- Konu Sahibi tarantula9812739
50 kişi okuyo arkadaş..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
daha çok sağ tarafta oluyo ağrı.benim sağ tüpüm arızalı.gitti bu ayda.
Canım bakma sen arızaya benim teyzem tüplerini bağlattıktan sonra bi oğlan doğurdu sen biliyo musun, allahın işine karışılmaz
Kızlar az once kan sonucunu aldım <1 yanı kocaman bir hayal kırıklığı. Bunca belirti, his,..hiçmiş.neyse! İnsallah isteyen herkese hayırlısını nasip etsın allah!
kızlar az once kan sonucunu aldım <1 yanı kocaman bir hayal kırıklığı. Bunca belirti, his,..hiçmiş.neyse! Insallah isteyen herkese hayırlısını nasip etsın allah!
hasta oluyorum eyvaaaaah
gitme ......
allah bağışlasın.
diğer bebeğin için çok üzüldüm başın sağolsun.
allah çocuklarına uzun ömür versin inşallah.
kız 2 tane yapmışsın, 3.yüde yaparsın sen.
biz napalım birini bulamadık daha.
tam buldum derken dış gebelik oldu.
söle ben napim..
ben bugün bi duruyum mu o zaman.
napim ben ya..
ya tam günüyse.
dünkü sperm bugün işe yarar mı ki acaba..
napim kız ben ooof..
ve geldim, sonucu 5 gibi telefonla öğrenicem. Çok istememe rağmen herşeyin hayırlısı diyorum Rabbim hayırlısı neyse onu versin.
yerden yere vurupda ne yaptım :) seviyorum işte ...kaç olduğunun ne önemi var ne hissediyosan o. ben daha 20-21 falan işte
o zaman ben gidiyim direkt uyuyum mu napim.
gidim mi o zaman ben..
Kızlar az once kan sonucunu aldım <1 yanı kocaman bir hayal kırıklığı. Bunca belirti, his,..hiçmiş.neyse! İnsallah isteyen herkese hayırlısını nasip etsın allah!
tatlılar özelden yada en azından benden alıntı ile yaş ve k.y.ç.i yazarsanız bilgilerinizi tamamlarım tabloda
canım spermler 72 saat yaşıyor.yumurtana birşey olmaz merak etme.sabrettt.2-3 günde 1 yeter