- Konu Sahibi tarantula9812739
- #1.401
kız sen dur daha yeni çalıştın,sanki bana hamilelik belirtilerinden bahsediyorsun gibi geldi:))
yuh naptın sende
acaba bi sorun mu var derdindeyim.hamilelik belirtilerine bi hafta sonra başlıcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız sen dur daha yeni çalıştın,sanki bana hamilelik belirtilerinden bahsediyorsun gibi geldi:))
kasığımda öküz oturuyor, hiçbirinizin umrunda değil
yuh naptın sende
acaba bi sorun mu var derdindeyim.hamilelik belirtilerine bi hafta sonra başlıcam
ins hamilesindir cnm. senn belirtiler daha belli gibi. hayirli haberleri verirsin ins. :)
Aslında ben teşhisi koydum gazdır o canım, bir şey yapmalısın biliyorsun hani Bir kaç gün sonra bebiş haberini de verirsin umarım :)
:)) dün benim de kramp falan girdik kasıklarıma ovulasyon günümdü canım belki senin de o yüzden olmuştur geçti mi şuan:??
hakkina hayirlisi olsun cnm kismet belli olmaz yinede:) sen ne zamandir istiyosun cnm?
listeye baktım gncgonca hamile sanırım ay ne güzel baksanız ya listeye bi:)))
olsun biz guzel dusunelim yine :))))yok canım ne belirtisi.yumurtam dün çatladı daha...
olsun biz guzel dusunelim yine :))))
benim 2 ay oldu canım, 4 senedir evliyim ya sen :)
benimde bu 2. ayim:) 2 senelik evliyim. 2. aylarimiz ugurlu gelir insallah:))
gazım olmaz benim, olmadığı içinde gaz çıkarmam.hiç çıkarmadım pis
Hmm, gazsız bir hayat :) Öküz sağdan soldan vuruyor dersen bende öyle derim gıcık :)
benimde bu 2. ayim:) 2 senelik evliyim. 2. aylarimiz ugurlu gelir insallah:))
İnşallah canımm olursa yengeç burcu oluyor ,ahh ne güzel olurdu aslında ama hayırlısı :))
seninde ağrısında gör o zaman.
İnşallah canımm olursa yengeç burcu oluyor ,ahh ne güzel olurdu aslında ama hayırlısı :))
evet bende yengec burcuyum. yengec olmasini isterim:))
evet bende yengec burcuyum. yengec olmasini isterim:))