- 25 Temmuz 2013
- 5.023
- 174
- 46
- Konu Sahibi tarantula9812739
bende aynen senin gibi ilk defa bir foruma yazdimm cok heyecanliyim :):):)
hayirlisi rumuzunda güzelmiş. uğur getirir inşallah hepimize.hoşgeldin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende aynen senin gibi ilk defa bir foruma yazdimm cok heyecanliyim :):):)
Hoşbulduk ben de her ay ümitleniyorum ama her ay boşş Eczacıyla ahbap olduk.son bir hafta her gün test almaya gidiyorum
Aahaa işte benden bi tane daha :) Bende öyleyim kız dayanamıyorum :)
kızlar aralık için topik açarsanız benim bat 29 kasım şimdiden belirteyim bu aydanda umut yok yani
yaa valla umutlarını kırmak istemem ama benim geçen ay ve daha önce b,r kere daha ovülasyon testlerim pozitifti adetten bir kaç gün önce.. ama sonuç hüsran oldu. battan 1 gün önce yapmıştım en son pozitif. dedim sabaha gebelik testi yapayım. sabah ateşim düşüktü anladım adet olcağımı vee malım son
Ben de geldimmmm ama çıkcam şimdi uyumam lazım sabah okul var... Baktım sohbetiniz cok tatlı tatlı bi selam veriyim dedimm herkese iyi akşamlar bana da iyi uykular kendinize iyi bakınn
uyku mu?şimdiden mi?
uyku mu?şimdiden mi?
Hıhımmm:26: burda saat 23:10 aramızda 5saat fark var :26:
canım pekin de yaşıyor galiba o yüzden:))
sen yurtdışındaydın değilmi?pardon çok özür.iyi uykular :)
herkes gitti mi kimse yok muuuuuuuuuu?
Kızlar iyi akşamlar hafif hafif regl başladı ama henüz sökülmedi gününü bekliyor sanırım dr ile mail yoluyla görüştüm hsg den sonra herhangi bir dr'a gitmemiştim..kasım ayında eşim bir kez daha sperm testi verecek.. onun sonucuna göre dr tavsiyede bulunacak sanırım...yurmutlama takibine tekrar yine ve yeniden başlama düşüncesi bile yoruyor
kkimsee burda :)
kızlar aralık için topik açarsanız benim bat 29 kasım şimdiden belirteyim bu aydanda umut yok yani
Kızlar iyi akşamlar hafif hafif regl başladı ama henüz sökülmedi gününü bekliyor sanırım dr ile mail yoluyla görüştüm hsg den sonra herhangi bir dr'a gitmemiştim..kasım ayında eşim bir kez daha sperm testi verecek.. onun sonucuna göre dr tavsiyede bulunacak sanırım...yurmutlama takibine tekrar yine ve yeniden başlama düşüncesi bile yoruyor
Tatlım ayrı topic açmayı düşünmüyorum, ama BATını güncelliycem bizimle devam etmek isteyenlerin. Zaten ilk sayfadaki tablomuzu gördüysen, Yeni BAT başlıklı bir sütun ekledim. Regl olanlar bana Yeni BATını bildirdikçe güncellerim oradan.
İnşallah bir dahaki aya sevindirir seni bebeğin canım. Üzülme olur mu