- 25 Ekim 2013
- 8.002
- 19.175
- 50
- Konu Sahibi tarantula9812739
- #8.501
Canım herkes dediğin kim, ben bir tek seni gördüm:26:
jonguil de oldu sanırım :2::2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım herkes dediğin kim, ben bir tek seni gördüm:26:
çileye bak bebekten acısını çıkarır bunların
[sıze=3]söyleyin bakem kim hamile, çabuk söyleyin leeyyyyn, tetanos aşısına gelecem leeennn[/sıze]
benıde sılebılırsın canım malesef oldum yenı batım 2-4 aralık
benıde sılebılırsın canım malesef oldum yenı batım 2-4 aralık
jonguil de oldu sanırım :2::2:
tatlım jonguil i yazdık ya zaten 7 aralığa. Geriye doğru bi 150 sayfa okumam lazım ama çocuklar fırsat verirse
bilme işte bilme.
kocan varsa yap..
yoksa yapma.
ben ovu testi kullanmadan önce yeminle kafam daha rahattı.
insanı strese sokuyo.
her allahın günü test yap.
sıvı tüketme idrar tut falan.
boşver.
sen beni dinle.çarpmıyım ağzına.
Katılıyorum. Ama ben anlıyorum yumurtladığımı o işi bozuyor. Bu ay yapmadım ovu testi ama yumurtladığımı hemen anladım. Dur bi test yapim bakim ben mi yazıyorum kafamdan dedim ama hakkaten yumurtluyomuşum test pozitif çıktı. Ben bıraksam vucudum bırakmıyo beni ya.
Katılıyorum. Ama ben anlıyorum yumurtladığımı o işi bozuyor. Bu ay yapmadım ovu testi ama yumurtladığımı hemen anladım. Dur bi test yapim bakim ben mi yazıyorum kafamdan dedim ama hakkaten yumurtluyomuşum test pozitif çıktı. Ben bıraksam vucudum bırakmıyo beni ya.
bi kırmızı kartı yiyeydim iyiydi.
Tatlım bazı kadınlar, bazı aylarda, birden fazla kez yumurtlayabiliyor. Sen iki kere yumurtlamışsın geçen ay demekki, şanslı, bu ay da takip et kırmızıyı gördüğün günleri kaçırma
naber bacılar ne yapıyorsunuz...hepnasip adet oldu mu, hamile haberleri var mı??
Kız kadın bak beni delirtme lan, gelmeyen battan ümit kesilmez lan, ağzını hayra aç hele
Hem sen okudun mu senin için yazdığımı, sen kaliteli tavıkmışsın laaa, 2 kere yumurtluyon ayda heralde bacım
iki kere yumurtladm ikisi de tutmadı öyle mi.durumum vahim yani.sağol içime su serptin manyak karı
"adet oldum ama hamileyim."
adet olmadım ama hamile değilim oldu.
köprünün altından çok sular aktı.
gerçekten cnım ya bugün kimsenin neşesi yok bende saatlerdir burdayım bekliyorum kızlar bişeyler yazcak diye :2::2::2:
Lan bari ben sadece manyağım, ya sen, hem genetiğin bozuk hem manyaksın, napacaz
Sen çalışmışmıydın la, ikinci pozitif ovulasyonda