- 1 Mayıs 2010
- 1.407
- 48
- Konu Sahibi tarantula9812739
- #9.741
canım benim iki tane varda ben üçüncü için uğraşıyorum 4 ay oldu yaş 39
ayy allah bağışlasınnn :) darısı başımıza inşallah..ben 29u sürüorum 30 olcam 4 ay sonra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benim iki tane varda ben üçüncü için uğraşıyorum 4 ay oldu yaş 39
ayy allah bağışlasınnn :) darısı başımıza inşallah..ben 29u sürüorum 30 olcam 4 ay sonra
amin canım inş. ikizleriniz olsun hepinizin daha ne diyim
bende katılabilir miyim?
Ben hiç günah yapmadım.
pardon canım yanlış olmuş
bende katılabilir miyim?
Biz seninle artık hiç denkleşemiyoz kuzum yaaaa nasılsın keyfin sıhhatin yerinde mi???
hahaha canım sağlıklı olsun da gelcek olan bebişler..ister tek olsun ister ikiz ister üçüz..ama bekletmesinler bizi çok
bende katılabilir miyim?
Gündüzleri giremiyorum kuzum ben akşamları geliyorum ama bugün ofiste olduğum nadir günlerden birisi Valla nasıl olim yumurtladığımdan beri yine heyecana kapıldım bebek geldi mi acaba diye Güya bu ay heyecan yapmicaktım ovulasyon testi bile yapmicaktım yumurtladığımı anlayınca bütün kararlar gitti Sen ne durumdasın bakim?
Aman ben malamat olmuş gibiyim yaaa okul,sınav,düzensiz adet,kocişin düzensiz gece shifti...daha sayım mı adetim bitti şimdi de karnımda ve belimde hala tuhaf bi ağrı var ya su bakteri illetinden bi türlü kurtulamıyomm sanırım
Allah kolaylık vere zihin açıklığı vere sana. Ne bakterisi kız enfeksiyon mu? Belki yumurtlama ağrıların başlamıştır?
Bilmiyom balım yaaa adetim biteli 3gün oldu ama belimde ve karnımda tuhaf ağrılar oluyo aynı adet ağrısının hafifleşmiş versiyonu gibi...ve adetimin bittiği ilk günden beri acayip yogun akıntı oluyo 1günde 4kere günlük ped değiştiriyom düşün acayip ıslanıyo.. Dün koku vardı ama bugün daha iyi.. Bi anda foşşşş diye geliyo var ya tuvalete koşuyom resmen taşacak diye... Ne ki bu ya????
Kafaam her şeyi hamilelikle bağdaştırıyo ya ondan mı acaba öyle oluyo diye düşünüyom
Yok gııı ne hamileliği daha 3gün oldu adetim biteli her zamanki gibi 7günümü teslim ettim eksiksiz yani
Bıktım doktora gidip hep o iğrenç muayeneyi olmaktan yaaa kendime o kadar da dikkat ediyorum nerden çıktı ki şimdi bu
Şşştttt hiç takma beni zati sen hoşgeldinnn bile deme kaç gündür nerlerdeyim diye bile sorma hıhhhh küsüyorum hepinizdenn gitcem burlardan...!!!!!