- 25 Temmuz 2013
- 5.023
- 174
- 46
- Konu Sahibi tarantula9812739
- #10.201
bugün kimsenin keyfi yok herhalde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim benim gercekten cok uzuldum ya buyuk gecmis olsun insallah Allah bu gunleri aratmasin gonlunu ferah tut yakinda yuzun gulecek emin ol.Iyi dusun ki iyi olsun hersey
QUOTE=Serwel;32668208]Bir bebek kismetinde yoksa ne yapsanda gider....
ben tam 4 sene once tam bu zaman larda 22 haftalik hamileyken kizimi kaybettim.....
olumunu gun gun saat saat bekledim herkes bebegin hareketiyle mutlu olurken ben oldum....hayatimin en aci anlariydi.....
dogum yaptigim anda kaybettim....
aradan yillar gecti sorularim bitmedi benimmi hatamdi dikkat mi etmedim
arkasindan sukur bir oglum oldu ama kizim unutulmadi.....
Herzaman Allah beterînden korusun sonradan olacagina bastan olsun
sanırım kimsecikler yok(
Arkadaşlar kan testi ile de gebeligim onaylandı..4 haftalık gebeyim..bu belirtilerim gerçekten farklıydı ve hissetmistim...Allah anne olmak isteyen herkesi sevindirip yuzunu guldursun insallah...
ben hastayım üşütmüşüm çok
geçmiş olsunnn
ben hastayım üşütmüşüm çok
iyiyim tatlım sen nasılsınGeçmiş olsun canım bende hastalığı yeni atlattım yumurtlama zamanım yaklaştı mı ne akıntım çoğaldı 17. Gün olucak 30 günde bir oluyorum senin yumurtlama günün geldi mi canım
Sen nasılsın canım
iyiyim tatlım sen nasılsın
Geçmiş olsun canım bende hastalığı yeni atlattım yumurtlama zamanım yaklaştı mı ne akıntım çoğaldı 17. Gün olucak 30 günde bir oluyorum senin yumurtlama günün geldi mi canım
Sen nasılsın canım
geçmiş olsunnn
Hamdolsun iyiyim tespih ile ilgili bir bilgin varmı canım
çok teşekkürler.limon yedim limonlu adaçayı içtim inşallah iyi gelir:2::2:
Kızlar tespih çekicem bi yardımcı olurmusunuz
çok teşekkürler.limon yedim limonlu adaçayı içtim inşallah iyi gelir:2::2:
geçmiş olsun canım yat dinlen bari yarın tatil zaten ...
adaçayı hamilelikte iyi deil diolar..gerçi tüm bitki çayları öyleymiş öyle biliorum..doğru mu bu :26: