Bat'ı kasımın ilk günleri olan hanımlar, gelin bebişlerimizi birlikte bekleyelim!!!

Yumurtlamadan (ovulasyon) adete kadar hangi belirtileri yaşadınız ve hamile misiniz?

• Ankete Katılan
    54
adaçayı hamilelikte iyi deil diolar..gerçi tüm bitki çayları öyleymiş öyle biliorum..doğru mu bu :26:

hamileyken yada hamilelik için tedavi görenler sakın adaçayı içmeyin söktürücü özelliği var ... adet düzensizliği için kullanılıyor bu adaçayı .... sakın içmeyinnn

Canım esma ül hüsnada el varis yazıyo da ondan sordum

Ben varım canım 2 ay önce yaptırdım normal ama gebe kalamadım

benim normal ama bana pko diyor doktorun biri sinir oldum ...
tek sıkıntım ilaçsız adet göremiyorum o kadar ! geçen internette kadın doğum doktorna maıl attım oda demişki sizde pko görünmüyor hipogonadzım olabilir demiş araştırdım bende ilaçsız regl görememe rahim küçüklüğü ve cinsel ogan yetmezliği yazıyor bende belirtinin ikisi var

Kızlar tespih çekicem bi yardımcı olurmusunuz

canım bahsettiğini bilmiyorum ama ben yakınlarımdan aldığım bilgi ve bir kitapta okuduktan sonra internette de teyit edince Allah'ın isimlerinden olan,

"Yâ Mütekebbirü Celle Celalüh" ve "Ya Musavviru Celle Celalüh" isimlerini dilimden düşürmem. ilkini ilişkiden evvel 10 kez okursanız hayırlı bir evladınız olur inşallah. ikincisini de her zaman dillindirebilirsiniz. (Rabbim çocuğu olmayanlara çocuk ihsan edeceğini buyuruyor.)

canım hormonlarımı geçtim herşeyime bakıldı tüpüme müpüme bi şey yok stres yapma olur dedi doktor ama eşimde sorun var:KK43::KK43: eşin gitti mi üroloğa???

tatlım eşimin sorunu yok yani gebe kalmaya engel bir sorunu yok sadece spermleri yavaş hareketli oda engel değil ....
ben ilaçsız regl olamıyorum maleseff benimde tüplerim normall sıkıntı yk

canım bahsettiğini bilmiyorum ama ben yakınlarımdan aldığım bilgi ve bir kitapta okuduktan sonra internette de teyit edince Allah'ın isimlerinden olan,

"Yâ Mütekebbirü Celle Celalüh" ve "Ya Musavviru Celle Celalüh" isimlerini dilimden düşürmem. ilkini ilişkiden evvel 10 kez okursanız hayırlı bir evladınız olur inşallah. ikincisini de her zaman dillindirebilirsiniz. (Rabbim çocuğu olmayanlara çocuk ihsan edeceğini buyuruyor.)

bende tespihle iligili şunu biliyorum ...3 ihlas bir fatih a her bir boncuğa okuyorsun 99 tanesine yani..sonra dua ediyorsun canım...

Son düzenleme:
Bende gebeyim :nazar: kızlar... Darısı isteyen tüm arkadaşlarımın başına, Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın...

Son düzenleme:
kızzzzzzz haberlerim var :) bugün kan testi onaylı gebeliğim kanıtlandı bat 12 kasımdı hcg 173 çıktı.... darısı başına bacım hatta yürekten diyorum tüüüüümmmmmm isteyenlerin başına :) listeye eklicen mi beni :) nazar boncuğuda istiyorum

tebrik ederim Allah eli kolu ayağı düzün kucağına almayı nasip etsin rabbim ..... amiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn

X