Bat'ı kasımın ilk günleri olan hanımlar, gelin bebişlerimizi birlikte bekleyelim!!!

Yumurtlamadan (ovulasyon) adete kadar hangi belirtileri yaşadınız ve hamile misiniz?

• Ankete Katılan
    54
kızlarr nereye kayboldunuz yaa :2::2::2: hepnasip gacısına şarkı bilem besteledim ama tıık yok

Son düzenleyen: Moderatör:
yemek yaptımda geldim :104::104::104:

yarın aşure günü ve ben aşure yapamıyorum onun yerine geçen bir şey bulmam lazım

gideyiiim o zaman ben hııı gideyim miii

Gitme kızz

yazın bak canım sıkılıo zaten

Naptın hatun adet madet yok hala hee

Bebeyim moralini bozma. Zamanla düzelir her şey. Sen bebeğe odaklan bebek olunca bunları düşünmeye vaktin kalmicak :)

Bunları sen mi yazdın nan. Kesin içine bişe kaçtı. Yapmicam bebek diye söyleniyodun en son

topikteki herkes çalışıyor mu kızlar

Nalet olsun ki ben çalışıyorum. Parayı bulim çalışan yerlerimi keser bi daha çalışmam.

valla bacılar ben 7 yıllık bi çalışma hayatından sonra istifamı verdim çıktım, çocuk olduktan sonra dedim çocuklarımı hakkıyla büyüteyim daha iyi

Kaymak ne işle iştigal ediyodun sen? Çok iyi yapmışsın ben de aynından yapıcam bi gelsin bebek

Nalet olsun ki ben çalışıyorum. Parayı bulim çalışan yerlerimi keser bi daha çalışmam.
aa niye be çalışmak gibisi var mı.
bence yemek yapan aşureyi daha güzel yapar.

yok canım çok uğraştırıcı o. aşure ustalık işi gibi geliyor. yemek yapmak kolay geliyor artık. eşim öğle yemeğine de evde

inşallah canım ya. çalışan bayanları çok şanslı bulurum hep. ama o bebişleri bakıcıya bırakıp gidenler var. yavrum bakıcıya anne diyor ben çok üzülüyorum

Canım zorunda olup da bakıcıya bırakıp gidenlere amenna, saygı duyarım, onlar için de çok zor bebeklerini bırakıp gitmek ama, bide ben özgür kadınım, ben çalışıp para kazanıyorum, yok ben modern kadınım çalışırım triplerine girip de hiç ihtiyaçları olmadığı halde bebeklerini bırakıp çalışanlar var, onları varya elime verseler, parça pinçik, minçik ederim valla

valla sırf en iyi yerden yazlık alalım diye çalışan arkadaşım var bebeği abla diyo kendisine

Kaymak ne işle iştigal ediyodun sen? Çok iyi yapmışsın ben de aynından yapıcam bi gelsin bebek

Bacım valla ben mühendislikle başladım, sonra ingilizce öğretmenliğiyle devam ederkene birden çevirmenliğe çarkettim, sonra bi ara özel ders falan veresim tuttu, sonra eşim askerdeyken kendimi imha etme girişiminde bulunup hepsini birden yaptım, sonra baktım lan olmuyo infilak etmiyom, şişetiğimle kalıyom, teke düşürdüm, sonra da zaten evlendik, çocuk olunca da, eşimde zaten sen çok yıpratıyosun kendini, bırak bence diyodu, bende dedim anasını satıym dünyayı ben mi kurtaracam lan, bıraktım. Arada bir zamanım olursa, freelance çevirmenlik yapıyorum internet üzerinden, öyle işte bacım, sende inşallah kurtulursun çalışma derdinden eğer evde otururum daha mutlu olurum diyosan

Aboo sorduğuma pişman oldum. Ortaya karışık yapmışın Valla çalışmazsam daha mı mutlu olurum ondan emin değilim ama böyle de çok yıpranıyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Benim meslek belli başka alana kayma imkanım da yok. Bilmiyom valla

inşallah içime aynı hisler doğuyor öksürünce kasıklarım ağrıyo mesela 10 gündür böyle evet çok stresli bir durum yaşadım allah kimsenin başına vermesin inşallah haftaya güzel veririm hepimizin gönlüne göre olsun inşallah...

amiinnnnn hadi hayırlısı bacım sabırsızlıkla bekliyorum haberini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…