Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim bugün adetim gecikeli 4 gün oldu ama ne gelen var ne giden dün testte negatif çıkmıştı ayin 20 sine kadar bekliycm adet oldum oldum olmadım doktora gidicem ama pek gecikmezdi yani umut fakirin ekmeği derler ya belki vardır daha küçüktür diye avutuyorum kendimi ama 1 ekimde yani adetime 6 gün varken lekelenme olmuştu 2 gün sonra gelen olmadı ayyy kızlar valla aklım çok. Karişti bu ay gerçi ben acele ediyorum galiba ben oğlumu hamileligimin 7 hafta 5 gunlukken öğrenmiştim acaba budami öyle olur diye

hımmm bak burda belli evet
birde ovu testimi yaptın
erken yumurtladıgını ona göremi anlayıp calısma yaptın
Ovu testi kullanmadım canım akıntıyı takip ettim reglimin bittiği gün akıntım oldu o günü ve sonrasında bi kaç günü değerlendirdik toplamda 4kez oldu bu ay ve hepsi de takvime göre yumurtlamadan önceydi eğer takvime güvenseydim yine tutmazdı
Maşallah kız 7haftaya kadar nasıl durdun :)) inşallah yine öyle olur adet gelmediği her an umut var demektir dur bakalım:)

İşte garibi zaten nekadar test yaptıysam çıkmadı 25 günlük hamileymisim meğerse kan tahlili vermiştim ozaman cikmamisti bende adet olayım diye duphaston icmistim hap bitti 10 gün geçti hala adet olmamistjm bir sabah mide bulantısı ile kalktım dedim midemi usuttum heralde 1 hafta boyunca her sabah afedersiniz kusma ile uyanincca suphelendim test aldım aksam yayım aynı anda kopkoyu 2 çizgi 1 hafta sonra hastaneye gittim 7 hafta 5 günlük hamileyim kalp atisini bile duymustuk inşallah buda öyle olur

Ay hadi inşallahhh :)

Kızlar bende adete yakın hep huzursuz uyurum çok ilginç rüyalar görürüm yine aynı şekilde oldu. Biraz umutsuzluğa kapıldım inşallah adetlerimiz batda olmazda bebişlerimiz olur.
Hormonlarımız tarafından yönetiliyoruz canım çok fena:)

Kizlarrrrrr nereye kactinjz

İnşallah canım:)

Hormonlarımız tarafından yönetiliyoruz canım çok fena:)

İnşallah canım:)
Valla az öncede dediğim gibi canm bulantıları bekliyorum ve 10 gün daha bekliycm ayın 20 sinde giderim artık hastaneye yani merak ettiğim şeyde adete 6 gün kala gelen kahverengi leke neydi acaba

Valla az öncede dediğim gibi canm bulantıları bekliyorum ve 10 gün daha bekliycm ayın 20 sinde giderim artık hastaneye yani merak ettiğim şeyde adete 6 gün kala gelen kahverengi leke neydi acaba
Yumurtlama desen çok geç bir tarih bende bilemedim canım bendede geçen gün lekelenme oldu ama adet olacak gibi hissediyorum şiddetle

Insallah Allah isteyen herkeze nasip etsin.Dün adet olmam lazımdı bazen 11 inede kayabiliyor hastanede çalışıyorum dayanamadım kan testi yaptırdım beklemedeyim suan antibiyotik kullandim igne grip olmustum ondanda hala olmamis olabilirim icim bi tuhaf hayal kirikligina ugricakmisim gibi

İnşallah hamilesindir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…