- 15 Nisan 2013
- 8.721
- 6.234
- 33
-
- Konu Sahibi tarantula9812739
- #10.221
adaçayı hamilelikte iyi deil diolar..gerçi tüm bitki çayları öyleymiş öyle biliorum..doğru mu bu :26:
merhaba kızlar, hormon tahlilleri normal olup aranızda hamile kalamayan var mı ????
öyle diyorlar eşim yapmış getirmiş dedim böyle böyle bir şey olmaz iç dedi içtim
evet %99 umuz
707 ya varis birde geçen arkadaş söyledi 313 tane ya halık ya allah dedi.h hırlayan h olacak
merhaba kızlar, hormon tahlilleri normal olup aranızda hamile kalamayan var mı ????
Canım esma ül hüsnada el varis yazıyo da ondan sordum
Ben varım canım 2 ay önce yaptırdım normal ama gebe kalamadım
Canım esma ül hüsnada el varis yazıyo da ondan sordum
Ben varım canım 2 ay önce yaptırdım normal ama gebe kalamadım
Kızlar tespih çekicem bi yardımcı olurmusunuz
hadi yaaaaaa gerçekten mi??????? bana durumundan bahseder misin _????lütfenn
El varis ve ya varis aynımı oluyor
canım hormonlarımı geçtim herşeyime bakıldı tüpüme müpüme bi şey yok stres yapma olur dedi doktor ama eşimde sorun vareşin gitti mi üroloğa???
canım bahsettiğini bilmiyorum ama ben yakınlarımdan aldığım bilgi ve bir kitapta okuduktan sonra internette de teyit edince Allah'ın isimlerinden olan,
"Yâ Mütekebbirü Celle Celalüh" ve "Ya Musavviru Celle Celalüh" isimlerini dilimden düşürmem. ilkini ilişkiden evvel 10 kez okursanız hayırlı bir evladınız olur inşallah. ikincisini de her zaman dillindirebilirsiniz. (Rabbim çocuğu olmayanlara çocuk ihsan edeceğini buyuruyor.)
Hadi bakalım inşallah güzel haberler vereceğiz birbirimize :)
bahsedeyim de ne istiyorsun?
kızzzzzzz haberlerim var :) bugün kan testi onaylı gebeliğim kanıtlandı bat 12 kasımdı hcg 173 çıktı.... darısı başına bacım hatta yürekten diyorum tüüüüümmmmmm isteyenlerin başına :) listeye eklicen mi beni :) nazar boncuğuda istiyorum