-
- Konu Sahibi tarantula9812739
- #10.241
jonguıl eşinde ne sorun var senin ?? keçi boynuzu kürü yapıyor musun çok büyük faydası var onun
Bende gebeyim kızlar... Darısı isteyen tüm arkadaşlarımın başına, Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın...
Bende gebeyim kızlar...
benimde hormonlarımda sorun yok ama gebelik gerçekleşmiyor tatlım
kızzzzzzz haberlerim var :) bugün kan testi onaylı gebeliğim kanıtlandı bat 12 kasımdı hcg 173 çıktı.... darısı başına bacım hatta yürekten diyorum tüüüüümmmmmm isteyenlerin başına :) listeye eklicen mi beni :) nazar boncuğuda istiyorum
evet canım varikosel ameliyatı oldu değerlerin düzelmesini bekliyoruz...keçi boynuzu kürü yaptım tatlım fakat sonucu görebilmek için test yaptırmamız lazım henüz yaptırmadık...
tanı koymadılar mı nediyor doktorlar peki demekki inferlite grubuna giriyoruz o zaman !!!!!
evet canım varikosel ameliyatı oldu değerlerin düzelmesini bekliyoruz...keçi boynuzu kürü yaptım tatlım fakat sonucu görebilmek için test yaptırmamız lazım henüz yaptırmadık...
sorun yok,8 ay olmuş daha erken,bekleyin diyorlar
bende tespihle iligili şunu biliyorum ...3 ihlas bir fatih a her bir boncuğa okuyorsun 99 tanesine yani..sonra dua ediyorsun canım...
geçmiş olsun ! çok üzüldüm inan ki bize de rabbim böyle sınıyor ne yapalım canım isyan etmemek dua etmek en bbüyük nimet bizim için inşallah şifa olmuştur eşine canım ...
sağolasın tatlım inş... allah sabrını veriyor ölümün acısını bile zamanla kalbine gömüp yaşamaya devam ediyorsun o yüzden şükür rabbime her şeyin sabrını veriyor...
ben ne duyarsam yapıyorum canım
hormonların normal ama tanı koymaılar mı reglin düzenli mi AMH hormonun normal mi hipogonadzm den şüphe ettiler mi vs. vs. canım
çarşamba gecesi rüyamda deprem oldu, adaşım büyügüm yataga bağlı kaldı
bu sabah uyandığımda, anneme anlattım, babannemin bacağına yapışmış bi et parçası gördüm
ne söyleyim şimdi, gelir gelmez kötü bi haber aldım.
Rabbim yardımcın olsun melegim...
çarşamba gecesi rüyamda deprem oldu, adaşım büyügüm yataga bağlı kaldı
bu sabah uyandığımda, anneme anlattım, babannemin bacağına yapışmış bi et parçası gördüm
ne söyleyim şimdi, gelir gelmez kötü bi haber aldım.
Rabbim yardımcın olsun melegim...
o dediğin hormonlar nedir ne işe yarar o hastalık nedir bilmiyorum.ben 31 ekim de hsg oldum doktor ilaç vereceğim dedi ama klomen tarzı bir şey sanırım ondan önce defalarca hormonlarıma baktılar bir şey demediler.
babannen iyi mi?
hayırdır herşey yolunda mı canım !!!!!!!
hımmm anladım inan yakında kadın doğum uzmanı olup çıkacağım bilinmeyen herşeyi öğreniyorum inankiii!!!!!!! anladım hakkımızda hayırlısı olsn inşallahhhh
hareket edemiyo, konuştuğu anlaşılamıyo,
2 gündür hastanede ama tahliller testler sonuçlanmamış neden olduğunu araştırıyolar.
Biraz hareket etmiş biz çıktıktan sonra.
Annemi bıraktık yanına, doktorlar izin verince Ankaraya getircez...
Teşekkür ederim
Buna şükür diyelim, 2 hastamız var