- 5 Haziran 2010
- 1.649
- 217
- Konu Sahibi tarantula9812739
- #8.141
Şaka yapıyorummmm Ben takılır mıyım öyle şeyleree keyfinize bakınn
çokkk sevindim senim gördüğüme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şaka yapıyorummmm Ben takılır mıyım öyle şeyleree keyfinize bakınn
Ben de senii. Topiği açık gördüğümde çok sevindim yaçokkk sevindim senim gördüğüme
durdum anam, hadi doğur, bak fazla bekleyemem, biyerlerim şişer
Heytt ulenn! Hiç birinizle konuşmuyorum unuttunuz beni. Gelmem bi daha da.
en son ne yazmışım dönde bi bak istersen şekerim.
hayırlısı canım üzme kendini. benim de 2 ay önce silik çizgi çıkmıştı sonra mens olmıştum. yaklaşınca bazen çıkabiliyormuş. gecikince de insan çok ümitleniyor.adetim tam 13 günlük gecikmeyle bugün itibariyle gelmiş durumda..idrar testinde gördüğüm o pozitif çizgi demek ki yalanmış yeni batım 7 aralık..
dur kız daha yeni toplaştık sonra küsersin
kızlaaarrrrrr ben şimdi test yaptım ve ikinci çizgim silikti hamile miyim ben şimdiiiiii hıııııııııııııııııııııı
Eki Görüntüle 855525
bilmiyorum görebilecekmisiniz ama ben gördümm :)))
Bilmiyorum. Bu yazdığını görmedim. Kendim mesaj yolladım herkes açılmış ben neden banlıyım diye. Açmışlar. Bakmamıştım hiç dün akşama kadar.
Valla bacım ben önce her yere işiyom, sonra testi götürüp işediğim yerleri taratıyom, ama sen öyle yapma tabi, sen kaba al öyle yap
kız zaten kendimi kandırdığım için 12 gündür gelmio adetim bebek de yok zatii..bi de böle dersem beynimin hipotalamusumun hipofizimin devreleri yancak hiç adet olmıcam
adetim tam 13 günlük gecikmeyle bugün itibariyle gelmiş durumda..idrar testinde gördüğüm o pozitif çizgi demek ki yalanmış yeni batım 7 aralık..
Ballar sekerler kaynana yukardan bagiriyo ggiiizzzzz gel diye gideem bi bakayim mamasini vereyim susturayim Yarin misafir gelcekmis gideem bi kek biseyler yapivereyim pooffff cikmak istemiyorum valla siteden facebooktan beter bagladi bu site beni
ben bile gördümmmmmmmmmmmmmmm.kaç dakikadan sonra çıktı?
herkese iyi gecelerrr kızlar yarın yine görüşerizz kocişim tutturdu film izleyelim diye bari azcık ilgileneyim onunla sizi kıskanır olduu :)) öptüm hepinizii görüşürüzzz
Kız şimdi mehmetelifim olsa arkadan bi bakar söylerdi sana hamile misin değil misin
hahahhaa bugunluk hepnasiple idare edelim canimcim napalim hepnasibe kaldik suan caktirma
Kiz balim hemen cikti hemen, gulsah bocugunun bebege olacaaaaaak yasasim