Bat'ı kasımın ilk günleri olan hanımlar, gelin bebişlerimizi birlikte bekleyelim!!!

Yumurtlamadan (ovulasyon) adete kadar hangi belirtileri yaşadınız ve hamile misiniz?

• Ankete Katılan
    54
kızlar bugün bütün gündür meme uçlarım acıyo ve rengi koyulaştı sanki, özürlü müyüm neyim:KK52:

Eğer hamileysem daha sonraki nesillere bilgi olsun diye yazıyorum, değilsem de bilgi olsun dimi :KK52:

Bu arada 29 günde bir regl oluyorum, normal şartlarda yumurtlamamın bugün olması lazımdı ama 2 gün önce yumurtladım, yani reglimin 13. günüde.

işte bunlar hep bilgi:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

nedersiniz????

fikir istiyorum

hepppinizden

öptüm gözlerden

hepnasibime de lağğğğnnnnnnn diyorum ayrıcana:KK52:

hepnasibim gel laaağğğğğğnnnnnn, topic sensiz peknasipsiz:KK43:

Valla bi kere ovulasyon testi yaptim adet bittikten sonraki iste o 14 gunde cikti ama arkadasin doktoru da bittinin ertesi yap demis ki bi bu kadin degil bazi kisilerden de duydum bunu adet bitimi diye artik bana da o mantikli geldi suan.Aslinda en iyisi hep iki gune bir yapmak lazim da o da olmuyor iste yorgunluk biyandan bazen can skintisi biyandan:KK1:Sen kac gunde bir adet oluyorsun

valla biz 2 günü geçirmiyoruz ama olmuyor.hayırlısı kısmet işte.arkadaşımdan adet bittikten sonra demişti.o yumurtlama ile alakalı.kimi erken yumurtlar kimi geç

Yumurtayı bulduk ne oldu :) sağlıklı hareketli o kadar yolu katedip gelebilen spermin ulaşması lazım ulaştı ne oldu :) birleşimin sağlıklı olması lazım ki vücut atmasın birleşti ne oldu:) iyi tutunması lazım ki düşmesin:))
Kadın olmak zor zanaat galiba:KK43:

çocuk yapmak zor iş arkadaşım :KK66:):KK53:

:KK52:
kızlar bugün bütün gündür meme uçlarım acıyo ve rengi koyulaştı sanki, özürlü müyüm neyim:KK52:

Eğer hamileysem daha sonraki nesillere bilgi olsun diye yazıyorum, değilsem de bilgi olsun dimi :KK52:

Bu arada 29 günde bir regl oluyorum, normal şartlarda yumurtlamamın bugün olması lazımdı ama 2 gün önce yumurtladım, yani reglimin 13. günüde.

işte bunlar hep bilgi:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

bilgi havuzu arkadaşım benim.yüzüyorüz havuzda.ama bir moka yaramıyor:KK52::KK52:

gıııı ben burada olduğum zaman sen olmuyorsun galiba rastlaşamadık galiba:KK1: batdaşım benim biran önce çalışmalara başlasak hamile miyim değil miyim diye bekleme evresine geçsek:))

aynen canım ya dün seni hiç göremedim özledim yaw biz akşam çalışmalara başladık :KK17::KK17::KK17:

Canım niye bu kadar sıkıntıya sokuyorsun ki kendini, bi test yap evde, baktın bişey yok, beklersin batının geçmesini, kan tahlili yaptırırsın, yok silik milik çıkarsa da yarın gidersin kan için. Mesela glshkskn BATtan 3 gün önce evde testle öğrendi

test yaptım çıkmadı maalesef bekliyeceğim artık,, ben biraz sabırsızım ne yazık ki bide yaşadığım talihsiz durum yüzünden biraz stresliyim
ama nasip tabi ki bekliyeceğim artık..

X