Bat'ı kasımın ilk günleri olan hanımlar, gelin bebişlerimizi birlikte bekleyelim!!!

Yumurtlamadan (ovulasyon) adete kadar hangi belirtileri yaşadınız ve hamile misiniz?

• Ankete Katılan
    54
Bende gebeyim kızlar...

ayyyy tebrik ederim ablammm inan ki çok sevindim demekki hayatta imkansız diye bir şey yokmuş .......... Allah eli kolu ayağı düzgün zamanında kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhhh !!!!!!!!!1 olmayanlara da versin rabbim ......

benimde hormonlarımda sorun yok ama gebelik gerçekleşmiyor tatlım

tanı koymadılar mı nediyor doktorlar peki demekki inferlite grubuna giriyoruz o zaman !!!!!

seni de tebrik ederim canım. hayırlı evlat olur inşallah.

hamileler çoğaldı

evet canım varikosel ameliyatı oldu değerlerin düzelmesini bekliyoruz...keçi boynuzu kürü yaptım tatlım fakat sonucu görebilmek için test yaptırmamız lazım henüz yaptırmadık...

geçmiş olsun ! çok üzüldüm inan ki bize de rabbim böyle sınıyor ne yapalım canım isyan etmemek dua etmek en bbüyük nimet bizim için inşallah şifa olmuştur eşine canım ...

evet canım varikosel ameliyatı oldu değerlerin düzelmesini bekliyoruz...keçi boynuzu kürü yaptım tatlım fakat sonucu görebilmek için test yaptırmamız lazım henüz yaptırmadık...

sorun yok,8 ay olmuş daha erken,bekleyin diyorlar

hımmm anladım ... inşallah bebeğini kucağına alırsın canım ........

geçmiş olsun ! çok üzüldüm inan ki bize de rabbim böyle sınıyor ne yapalım canım isyan etmemek dua etmek en bbüyük nimet bizim için inşallah şifa olmuştur eşine canım ...

sağolasın tatlım inş... allah sabrını veriyor ölümün acısını bile zamanla kalbine gömüp yaşamaya devam ediyorsun o yüzden şükür rabbime her şeyin sabrını veriyor...

çarşamba gecesi rüyamda deprem oldu, adaşım büyügüm yataga bağlı kaldı

bu sabah uyandığımda, anneme anlattım, babannemin bacağına yapışmış bi et parçası gördüm

ne söyleyim şimdi, gelir gelmez kötü bi haber aldım.

Rabbim yardımcın olsun melegim...

sağolasın tatlım inş... allah sabrını veriyor ölümün acısını bile zamanla kalbine gömüp yaşamaya devam ediyorsun o yüzden şükür rabbime her şeyin sabrını veriyor...

evet haklısın canım!!!!!!!!!! rabbim dayanma gücü versin !!!!!! öyle bir dünyaki isteyene rabbim vermeyerek imttihanlıyor istemeyene de vererek imtihan ediyor ve aldırıyorlar bugün videolara bakınıyordum bebek oluşu ile ilgli oda çıktı karşıma izledm inanki ağladım tüğlerim diken diken olduuu...........

hormonların normal ama tanı koymaılar mı reglin düzenli mi AMH hormonun normal mi hipogonadzm den şüphe ettiler mi vs. vs. canım

o dediğin hormonlar nedir ne işe yarar o hastalık nedir bilmiyorum.ben 31 ekim de hsg oldum doktor ilaç vereceğim dedi ama klomen tarzı bir şey sanırım ondan önce defalarca hormonlarıma baktılar bir şey demediler.

babannen iyi mi?

hayırdır herşey yolunda mı canım !!!!!!!

hımmm anladım inan yakında kadın doğum uzmanı olup çıkacağım bilinmeyen herşeyi öğreniyorum inankiii!!!!!!! anladım hakkımızda hayırlısı olsn inşallahhhh

babannen iyi mi?

hareket edemiyo, konuştuğu anlaşılamıyo,
2 gündür hastanede ama tahliller testler sonuçlanmamış neden olduğunu araştırıyolar.
Biraz hareket etmiş biz çıktıktan sonra.

Annemi bıraktık yanına, doktorlar izin verince Ankaraya getircez...

Teşekkür ederim

geçmiş olsun caım Allah şifa versin inşallah kötü bir durum ykturrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…