- 25 Ekim 2013
- 7.985
- 19.072
- 50
-
- Konu Sahibi tarantula9812739
- #8.941
yine gidiyorum
papatyammmmmmm nasılsın?? yeni katıldım siteye
pis karı.ne kadan datlıyım bi görsen.
gideyiiim o zaman ben hııı gideyim miii
yazın bak canım sıkılıo zaten
Dün az kalsın vazgeçecektim bu işten.sonra dedimki ''şu gerzek testleride kullan ,bu ay olmazsa o zaman bırak bu işi''dedim
Acayip moralim bozuldu dün
Dedim ya herakşam kanepelerde sızmaca oynuyoruz diye.hadi dedim şu zinciri kırayım.eşimin yattığı kanepeyi açıp yanına yattım hani dedim belki biraz kıpırdanırız da bu ay belki biraz hareketli geçer diye.
Aldım cevabımı oturdum aşağı.((((
Çok beter oldum;(((( sonra dedimki o benden daha çok istiyorsa çocuğu o uğraşsın ben ne yoruyorum kendimi.sonra testler aklıma geldi.hadi dedim bir gayret bu ay son olsun((((
Yani kısaca moral dipte benim
öyle şeyler söyleme.allah hepimize en hayırlı zamanda göndericek çocuklarımızı.
birbirimize destek olucaz.
konuşucaz.
dertleşicez.
gülücez eğlenicez.
bazen beraber ağlıcaz.
sonra çocuklarımızı kucağımıza alınca bunları hatırlıcaz ve eğlenicez.
öyle demek yok
topikteki herkes çalışıyor mu kızlar
valla bacılar ben 7 yıllık bi çalışma hayatından sonra istifamı verdim çıktım, çocuk olduktan sonra dedim çocuklarımı hakkıyla büyüteyim daha iyi
aa niye beNalet olsun ki ben çalışıyorum. Parayı bulim çalışan yerlerimi keser bi daha çalışmam.
bence yemek yapan aşureyi daha güzel yapar.
inşallah canım ya. çalışan bayanları çok şanslı bulurum hep. ama o bebişleri bakıcıya bırakıp gidenler var. yavrum bakıcıya anne diyor ben çok üzülüyorum
Canım zorunda olup da bakıcıya bırakıp gidenlere amenna, saygı duyarım, onlar için de çok zor bebeklerini bırakıp gitmek ama, bide ben özgür kadınım, ben çalışıp para kazanıyorum, yok ben modern kadınım çalışırım triplerine girip de hiç ihtiyaçları olmadığı halde bebeklerini bırakıp çalışanlar var, onları varya elime verseler, parça pinçik, minçik ederim valla
Kaymak ne işle iştigal ediyodun sen? Çok iyi yapmışsın ben de aynından yapıcam bi gelsin bebek
bence yemek yapan aşureyi daha güzel yapar.
valla sırf en iyi yerden yazlık alalım diye çalışan arkadaşım varbebeği abla diyo kendisine
Bacım valla ben mühendislikle başladım, sonra ingilizce öğretmenliğiyle devam ederkene birden çevirmenliğe çarkettim, sonra bi ara özel ders falan veresim tuttu, sonra eşim askerdeyken kendimi imha etme girişiminde bulunup hepsini birden yaptım, sonra baktım lan olmuyo infilak etmiyom, şişetiğimle kalıyom, teke düşürdüm, sonra da zaten evlendik, çocuk olunca da, eşimde zaten sen çok yıpratıyosun kendini, bırak bence diyodu, bende dedim anasını satıym dünyayı ben mi kurtaracam lan, bıraktım. Arada bir zamanım olursa, freelance çevirmenlik yapıyorum internet üzerinden, öyle işte bacım, sende inşallah kurtulursun çalışma derdinden eğer evde otururum daha mutlu olurum diyosan
manyak deyince kızmıyom.manyak sensin diom.doğru diom.
Çünkü en iyi yerden yazlık alınca, çocuğu yarın büyüdüğünde ona, aman anne ne iyi etmişsin, benimle ilgilenmemişsin de en iyi yerden yazlık almışsın diyecek ya, hey allahım ya
Canım inşallah hamilesindir, daha önce boş gebelik yaşamış olduğun için endişelisin biliyorum ama boş gebelik geçirenlerde, sonraki hamileliklerinde tekrarlama ihtimali, ancak daha önce boş gebelik yaşamayan biri kadar canım yani hiç korkma, olursa da çok tatlı şirin cici bi bebişin olacak, ekledim seni tekrar listeye balım
inşallah içime aynı hisler doğuyor öksürünce kasıklarım ağrıyo mesela 10 gündür böyle evet çok stresli bir durum yaşadım allah kimsenin başına vermesin inşallah haftaya güzel veririm hepimizin gönlüne göre olsun inşallah...