Bat'ı kasımın ilk günleri olan hanımlar, gelin bebişlerimizi birlikte bekleyelim!!!

Yumurtlamadan (ovulasyon) adete kadar hangi belirtileri yaşadınız ve hamile misiniz?

• Ankete Katılan
    54
çileye bak :KK53::KK53::KK53: bebekten acısını çıkarır bunların :KK53::KK53:

Tatlım tatlım farkettin mi listede yoksun, malesef listemiz silindiğinde birçok bilgi kayboldu, aslında siz listede olmadığınızıfarkettiğinizde bana yazsanız tekrar ne iyi olur, 650 sayfa okudum ama artık kafam kaldırmıyo, bilgilerini yazarsan ekleyeyim seni tatlım tekrar

bilme işte bilme.
kocan varsa yap..
yoksa yapma.
ben ovu testi kullanmadan önce yeminle kafam daha rahattı.
insanı strese sokuyo.
her allahın günü test yap.
sıvı tüketme idrar tut falan.
boşver.
sen beni dinle.çarpmıyım ağzına.

Katılıyorum. Ama ben anlıyorum yumurtladığımı o işi bozuyor. Bu ay yapmadım ovu testi ama yumurtladığımı hemen anladım. Dur bi test yapim bakim ben mi yazıyorum kafamdan dedim ama hakkaten yumurtluyomuşum test pozitif çıktı. Ben bıraksam vucudum bırakmıyo beni ya.

Katılıyorum. Ama ben anlıyorum yumurtladığımı o işi bozuyor. Bu ay yapmadım ovu testi ama yumurtladığımı hemen anladım. Dur bi test yapim bakim ben mi yazıyorum kafamdan dedim ama hakkaten yumurtluyomuşum test pozitif çıktı. Ben bıraksam vucudum bırakmıyo beni ya.

üstünde durmamak lazım onun içinde demek ki.
hayırlısı.
nasip
kısmet.

Kız kadın bak beni delirtme lan, gelmeyen battan ümit kesilmez lan, ağzını hayra aç hele

Hem sen okudun mu senin için yazdığımı, sen kaliteli tavıkmışsın laaa, 2 kere yumurtluyon ayda heralde bacım

hayrı şerri mi kalmış bunun.
b adet olamadım diom sen ağzını hayra aç dion.
çeşit misin nesin.senin sekiz bacağının sekizini de
...
neyse :KK37:

Lan bari ben sadece manyağım, ya sen, hem genetiğin bozuk hem manyaksın, napacaz:KK52::KK52::KK52::KK52:

Sen çalışmışmıydın la, ikinci pozitif ovulasyonda

yavrum ben sürekli çalışıyomda işte olmuyo.neye isyan ediom ben burda.çalışmasam isyan mı ederim.
lan get vurcam küreği beline bak.

isyaaaağğğğğğğğğğğğğğğğğnnnnnnnnnnnnnnn. :KK52::KK52::KK52:

X