- 22 Aralık 2011
- 761
- 103
- 123
- Konu Sahibi tarantula9812739
-
- #11.021
Sevgili kızlar mehmetelif arkadaşımıza gerekli tüm bilgileri gönderdim özelden, artık onun topiği açmasını bekliycez, orda görüşürüz, çok öptüm hepinizi
kız sizi tanimadan önce yazmıştım..burayada yazmıştım ama cvp alamayınca yazdım ..başka topic başka topic başka topicduymamış olayım
ben bu dr uzun uzuncanım benim de akıyor. bir saattan fazla yatıp denedim sırf akmasın diye. ama akıyor. bunun bi önemi yokmuş, içeri ulaşanlar kalırmış.
akan yavrucaklara üzülüyor insan. zaten az
tarantula çocuklar yatsın konuşalım dedi
Arkadaşlar ben hala adet olmadim.acaba yanlis mi hesapladim.23 ekim ilk adet tarihim.normalde 26 gunde bir olurum.gecen ay 30 gunde oldum ilac kulandigim için. Acaba bu ay da mi 30 gunde olacam. Kafam karisik. Lutfen biri hesaplayip soyler mi
ben bu dr uzun uzun
anlattı...sırt üstü yat popna yastık koy bir veya birbıçuk saat bekle dedi.
senin rahmini bi kuyu gibi düşün dedi..ağzı yukarı bakacak ki spermler yolu bulsun dedi.
bende dedim 15 dk falan bekliyom güldü..15 dk sen nereye kadar gidebilirsin..rahim içi ,tüpler sana kısa mesafe
sperm için çok uzun bi yol dedi..
pazar günü ilk başladık çalışmalara öğle yaptım valla geri hiç bişe gelmedi..
sonraki günler yaptım ama geldi az ama birkaç damla..
yılbaşından sonra ne olacak.çatır çatır doğuralım nasıl ?
kızzz benide yeni topiğe ekle..
ahada bilgilerim somra ben duymadım demiyesin
yaş 33
bat 11 aralık gelmez olası
kız sizi tanimadan önce yazmıştım..burayada yazmıştım ama cvp alamayınca yazdım ..
ben bu dr uzun uzun
senin rahmini bi kuyu gibi düşün dedi..ağzı yukarı bakacak ki spermler yolu bulsun dedi.
bende dedim 15 dk falan bekliyom güldü..15 dk sen nereye kadar gidebilirsin..rahim içi ,tüpler sana kısa mesafe
kız sizi tanimadan önce yazmıştım..burayada yazmıştım ama cvp alamayınca yazdım ..
ben bu dr uzun uzun
napalım artık amuda kalk dese dr onuda yapacam anası satimmyutmuşun resmen bacım ne diyelim
bizim spermler başka yollarda kayboluyo heralde
olsun güzelim hayırla olsun elife msj at o ekler..benimde yeni bat 22 aralık oldu((
aynen bacım dediğini yaptım sabah namazına kadar banyo yok..bende 1 saat belimin altında yastık ayaklarım yukarda duruyorum ama azıcıkda olsa geri geliyor ama az akıntı gibi
bide ben bu ay Sabah namazına kadar banyo yapmıyorum gerçi hepsi bahane biliyorum ama işte ben şuan 21 günümdeyim döngüm 30 gün beyaz akıntım oluyo afedersiniz baya fazla üstlere bulaşacak kadar acaba yumurtlama zamanım bittiği için mi bu şekilde veya duphaston ilacımı yapıyor
napalım artık amuda kalk dese dr onuda yapacam anası satimm
olsun güzelim hayırla olsun elife msj at o ekler..
dr gittinmi kız..
aynen bacım dediğini yaptım sabah namazına kadar banyo yok..
zaten dr dedikibanyo yapınca su ve sabun olan spermleride öldürür..
ah bu dr yokmu
yutmuşun resmen bacım ne diyelim
bizim spermler başka yollarda kayboluyo heralde
kızlar ben ovaliasyon testi almak istiyorum benim regl düzensizleşti öneriniz varmı acaba hangi ürünü almalıyım):44:::44::44:
ben hiç almadım kullananlardan duydum
lapitak mı lapiden mi öyle bişey
saol cnm o tüy dökücü değilmi yaw :))) doktora cumartesi gitcem inşallah hala sol kasığımda ağrı var üşüttüm galiba ...:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?