- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.880
- 248
- Konu Sahibi tarantula9812739
-
- #11.001
ya ona göre bu ay yasak verdi ya olmayacak istemeyebilir ama ben diyeceğim yapalım beleş nasıl olsa
ne zaman açacan yeni topiğimizi canım??
anacım bi nokta,virgül neyim kullancümleyi sökene kadar topik ilerliyo
aslında doktr bu ay kullanma klomen dedi ama benimde kullanasım. ne değişiyor ki zaten
tarantula çocuklar yatsın konuşalım dedi
kaçta yatıyormuş çocukları canım sordun mu ona göre bende bekleyeyim
çocuklar tarantulayı uyutmasın
olabilir canım iki çocuk sonuçta baş etmek zor onlarla birlikte uyuya kalır kesin
benim iki çocuğum olsa burda ne yapayım zaten
inş bizim de 2 çocuğumuz olur buralara tavsiye bulunmaya geliriz canım...tarantula 3.çocuğunu yapmak için geliyor
inşallahhher ayrıntıyı yazarız
ona da maşallah
elifde gitti
hepnasipin misafirleri var giremez o.benim vaktim bol valla ben ilgilenebilirim şimdilik.ya yaşşöyle önemli sabır bitiyor onun peşinde koşman gereken zamanlarda yaşlanıyorsun.köşeme çekileyim diyeceksin belki ama o ilgi isteyecek.aman boşver.seninde dediğin gibi rabbim ne hayırlıysa onu versin artık.bende seni seviyorum
burdaydım bacım da kimse yok.benim bat cumartesi bekliyorum pazartesi leke geldi yerleşme olabilir dediler nasip kısmet
bi anlasam hadi bizim spermler başı kuyruğu kopuk yolunu bulamıyor sizinkiler ne yapıyor
Hhahaha ilahi kiz vallahi yemin ediyorum sesli guldum haa Allahta seni guldursun hic gulecegim yoktu yeminlenGuzel demissin ama
ohhhhh iyi bari.
gözün aydın:)
eee şimdi bu bir hafta boyuncada içinde kalp atışı düşüncesini taşıyacaksın.
Allah herkese nasip etsin bu hisleri.
canım valla benim de akıo..bazen sabaha kadar öyle uyuduğum oluo..ama sabah uyanınca ayağa kalkar kalkmaz yoğun bi şekilde deil de su gibi akıoama giden gidiodur zaten düşünme sen
gıı halimizle dalga geçer olduk napalım tatlıminş düzelecek o spermler o test sonucunu burada paylaşınca hep birlikte halay çekeceğiz
tarantula çocuklar yatsın konuşalım dedi
kaçta yatıyormuş çocukları canım sordun mu ona göre bende bekleyeyim
olabilir canım iki çocuk sonuçta baş etmek zor onlarla birlikte uyuya kalır kesin
benim iki çocuğum olsa burda ne yapayım zaten
inş bizim de 2 çocuğumuz olur buralara tavsiye bulunmaya geliriz canım...tarantula 3.çocuğunu yapmak için geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?