Bat'ı kasımın ilk günleri olan hanımlar, gelin bebişlerimizi birlikte bekleyelim!!!

Yumurtlamadan (ovulasyon) adete kadar hangi belirtileri yaşadınız ve hamile misiniz?

• Ankete Katılan
    54
Çog ayıp elüfcüm hiç yakışıyor mu senin gibi güzel tatlı bir baağğyana bu tip laflar :KK53: Seninle istediğim zaman muhattap olurum muhattabımsın sen benim muhattap mu-hat-tap :KK37: Taşınırlarına gurban ben taşnır çok severim taşınmaz oldu mu beni bozar :KK53::KK54:

ben tatlı güzel değilim bağğyan hiç değilim.
acı çirkin ve erkeğimmmmmm
ondan hamile kalamıyorum anlamıyorsunuz
ama erkekte olsam hamile kalacağım azimliyim :KK47:

sor anam sor bacım sizin için varım ben:KK16::KK16:

Anaammmm yirim ben seni yaaa gızzzz :KK54::KK54: benim bu hastalığım 3gün oldu biteli,ama adetim bittiğinden beri acayip akıntım var bi geliyo foşşşş diye adet gibiyim aynı heee... Ve kokuyo böhhggghhhh :KK25::KK25: ayrıca sırtım,belim ve karnım hiç rahat değil zman zaman adet olmuşum gibi ağrı oluyo belimde kesin lekelenme olmuştur bu ağrıyo diyorum wcye gidiyorum hiçbişe yok!!!! Ne ki bu naaannnn????:KK53::KK53:

Anaammmm yirim ben seni yaaa gızzzz :KK54::KK54: benim bu hastalığım 3gün oldu biteli,ama adetim bittiğinden beri acayip akıntım var bi geliyo foşşşş diye adet gibiyim aynı heee... Ve kokuyo böhhggghhhh :KK25::KK25: ayrıca sırtım,belim ve karnım hiç rahat değil zman zaman adet olmuşum gibi ağrı oluyo belimde kesin lekelenme olmuştur bu ağrıyo diyorum wcye gidiyorum hiçbişe yok!!!! Ne ki bu naaannnn????:KK53::KK53:

yime gız lazımım ben daha çocuk etcem :KK53:
koku var ise iltihap geliyor aklıma ama tarantulam böceğim yada deneyimli başka bir arkadaş cevap verse daha iyi olur boncuğum:KK16::KK16:

koku varsa iltihap olabilir canım ihmal etme dr a git hemen :KK16::KK16::KK16:

X