Bat'ı kasımın ilk günleri olan hanımlar, gelin bebişlerimizi birlikte bekleyelim!!!

Yumurtlamadan (ovulasyon) adete kadar hangi belirtileri yaşadınız ve hamile misiniz?

• Ankete Katılan
    54
arkadaşlar ben bugün test yaptırsam beta hcg çıkarmı daha önce burda yazmıştım ben haziranda bir gebelik yaşamıştım boş gebelik old.ortaya çıktı ve kürtaj oldum..ozaman gecikmeden 7 8 gün sonra kan tahlili yaptırmıştım 67 çıkmıştı zaten ozaman bu değerin düşüklüğünden belliydi bir sorun olduğu gec döllenme falan dediler bilemedik...yada normal bir değerse bir hafta gecikmede 67 çıkıyorsa 3 gün var bat a çıkmazsa diyede korkuyorum ama bekleyemiyorum eşim çok kızıyor bana ne yapcamı bilemiyorum bir türlü erken baktıran varmı acaba bildiğiniz...

Canım niye bu kadar sıkıntıya sokuyorsun ki kendini, bi test yap evde, baktın bişey yok, beklersin batının geçmesini, kan tahlili yaptırırsın, yok silik milik çıkarsa da yarın gidersin kan için. Mesela glshkskn BATtan 3 gün önce evde testle öğrendi
kısa sürsünde, hamile mi değil mi öğrenelim :KK52:

Tatlım hepnasip regl oldu hamile değil malesef

Son düzenleme:
canım sen neredesin kaç gündür??ne var ne yok nasıl gidiyor

Offff hiç sorma canımm ya mahvoldum kaç gündür sınav sınav yaşama hevesim kalmadı :KK53::KK53: saat gece 1:13 ve ben hala ders çalışıyorum en sonunda attım kitapları bi bakıyım dedim kızlar napıyo... Kociş zaten yok kaç gündür ben okuldan geliyom o işe gidiyo... Neyse ki yarın son sınavım sonra rahatım biraz daha... Sende ne var ne yok? Var mı bi gelişme?:KK31::KK31:

Offff hiç sorma canımm ya mahvoldum kaç gündür sınav sınav yaşama hevesim kalmadı :KK53::KK53: saat gece 1:13 ve ben hala ders çalışıyorum en sonunda attım kitapları bi bakıyım dedim kızlar napıyo... Kociş zaten yok kaç gündür ben okuldan geliyom o işe gidiyo... Neyse ki yarın son sınavım sonra rahatım biraz daha... Sende ne var ne yok? Var mı bi gelişme?:KK31::KK31:

hmm üni mi okuyordun sen allah kolaylık versin canım biz o evreleri atlattık şükür...bende gelişme yok adet oldum çalışma günlerini bekliyorum:KK1::KK1: sen oldun mu canım 12 kasımmış batın??

hmm üni mi okuyordun sen allah kolaylık versin canım biz o evreleri atlattık şükür...bende gelişme yok adet oldum çalışma günlerini bekliyorum:KK1::KK1: sen oldun mu canım 12 kasımmış batın??

Ben de atlattım da tekrar başa sardım işte oku oku nereye kadar canım ama de mi yaaaaa :KK53::KK53: kociş saolsun :KK31::KK31: ben oldum canım hem de normalden 8gün önce... Heves bile yapamıyom yaaa löönnkk diye geliveriyo :KK31::KK31:

Ben de atlattım da tekrar başa sardım işte oku oku nereye kadar canım ama de mi yaaaaa :KK53::KK53: kociş saolsun :KK31::KK31: ben oldum canım hem de normalden 8gün önce... Heves bile yapamıyom yaaa löönnkk diye geliveriyo :KK31::KK31:

boşver tatlım batın geçince bu sefer umutlanıyorsun sonra üstüne adet olursun daha kötü oluyor...erken gelmesi daha iyi.. ilk defa bu ay 2 gün geçikti adetim ümitlendim resmen bat günümde olsam bu kadar üzülmezdim...

boşver tatlım batın geçince bu sefer umutlanıyorsun sonra üstüne adet olursun daha kötü oluyor...erken gelmesi daha iyi.. ilk defa bu ay 2 gün geçikti adetim ümitlendim resmen bat günümde olsam bu kadar üzülmezdim...

Evet aslında haklısın ama ne biliyim gunünden önce olmak da ayrı sinir bozucu... :KK31::KK31:

X