Bat'ı kasımın ilk günleri olan hanımlar, gelin bebişlerimizi birlikte bekleyelim!!!

Yumurtlamadan (ovulasyon) adete kadar hangi belirtileri yaşadınız ve hamile misiniz?

• Ankete Katılan
    54
Kızlar bu ovu testine bugun başlayım dedim deeeee prospektüsünü okudum.2 saat önce sıvı alımını kontrol altına alın diyor.ben 4 saat zannediyordum.nasıl dayancam diyordum zor geliyordu:KK66: saat 4 de sıvıyı da çişide kestim.akşam yapcam ilkini:KK66:))))

Orda olcaksa kosa kosa gelirim vallahi ama oyle ugrasmadan aninda olcak

Valla pek sesi solugu cikmiyor halen sozde bana ruyaya yatacakti haber yok bende iki gundur falan acamadim nerdeyse sizde yine sayfalarca dokturmussunuz:KK47:

Canim yurtdisinda oldugum icin bayaaa bir saat farki var oyuzden aksam uzeriydi cok gec degildi:KK50:

he ya orada öyleymiş uğraşmıyorsun :KK53::KK53:

o şimdi hasta olamadı ya onun derdinde kimseyi gözü görmüyor

hımm saat farkını bilemedim

Dün az kalsın vazgeçecektim bu işten.sonra dedimki ''şu gerzek testleride kullan ,bu ay olmazsa o zaman bırak bu işi''dedim
Acayip moralim bozuldu dün
Dedim ya herakşam kanepelerde sızmaca oynuyoruz diye.hadi dedim şu zinciri kırayım.eşimin yattığı kanepeyi açıp yanına yattım hani dedim belki biraz kıpırdanırız da bu ay belki biraz hareketli geçer diye.
Aldım cevabımı oturdum aşağı. :KK43:((((

Çok beter oldum;(((( sonra dedimki o benden daha çok istiyorsa çocuğu o uğraşsın ben ne yoruyorum kendimi.sonra testler aklıma geldi.hadi dedim bir gayret bu ay son olsun:KK43:((((
Yani kısaca moral dipte benim

ne cevabı aldın kız merak ettim.yol o adamın saçlarını :KK4::KK4::KK4:

tvde bi krem reklamı var duymuşsunuzdur.
reklamda diyorlar ki yaşlı hücrelerin genç gibi davranmasını sağlıyo..

kocam reklamı dinledi dinledi.
doğruldu ve dedi ki ;
dedem, ben gibi davranıcak.hoş mu yani bu şimdi.

öldüm gülmekten.çok datlı lan benim kocam.
:KK9::KK9:

senin kocan da tatlı mı :KK19:
sen benimkini görsen ölürsün gülmekten oda neymiş:KK53:

X