- Konu Sahibi tarantula9812739
kkimsee burda :)
kızlar ıyı gceler kimse yokmu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kkimsee burda :)
burdayımmm canım nasıl gidiyor hayat :)
ben burdayımmmmmm
ahahahaha kim ölmüş bilmemde sonunda benimki ölecek yalelliiii
artık sapıkmısın be diye dalga geçiyor yalelliiiiiii
resmen köşe bucak sıkıştırıyorum yalelliiiii
Ne yedireceğimi şaşırdım yalellliiiii
kıh kıh kıh amma güldüm
sen hasta oldun mu?
cok sevindim cnm:dnasılsın ...oturuyodm kac gundur gremıyodum bide adetim 20 gun gecikmişti oldum 20nde bugun 4. gunum
evet canım 3. günü sen de neler var ?
ben cumaya bekliyorum ama olacağım herhalde
evet sen uzun süredir yoksun.bekliyoruz bizde bebekleri hayırlısı
hayırlısı canım bu ay hep beraber deneriz :) ama inşallah olmassın canım
ayyy inş. hepiöizin guzel haberelrini duyarz ins. bende hemen calişmalara baslıycam esimle:d buay iyi degerlendirmek zmn ...zmn cok önmli
benım kırmızılar gelıcek galıba karnımda şişlik var
yaşta eklesen oraya
ben çalışma malışma yapmakta istemiyorum.sıkıldım olmuyorsa olmuyor
canım sen sıkıldıysan biz ne yapalım 2 yıldır çalış çalış bi türlü tutturamadık çalışmayı mı bilmiyoruz ne:)) bizim burda bi kadın evlendi 9 ay boyunca çocuk istemelerine rağmen çocukları olmuyordu her ay komşuları kadına soruyordu yok mu gebelik diye en sonunda kadının biri çıktı siz yapmayı mi bilmiyorsunuz niye olmuyor demez mi:) ne insanlar var işte...ben çalışma malışma yapmakta istemiyorum.sıkıldım olmuyorsa olmuyor
cnm hayırlısı tabi saka bıyana rabbim nezamn verecegini elbette biliyo biz elimizden geleni yapalımda bnm bi arkadas bebegi olmuyodu 3 yıldır artık tup bebek flan denıyceklerdı salı gunu hamile oldugunu öğrendi dusun yani hersey rabbimden ....