Bat'ı kasımın ilk günleri olan hanımlar, gelin bebişlerimizi birlikte bekleyelim!!!

Yumurtlamadan (ovulasyon) adete kadar hangi belirtileri yaşadınız ve hamile misiniz?

• Ankete Katılan
    54
Canim benim gercekten cok uzuldum ya buyuk gecmis olsun insallah Allah bu gunleri aratmasin gonlunu ferah tut yakinda yuzun gulecek emin ol.Iyi dusun ki iyi olsun hersey

QUOTE=Serwel;32668208]Bir bebek kismetinde yoksa ne yapsanda gider....
ben tam 4 sene once tam bu zaman larda 22 haftalik hamileyken kizimi kaybettim.....
olumunu gun gun saat saat bekledim herkes bebegin hareketiyle mutlu olurken ben oldum....hayatimin en aci anlariydi.....
dogum yaptigim anda kaybettim....
aradan yillar gecti sorularim bitmedi benimmi hatamdi dikkat mi etmedim
arkasindan sukur bir oglum oldu ama kizim unutulmadi.....
Herzaman Allah beterînden korusun sonradan olacagina bastan olsun

Basin saolsun canim uzulme Allah onu cok sevmiski yaninda istemis demekki vardir rabbimin bir bildigi elbet.Bak bugun doktora kan tahlili sonucumu almaya gittim nurtopu gibi bir tiroitim ve demir eksikligim var neyse bir yasli kadin kucaginda bbek ve bebek babasi anladigim kadariyla annesi yok gibi sanki.Bebek down sendromu ve okadar hungur hungur aglayasim geldi ki o bebek icin icimden anlatamam.Zaten hep Allaha dua ederken diyorum Allahim uzuleceksem saglikli olmucaksa verme diye belki kotu yapiyorum ama ne bilim...Oyuzden Serwel ve Hepnasip uzulmeyin hayirlisini dileyin demekki boylesi daha iyiymis sizin icin oyle dusunun tabiki insan ister istemez uzulur ama elimizden birsey gelmez sadece Allah hepimize sabir ve kolaylik versin:nazar::nazar:[/QUOTE]
Haklisin Allah beterînden korusun yaradan benden cok sevdi....
otopsi sonuclari temizdi yani gayet saglikliydi....
ama kimbilir herseyde bir hayir vardir belkide hayirsiz evlat olacakti....
Allahim kuluna kaldiramayacagi yuk vermesin.... Evlatlarimizi korusun....

Arkadaşlar kan testi ile de gebeligim onaylandı..4 haftalık gebeyim..bu belirtilerim gerçekten farklıydı ve hissetmistim...Allah anne olmak isteyen herkesi sevindirip yuzunu guldursun insallah...

X