Bat'ı kasımın ilk günleri olan hanımlar, gelin bebişlerimizi birlikte bekleyelim!!!

Yumurtlamadan (ovulasyon) adete kadar hangi belirtileri yaşadınız ve hamile misiniz?

• Ankete Katılan
    54
Ben de geldimmmm ama çıkcam şimdi uyumam lazım sabah okul var... Baktım sohbetiniz cok tatlı tatlı bi selam veriyim dedimm herkese iyi akşamlar bana da iyi uykular kendinize iyi bakınn

sağlıksızsa bebek atılabiliyor ya vücuttan.döllenmiş tutunamamış filan olabilir. ne yapalım artık hayırlısı

Kızlar iyi akşamlar hafif hafif regl başladı ama henüz sökülmedi gününü bekliyor sanırım dr ile mail yoluyla görüştüm hsg den sonra herhangi bir dr'a gitmemiştim..kasım ayında eşim bir kez daha sperm testi verecek.. onun sonucuna göre dr tavsiyede bulunacak sanırım...yurmutlama takibine tekrar yine ve yeniden başlama düşüncesi bile yoruyor

seninle batımız aynı.bende daha bir şey yok.sen daha önce yumurtlama takibi mi yaptırmıştın?

kızlar aralık için topik açarsanız benim bat 29 kasım şimdiden belirteyim bu aydanda umut yok yani

Tatlım ayrı topic açmayı düşünmüyorum, ama BATını güncelliycem bizimle devam etmek isteyenlerin. Zaten ilk sayfadaki tablomuzu gördüysen, Yeni BAT başlıklı bir sütun ekledim. Regl olanlar bana Yeni BATını bildirdikçe güncellerim oradan.

İnşallah bir dahaki aya sevindirir seni bebeğin canım. Üzülme olur mu

Canım umarım regl değildir, yerleşme falandır. Hayırlısı olsun tatlım üzme kendini lütfen

yaşta eklesen oraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…