- 18 Mart 2013
- 766
- 427
- 108
- Konu Sahibi tarantula9812739
-
- #10.901
senin hiç yok ve üşeniyosun öylemi tembesin kızım sen
ne olduğunu bilmiyom valla..ben yum normal hsg filmi temiz çıktı
eşimin sperm testi gayet iyi..ama çocuk yok ..
buna sebepsiz infertilite deniliyomuş..
4 aydır tüpbebek merkezinde tedavi görüyom.. önce aşılama olacam dediğim gibi bu ay kaldı
bakalım önümüzdeki ay tekrar gidecem dr.aşılama için..
bu ay yum.13mm olduğu için aşılama kaldı..
ayyyyyynen öyle
tembelim ben tembeeeeeeel
hımmm anlamadım valla.denk düşmüyor dediler yaniii:))
hayırlısı hakkımızda ya.diyecek başka bişi kalmıyor bazen.
zaman gösterecek bakalım.
bende neredeyse 2 yıldır korunmuyorum.ama tık yok.
TEMBELLİİİİİİK :) diyorlar buna
ben sana koydum zaten teşhisi tembellik
aynen öyle tembeliz..aslında ilşki de çok sık değil ayda 3-5 defa..
bu ay ama hız verdim valla eşimin keyfi yerinde..
önceden bişey yapalım dese uykumvar vs. der başımdan savardım şimdi
sormuyo bile...
aynen öyle tembeliz..aslında ilşki de çok sık değil ayda 3-5 defa..
bu ay ama hız verdim valla eşimin keyfi yerinde..
önceden bişey yapalım dese uykumvar vs. der başımdan savardım şimdi
sormuyo bile...
Canım düşük riskin olabilir, sen fazla yorma kendini, lekelenmen çoksa eğer, tamamen kesilene kadar istirahat et bence, kafana da takma ama benim iki hamileliğimde de 9 ay kanamam lekelenmem bitmedi, çok şükür ikisini de zamanında sağlıkla doğurdum, hayırlısı neyse o olsun balım
canım sen hesaplamanda bir hata mı yapıyorsun acaba...30 günde adet oluyorum demişsin ama her zaman aynı güne denk gelmez...1-2 gün geri atar benim bildiğim...çünkü ay her zaman 30 çekmio 31 çeken aylar var..dolayısı ile ay 31 çektiyse sen 17 sinde olursun gibi...bende 30 günde bir oluyorum...18 ağustos-17 eylül-18 ekim gibi gidio bazen 2 gün öne bile geçebiliyor...bence senin yeni bat 17 aralık canım...18 inde beklerken 17 sinde gelirse erken geldi sanarsın yine..bnm ki sadece yalışlık varsa düzeltmen açısından yinede sen bilirsintarantulacım benım batı guncellermısın....dun adet oldum yanı 18 kasımda normalde 30 gunde bı olurdum ama erken geldi...yenı bat 18 aralık...
ben dayanamadım erken ama kan testi yaptırdım sonuç 10,27 çıktı 5 in üzerindeki değerler pozitif diye biliyorum ama kendime söyleyemiyorum acaba hamilelik varmı yoksa değer düşük mü daha mı fazla olması gerekirdi ...
Valla ne kadar yorulmayayım desemde mecburum kızımın çantasını taşıyorum okula götür getir dershaneye götür getir yapçak bişi yok en azından ev işlerini boşladım ama okul işi biraz bozuyor...ama vakit buldukçada istirahat ediyorum dikkat etmeye çalışıyorum...çok tşk ederim canım benim...dediğin gibi hayırlısı olsun herşey Allahtan...birazdan doktora görünücem sonucu yazarım yine...bu arada topiği bırakma ben şahsen şikayetçi değilim...gelebildiğin yetişebildiğin kadar gel...yeni bat yazan olur eklenmek isteyen olursa sana direkt mesaj atalım geçmişi aramak taramak zorunda kalma yani bzi yardım edelim sana diyoruz
ben onu bunu bilmem biraz azsak çocuk kendiliğinden olacak..dr gerek yok..ama ben sanki 80 yaşındayım gibi yaparken bile nezaman bitecek diye bekliyorum..aynen sık çalışmak lazım.bizimkide aynı ayarda gidiyordu ama bu ay biraz daha sıkı çalışır gibiyiz.ama yinede forumda dönen iddialara çooook uzağız
te allah ım ya. bebek istemezken benim eşimde beni savardı. şimdi ben onu savıyorum
Valla ne kadar yorulmayayım desemde mecburum kızımın çantasını taşıyorum okula götür getir dershaneye götür getir yapçak bişi yok en azından ev işlerini boşladım ama okul işi biraz bozuyor...ama vakit buldukçada istirahat ediyorum dikkat etmeye çalışıyorum...çok tşk ederim canım benim...dediğin gibi hayırlısı olsun herşey Allahtan...birazdan doktora görünücem sonucu yazarım yine...bu arada topiği bırakma ben şahsen şikayetçi değilim...gelebildiğin yetişebildiğin kadar gel...yeni bat yazan olur eklenmek isteyen olursa sana direkt mesaj atalım geçmişi aramak taramak zorunda kalma yani bzi yardım edelim sana diyoruz
ben dayanamadım erken ama kan testi yaptırdım sonuç 10,27 çıktı 5 in üzerindeki değerler pozitif diye biliyorum ama kendime söyleyemiyorum acaba hamilelik varmı yoksa değer düşük mü daha mı fazla olması gerekirdi ...
papatya sen naptın gıııı
senin ilşki günleri ne sıklıkta
siz bana cevap yazmayın zaten çok üzüldüm çok...neyse zaten gerek kalmadı az önce regl oldum buda bana ders oldu birdaha üzerine düşmeyeceğim(((((((((((((((((( 43:
siz bana cevap yazmayın zaten çok üzüldüm çok...neyse zaten gerek kalmadı az önce regl oldum buda bana ders oldu birdaha üzerine düşmeyeceğim(((((((((((((((((( 43:
benim geçen hafta çarşamba bitti adetim iki sefer oldu işte eşim uzakta çalışıyo hergün gelmiyor
yumurtlama gününe kadar gelmezmiki..
ben çıkıyom herkese iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?