- Konu Sahibi foreigntrader
-
üzüdüm canm bu günn bana da uğradılar o piss kırmızılarr...her ay görmekten ıskıldım o gelmekten sıkılmaddıı yaa(( hiç belirtim yoktu ..umutlanmıştımm.... ( ama olmadı iştee bu ay da olmaddıı (((
merhaba arkadaşlar...o kadar çok yerde katılımcıyım ki buraya yazmayı geciktirdim...adetimin ne zaman başlayacağını kestiremiyordum biliyorsunuz...ancak beklenen adetime 2 gün kala yani 14 kasımda idrar testi yaptım evde silik çizgi çıktı..ertesi gün tekrarladım yine aynı hemen hastaneye gidip 15 kasımda kan testi yaptırdım...sonuç HAMİLEYİM
daha gecikme vermeden sonucu aldım...bu ayki belirtilerim sağlammış demek...darısı tüm isteyenlerin başına...
kızlar sizleri böyle üzgün görünce bende umutlarımı yitiriyorum sankigerçi benim bat 29 yada 30 daha var ama hayırlısı bakalım allahtan ümit kesilmez.. Kızlar belki bir dahaki aya hamiş olursunuz inş. Olursunuz dedim ama benim henüz belli olmadığı için belli olunca hamiş oluruz yazarım :)
haklsın canm zaten her ay umutarımızı bir sonraki aya erteliyoruz..inşallah bu ay son etletidimiz ay olur..sen hiç ertlemek zorunda kaladan bu ay hamilekalırın inşallah[/
inşallah canım Alla'ım tüm isteyelere versin.. şu mübarek cuma gününde Rabbim herkesin dileğini yerine getirsin inş. tabi benimde :)
senin kesin kızın olucak :)
Ahhh ahh gecmiyo zaman sende belirti var mibenim bat 28 kasım
Oncelikle allahim acil sifalr versin . Bu belirtiler super bendede hemen hemen aynisi varinsallah bu ay guleriz bide bn kirpiklerin top top olmasida gebelge yoruyolar sende bi bak hemen :)mirram ben de solgögsümde kist var ama sorunsuz takipte kalması gerekenden bundan dolayı reglm den en fazla 5 gun once gogsumde ınanılmaz hassasiyet olurdu sutyen bıle rahatsız ederdı ama şimdi yaklaşık 20 gündür her iki gögsümde ağrıyor çok hassas ve şişler gecenin abuk sabuk zamanlarında değişik şeyler canım çekiyor örn: dün gece saat gece 1 de akide şekeri istedi canım :) ben hiç tatlıyı sevmem bu arada çay bile şekersizdir bende. kasıklarımda ağrı var regl olmadan önce hic ağrımazdı. çok yorgun hissediyorum kendimi devamlı uykum var . sırt ağrım ve bel ağrım çok.
ayyyy çok heycanlıyım gün geçmiyor test yapmak için.
Oncelikle allahim acil sifalr versin . Bu belirtiler super bendede hemen hemen aynisi varinsallah bu ay guleriz bide bn kirpiklerin top top olmasida gebelge yoruyolar sende bi bak hemen :)
Insalllallaah canim benim ayip olmzsa yas ve kac yillik evlisin :) aslnda bn idrar testi yaptm cift cizgyi gordum ama catltma ignesinin etksndenmis pof beklemk cok yorucubyüzünde bir değişiklik var hamilemisin diyen çok oldu.
ayyy inşallahhh sağlıkla sıhhatla
Insalllallaah canim benim ayip olmzsa yas ve kac yillik evlisin :) aslnda bn idrar testi yaptm cift cizgyi gordum ama catltma ignesinin etksndenmis pof beklemk cok yorucu
Bende 21 yasindyim 11ayligiz29 yaşındayım , 2 aylık evliyiz daha :)
sen ?
merabaa kızlarrrrr bayadır yoktum anca gelebildimmm koşturmacam vardııı gelmişken bi listemize bakalım hamişimiz varmı dieee baktım ki bi tanee varr çooookkkkk sevindimmm onun adınaa
bu arada onun hemen altında ben varımmm ayy çok sevindirik oldummm sanki sıra bende gibi hissettimmminş.. sıra bana gelmiştirr allahımm dualarımı kabul ederr:44::44:
bugün annemm teeee izmitten urfaya bana geliooo inş.. annemin geldiği gibiii haftaya da bebişimmm teeeee cennetten annesine gelirrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?