- 20 Şubat 2014
- 794
- 1.302
- 113
Hoşgeldin canım inşallah :))Merhabalar araniza yeni katildim benim bugun bat adette olmadim insallah yarinda olmam bazen bir gun oynama olabiliyor olursa dayanamicam cuma beta baktircam
En güvenilir kan tahlili canım yarında olmazsa baktırırsın dediğin gibi belirtiler herkese göre değişiyor zatenHosbulduk Hiç bir belirti olmaması bazen ümidimi kırıyor.ama şu an ne hasta olacağıma dair ağrı falan var nede hamilelik belirtisi bisey anlamadim
Canim sonki ovulasyon testin pozitif degil sanki positif olmasi icin ikiside ayni kolulukta veya daha koyu olacak. Acilmaya baslamis yani yumurtlama donemin gecti. Insallah tutmusturYeni habrr var mi kizlar ben gene bildiginiz gibi gebelikler negatif ovulasyon tam pozitif yasiyorum
Canim sonki ovulasyon testin pozitif degil sanki positif olmasi icin ikiside ayni kolulukta veya daha koyu olacak. Acilmaya baslamis yani yumurtlama donemin gecti. Insallah tutmustur
Canim sonki ovulasyon testin pozitif degil sanki positif olmasi icin ikiside ayni kolulukta veya daha koyu olacak. Acilmaya baslamis yani yumurtlama donemin gecti. Insallah tutmustur
Insallah bebis ben burdayim diyordur o zamanEki Görüntüle 2054038
Yok kuzum flash olmadan da cekeyim istersen hepsi ayni ve esit koyuluktalar. Hatta bugun yaptigim daha da koyu cıktı
En ustteki en yeni. Ve aslinda hepsi ayni koyulukta fotogragta boyle cikabiliyor ama aynilar
Insallah bebis ben burdayim diyordur o zaman
Bencede sen bi kan ver artik bende cook meraktayim :)Inşallah bakalim yarin sabah test yaparim pozitifse gidip kan veririm yada belki direk kan veririm :)
Bencede sen bi kan ver artik bende cook meraktayim :)
Bat 22si ama ben 15 inde test yapcamSenin kac gun var :)
Bat 22si ama ben 15 inde test yapcam
Evet valla cok var. Dogru diyon is bulmam lazim kendime :)Anoww daha epey varmis. Kisliklari dolaba yerlestir :) o zaman alir
Bende de gebe olduğum halde hiç bir belirti olmamıştı. Şimdi bulantıdan ölcem sürekli canım bişeyler çekiyor ve iştahım açıldı halsizlik var test yaptım geçen hafta negatif adetime 2 hafta vardı test yaptığımda. Yani diyeceğim o ki hemen ümidini kırma. Herkes gebeliğinde bulantısı olacak istifar edecek diye bişey yok. Oluruna bırakHosbulduk Hiç bir belirti olmaması bazen ümidimi kırıyor.ama şu an ne hasta olacağıma dair ağrı falan var nede hamilelik belirtisi bisey anlamadim
Hoşgeldin canım inşallah bebişin de gelmiştirMerhabalar araniza yeni katildim benim bugun bat adette olmadim insallah yarinda olmam bazen bir gun oynama olabiliyor olursa dayanamicam cuma beta baktircam
Bu testler normal değil kesinlikleEki Görüntüle 2054037
Masallah Allah bagislasin. Benim en alttaki bugün. Koyulugu hep ayni. Bu testin en pik hali de budur herhalde garibim :)
Hadi hayırlısı inşallahBenimde artık gece 12yi geçtiğine göre son 4 gün kızlar:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?