- 25 Temmuz 2013
- 5.023
- 174
- 46
-
- Konu Sahibi tarantula9812739
- #10.281
elifim datlım, güzelim, canın sıkılmış belli, kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap bitanem, biz seni bekleriz, ama bak öyle bi daha gelmiycem falan yok, sen olmazsan bana kim arkadan bakacak ya, sen baktın da yumurtladığımı anladım kuzum, yoksa ben nerden anlayacaktım, bak beni üzme, beni üzme, lütfen üzme, seni seviyorum kız ben, çok seviyorum hemde, bu arada özel mesaj kutun dolu tatlım balım
canım ''El Varis'' Esmaül Hüsna, zikrediş şekli ''Ya Varis''
çarşamba gecesi rüyamda deprem oldu, adaşım büyügüm yataga bağlı kaldı
bu sabah uyandığımda, anneme anlattım, babannemin bacağına yapışmış bi et parçası gördüm
ne söyleyim şimdi, gelir gelmez kötü bi haber aldım.
Rabbim yardımcın olsun melegim...
bana iyi geceler hastayım üzerinize afiyet :2::2:bulaştırayım size
Arkadaşlar kan testi ile de gebeligim onaylandı..4 haftalık gebeyim..bu belirtilerim gerçekten farklıydı ve hissetmistim...Allah anne olmak isteyen herkesi sevindirip yuzunu guldursun insallah...
Kıııız bebem hayırlı uğurlu olsun kız, sağlıkla al kucağına canım benim, çok sevindim
Tskler insallah...hepnasip bildi bak benim sonucu:))
hareket edemiyo, konuştuğu anlaşılamıyo,
2 gündür hastanede ama tahliller testler sonuçlanmamış neden olduğunu araştırıyolar.
Biraz hareket etmiş biz çıktıktan sonra.
Annemi bıraktık yanına, doktorlar izin verince Ankaraya getircez...
Teşekkür ederim
mujum çok geçmiş olsun canım Allah yardımcınız olsun
Tskler insallah...hepnasip bildi bak benim sonucu:))
Arkadaşlar kan testi ile de gebeligim onaylandı..4 haftalık gebeyim..bu belirtilerim gerçek:2:ten farklıydı ve hissetmistim...Allah anne olmak isteyen herkesi sevindirip yuzunu guldursun insallah...
mujum çok geçmiş olsun canım Allah yardımcınız olsun
Geçmiş olsun yavrum çok üzüldüm. Off of