- 25 Temmuz 2013
- 5.023
- 174
- 46
- Konu Sahibi tarantula9812739
- #8.161
söylemicem sana bişi.merak et dur.
herşeyi anladım da o sondaki smile in şu anki konuyla alakası ne? örgü ören şahsiyet ne geziyor orda?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
söylemicem sana bişi.merak et dur.
senin düzenli uyku uyuman lazım artık.gecelere kadar otur öğlene kadar uyu yok artık
tatlım saat 9.05te saygı duruşunda anıcaz atamızı
o zamanda anıcam.şimdide andım.on dakka sonra bidaha ancam.sanane lan.senle konuşmuyorum ben.
ağlamayın arkamdan yarın gelirim.
Yok balik yok hangi hamile duzenli uyuyabilmiski gulsahta uyusun, ilk zamanlarkasik agrisidir, bulantidir, endisediruyuyamazsin. Sonra karnin buyur yine uyuyamazsin. Anliycan hamile kaldigin andan itibaren en az 3 sene uyku haram bacim
haahayyytt diyim bacım diyim yaş 24 batım büyük ihtimalle 25 kasım anam 3 aydır çocuk düşünüyozda o bizi düşünüyo mu bilmiyoz bacı
Hepnasip kustu banaa
ama ilk ben yazdım eklemiyor listeye beni (((((((
belkim picahlarsam daha cabuk hamile kaliriz hee ne dersin.Ben kafayi yidim galiba iyicene
Balim listeyi bastan yaptim kiz, gozlerim dondu okumaktan, daha 100 sayfa var okumam gereken. Sirasiyla yazdim bacim. Cunku kod yaziyosun liste icin, hazir tablo degil yani, hazir olsa istedigin sirada yazarsin kolay olur. Ama sayfalarca kodun icinde tekrar duzenlemek zor oluyo, aaaanadin mi durumu anacim, smiley ekleyemiyom balim telefonda cikmiyolar ama ciksalardi su agzi gozu bi yana gitmis kariyi eklerdim senin icin
Heytt ulenn! Hiç birinizle konuşmuyorum unuttunuz beni. Gelmem bi daha da.
Bilmiyorum. Hiçbiriniz de bi soralım yönetime neden bu kızın banını açmıyorlar demediniz.
Hepinizi çooook özledim.!
adetim tam 13 günlük gecikmeyle bugün itibariyle gelmiş durumda..idrar testinde gördüğüm o pozitif çizgi demek ki yalanmış yeni batım 7 aralık..
banada öğret şu liste yapmayı ağzı burnu bir yana gitmiş karı
ayyyyyyyyy canım hayırlısı olsun yaaa üzülme
ne zaman hangi marka testte görmüştün?
hayırlısı canım üzme kendini. benim de 2 ay önce silik çizgi çıkmıştı sonra mens olmıştum. yaklaşınca bazen çıkabiliyormuş. gecikince de insan çok ümitleniyor.