Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hosbulduk Hiç bir belirti olmaması bazen ümidimi kırıyor.ama şu an ne hasta olacağıma dair ağrı falan var nede hamilelik belirtisi bisey anlamadim

Hosbulduk Hiç bir belirti olmaması bazen ümidimi kırıyor.ama şu an ne hasta olacağıma dair ağrı falan var nede hamilelik belirtisi bisey anlamadim
En güvenilir kan tahlili canım yarında olmazsa baktırırsın dediğin gibi belirtiler herkese göre değişiyor zaten

Yeni habrr var mi kizlar ben gene bildiginiz gibi gebelikler negatif ovulasyon tam pozitif yasiyorum
Canim sonki ovulasyon testin pozitif degil sanki positif olmasi icin ikiside ayni kolulukta veya daha koyu olacak. Acilmaya baslamis yani yumurtlama donemin gecti. Insallah tutmustur

Canim sonki ovulasyon testin pozitif degil sanki positif olmasi icin ikiside ayni kolulukta veya daha koyu olacak. Acilmaya baslamis yani yumurtlama donemin gecti. Insallah tutmustur

Yok kuzum flash olmadan da cekeyim istersen hepsi ayni ve esit koyuluktalar. Hatta bugun yaptigim daha da koyu cıktı

Yok kuzum flash olmadan da cekeyim istersen hepsi ayni ve esit koyuluktalar. Hatta bugun yaptigim daha da koyu cıktı

En ustteki en yeni. Ve aslinda hepsi ayni koyulukta fotogragta boyle cikabiliyor ama aynilar

Yeni konu actim sirf insanlar merakta kalirsa boyle durum yasarsa da diye. Ben gibi catlamasin kimse meraktan sonucunu gorelim negatifse sebebi neymis onuda ogrenmek icin kadin doguma giderim

Bende de gebe olduğum halde hiç bir belirti olmamıştı. Şimdi bulantıdan ölcem sürekli canım bişeyler çekiyor ve iştahım açıldı halsizlik var test yaptım geçen hafta negatif adetime 2 hafta vardı test yaptığımda. Yani diyeceğim o ki hemen ümidini kırma. Herkes gebeliğinde bulantısı olacak istifar edecek diye bişey yok. Oluruna bırak

Merhabalar araniza yeni katildim benim bugun bat adette olmadim insallah yarinda olmam bazen bir gun oynama olabiliyor olursa dayanamicam cuma beta baktircam
Hoşgeldin canım inşallah bebişin de gelmiştir

Eki Görüntüle 2054037

Masallah Allah bagislasin. Benim en alttaki bugün. Koyulugu hep ayni. Bu testin en pik hali de budur herhalde garibim :)
Bu testler normal değil kesinlikle
Benimde artık gece 12yi geçtiğine göre son 4 gün kızlar:))
Hadi hayırlısı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…