc vermez...bilgine..
Olsa gebelik kanda çıkardı. .dr a gozuk bence hormonlarla ilgili bi sıkıntı olabilir. .alt kısmında olan ağrı adet olamamandan kaynaklı olabilir...

Olsa gebelik kanda çıkardı. .dr a gozuk bence hormonlarla ilgili bi sıkıntı olabilir. .alt kısmında olan ağrı adet olamamandan kaynaklı olabilir...[/QUOTE]

Evet haklısın şimdiye kadar böyle birşey yaşamadım. Zaten dr a gitmem gerekiyordu adetin bitiminden 2 gun sonra gel dedi smear de problem çıktığı için detayli kamerayla bakacaktı ama olamadim :)Allahtan hayırlısı. Teşekkür ederim.

Caaanlar ben gonal f ve catltma ignesi kullndm adet gunum persmbe ama ben yarin doktuma gidcgm gel belli olur dediiii lutfen dua edin asiri umitliyim

Kizlaaar ben hamileyiiiim insallah 9ay sorunsuz sekilde halledriz allahima binlerce sukurler olsun allahim butun olmayanlra nasip etsin

Allah razi olsun caniiiim beniiiiimmmm darisi sana ve tum istynlre benim 11 aydr olmuyordu. Allahim kimseyi evlatla evlatsizlikla sinamasin

Ayyy benim 6 aydır olmuyo, belki benim de olacak bigün.... Artık takip etmeyi bıraktım zaten BAT falan... Kayınvalidemden görümcemden eşimin anneanne ve dedesinden gına geldi sormalarından. takip ettikçe daha da strese giriyorum. hatta stresten ya çok erken adet oluyorum ya da çok geç... Oluruna bırakmaya çalışacağım ben de artık. Bak belki benim de olur bi kaç ay sonra... allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım.

idrar negatif kan negatif hala adet olmadım bat belli değil kızlar daha hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…