- 4 Ekim 2013
- 6.046
- 1.049
- 34
- Konu Sahibi tarantula9812739
- #1.381
gunaydinn kizlar.. Rabbim hepimize versin ins.Günaydın canımm , güzel dileklerin senin için de kat kat artsın inşallah :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gunaydinn kizlar.. Rabbim hepimize versin ins.Günaydın canımm , güzel dileklerin senin için de kat kat artsın inşallah :)
Günaydın canımm,,
hoş geldin neşe getirdin,,
inşallah güzel haberler gelirrr
Kızlar yaşınızı ve ne zamandır denediğinizi de yazında ekleyeyim sizi. Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz :)
gunaydinn kizlar.. Rabbim hepimize versin ins.
evet cnm ilk olacak. bu ayi iyi degerlendirdik.simdi beklemedeyiz. seninde mi ilk olacak cnm?Sana da Günaydın canıım, amin inşallah :) senin ilk bebiş mi?
benimde surekli agriyo ve gerginlik oluo. bende meraak ediorumya kasığım neden ağrıyo, biri bana açıklasın
Hoşbuldum çook sevindim geldiğime belli ki sımsıcacık bir topik bu Batım 28 Ekim, virgül koymadığımdan Kasım gibi olmuş. Yaş 26, deneme 2. ay. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim tiksinç esprisini yapmasam olmazdı, yaptım gitti
Kız iyi yaptın da yaptın yoksa benim içimde patlayacaktı, her biriniz bat yaş falan yazdığında, yarışmacı arkadaşlara başarılar da diler misin demek geeliyo ama yapmıyorum beni döverler diye, zaten büyük, tüylü, kötü, çirkin ve gebelik testi şirketi ortağı örümceğe çıktı adım :)))))
benimde surekli agriyo ve gerginlik oluo. bende meraak ediorum
ya kasığım neden ağrıyo, biri bana açıklasın
bunlar anca okurlar arkadaş.biride demez ki şundan oluyo..
ara ara daha cogaliyo. adet agrisi mi yoksa baskaa birsey mi off beklemek cok kotu
evet cnm ilk olacak. bu ayi iyi degerlendirdik.simdi beklemedeyiz. seninde mi ilk olacak cnm?
günaydın herkese...dün geceden sonra yazılanları okuyamadım var mı bi gelişme hamile haberleri falan???
günaydın herkese...dün geceden sonra yazılanları okuyamadım var mı bi gelişme hamile haberleri falan???
yokta.benim kasıkım ağrıyo, böle bi baskı var gibi hissediyorum.öküzün biri bi sağ kasığıma geçiyo bi sol kasığıma.
yorulunca sağda dinleniyo ama ondan eminim çünkü orda daha çok oluyo.
bana bunun sebebini söle hadi
Evet Canım benimde ilk :)) iyi değerlendirdiysen ne güzel, benim pek umudum yok bu ay hayırlısı olur inşallah
Şimdilik yok diye biliyorum canım sana da Günaydın bu arada :) inşallah güzel haberler alırız
kız sen dur daha yeni çalıştın,sanki bana hamilelik belirtilerinden bahsediyorsun gibi geldi:))
ins hamilesindir cnm. senn belirtiler daha belli gibi. hayirli haberleri verirsin ins. :)kasığımda öküz oturuyor, hiçbirinizin umrunda değil