- 25 Temmuz 2013
- 5.023
- 174
- 46
- Konu Sahibi tarantula9812739
- #9.701
Demek öyle hıhhhh
barıştın bile bak dayanamazsın kiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Demek öyle hıhhhh
3 ay pek güççük olur gııııı.nasıl büyüyecek o dışarıda az daha kalaydı içeride
Ben yemeğe gidiyorum hacılar. Sağlıklı bir gebelik için iyi beslenme şart Öptüm gıdılarınızdan
Çog ayıp elüfcüm hiç yakışıyor mu senin gibi güzel tatlı bir baağğyana bu tip laflar Seninle istediğim zaman muhattap olurum muhattabımsın sen benim muhattap mu-hat-tap Taşınırlarına gurban ben taşnır çok severim taşınmaz oldu mu beni bozar
sennnnn suss aldatıyorsun bizi işim olmaz aldatanlarla
barıştın bile bak dayanamazsın kiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Çok üzülüyom
aşk olsun küstüm diğer kızlarda orda onlara bişe demiyonn :2::2::2::2:
Ben yemeğe gidiyorum hacılar. Sağlıklı bir gebelik için iyi beslenme şart Öptüm gıdılarınızdan
Bise sorcam yaaaa :26::26:
bahtınıza çıkan bu yapcekk bişey yok işte
3-5 vakte kadar ya pıtlatırsınız yada ögrenirsiniz
hamile gibi patates kızartması aşeriyom galibaaa.
ben yemekde kızartma istiyommm
neyi öğreniriz yahu ne diyorsun sen hayalet
sor anam sor bacım sizin için varım ben
bak zaten sinirlerim pek ii değil
abla falan dinlemem ayağam altında ezeremmm
Anaammmm yirim ben seni yaaa gızzzz benim bu hastalığım 3gün oldu biteli,ama adetim bittiğinden beri acayip akıntım var bi geliyo foşşşş diye adet gibiyim aynı heee... Ve kokuyo böhhggghhhh ayrıca sırtım,belim ve karnım hiç rahat değil zman zaman adet olmuşum gibi ağrı oluyo belimde kesin lekelenme olmuştur bu ağrıyo diyorum wcye gidiyorum hiçbişe yok!!!! Ne ki bu naaannnn????
Anaammmm yirim ben seni yaaa gızzzz benim bu hastalığım 3gün oldu biteli,ama adetim bittiğinden beri acayip akıntım var bi geliyo foşşşş diye adet gibiyim aynı heee... Ve kokuyo böhhggghhhh ayrıca sırtım,belim ve karnım hiç rahat değil zman zaman adet olmuşum gibi ağrı oluyo belimde kesin lekelenme olmuştur bu ağrıyo diyorum wcye gidiyorum hiçbişe yok!!!! Ne ki bu naaannnn????
yap elin nerde?
yada kocana söyle yapsın
bize ne senin kızartmandan
sizin yüzünüzden hamile kalamıyorum
çok sinirlendiriyorsunuz strese sokuyorsunuz beni