Var cnm bebis gözünaydn diyelm daha yeni diye silik çıkıyo bnce bana da dua et cnm benimBu da biraz beklemiş hali :)
Batıma tam 7gün var canım muhtemel yeni bir gebelik inşallah birşey olmaz da sağ salim sonuna kadar ulaşırız dualarımdasınız canım kendimle birlikte hepimiz için dua ediyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahVar cnm bebis gözünaydn diyelm daha yeni diye silik çıkıyo bnce bana da dua et cnm benim
Evt cnm çok yeni gibi aman dikkat et ev işi felan yapma ağır kaldırma dinlen yani yorulma tatlım.Rabbim herkse anneligi nasip etsin Çok içten ediyorm bu duayı...Batıma tam 7gün var canım muhtemel yeni bir gebelik inşallah birşey olmaz da sağ salim sonuna kadar ulaşırız dualarımdasınız canım kendimle birlikte hepimiz için dua ediyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Amiiinnnn inşallahEvt cnm çok yeni gibi aman dikkat et ev işi felan yapma ağır kaldırma dinlen yani yorulma tatlım.Rabbim herkse anneligi nasip etsin Çok içten ediyorm bu duayı...
Can'ım bu erken gebelik testi mi yoksa freely yazan test mi?Bu da biraz beklemiş hali :)
Freely marka normal test canım hassas testlerden değilCan'ım bu erken gebelik testi mi yoksa freely yazan test mi?
Ama bu bariz pozitif canım adetin de farklılık var mı üstüne görme yada yerleşme kanaması olabilir miTestlerden ilki dün çok hafif gözüken çizgi kuruyunca daha belirgin oldu
ikincisi bugün sabah yaptım... Ama adet oldum
Demekki yarım saat sonra olan testteki değişikliklere inanmamak lazımmış...
Test yaptın mı canımGünaydın kızlar bugün tam adet olacakmış gibi hissetmeye başladım 4 gün kaldı çok hergin uyandım heralde olmadı bu ayda
Yapmadım canım korkudan:)Test yaptın mı canım
İşte bu çok güzel:)Bu da biraz beklemiş hali :)
Günaydın canım öyle düşünme belkide olmuştur. Çünkü herkeste aynı şekilde tepkisi olmuyor ve adetle aynı gibiyse belirtiler inşallah vardır bebişGünaydın kızlar bugün tam adet olacakmış gibi hissetmeye başladım 4 gün kaldı çok hergin uyandım heralde olmadı bu ayda
Adet oldum hamis olanların allah mutlu etsin inşallah sağ salim kucağına alıp evlerinde mutlu olmak dileğiyle inşallah benim ki kasıma kaldıMerhaba hanımlar. bakındım ama ekime ait açılmış konu goremedim. Bati ekime kalanlar beraber bekleyelimmi? Benim bat 15 ekim inşallah gelmez :) iki ay once bebeğimi kaybettim yeniden istiyorum bu ay d. Kontrol kullandım adet bitince korunmayı bırakacağım. İnşallah tum isteyenler,umudu diger aya kalanlar ekimde yavrularımıza kavuşuruz.
EKİM LİSTESİ BAT'LAR
@emsaleymen
@lavinza
@Seyura
@mf.aysegul
@Eskigunler
@safari_go
@Hsnoyaa
@Eskigunler
@tuba3443 ?
@selay ay ?
@Dykdyk ?
@blueees ?
@benimrenklerim ?
@Gelartik00 7 ekim
@khaleesi41 8 ekim
@Refik-i hayat 8 ekim
@asymkrdg 9 ekim
@aallmmiirraa 9 ekim
@srplmtmtk 11 ekim
@Dildildil 11 ekim
@Sehriayaz58 11 ekim
@Nehirr6 11 ekim
@Zeynosannesi 12 ekim
@Mimobar 12ekim
@nazeninnazmiyesu 12 ekim
@neseyasin 13 ekim
M Mavikusum 13 ekim
@Ruling girl 14 ekim
@Nurumcan94 14 ekim
Miniimalistt 15 ekim
@Svghzr 15 ekim
@hadi Yaa 15 ekim
@Alya_sura88 15 ekim
@TC-TaNcCUuU 16 ekim
@Eda3883 16 ekim
@gulsahali88 16ekim
@patisserieyumyum 16 ekim
@gkymc 17 ekim
@workerthenew 17 ekim
@GaSeLLe 17 ekim
@RanaZ33 18 ekim
@mi-nick 18 ekim
@Herkesgibi06 18 ekim
@IzmirliEGM 18 ekim
@Cokanneyim 18 ekim
@Sanderling 20 ekim
@Erva Yaren 21 ekim
@mihracee 1 kasim
@acem55 21 ekim
@Prmm 21 ekim
@Happymarried 21 ekim
@Smartanne 22 ekim
@derinalya 23 ekim
@Mina_1414 23 ekim
@visne_receli 23 ekim
@lady8 24 ekim
@Bilge631994 26 ekim
@2miracles 28 ekim
@onemorecupeofcoffee 29 ekim
Canım bencede pozitif bu adetin nasılkiTestlerden ilki dün çok hafif gözüken çizgi kuruyunca daha belirgin oldu
ikincisi bugün sabah yaptım... Ama adet oldum
Demekki yarım saat sonra olan testteki değişikliklere inanmamak lazımmış...
canım daha erken degilmiGünaydın kızlarrr sabah sabah koştum lavaboya test yapmaya çok şükür gördüm yine şu 7gün de hemen geçer inşallah
Ben erken yumurtladım kuzum ilk yüklediğim fotoyu testi yapar yapmaz çektim bak duramadım yine yaptım şimdicanım daha erken degilmi
birde görüntüde bişey cıkmamıs sanki
burdanmı anlasılmıyor acaba
benim bat 4 gün kaldı
ben daha yapmadım ne hızlısınz maslahh
bendede hiçççççç bir belirti yok en ufakBende de gebe olduğum halde hiç bir belirti olmamıştı. Şimdi bulantıdan ölcem sürekli canım bişeyler çekiyor ve iştahım açıldı halsizlik var test yaptım geçen hafta negatif adetime 2 hafta vardı test yaptığımda. Yani diyeceğim o ki hemen ümidini kırma. Herkes gebeliğinde bulantısı olacak istifar edecek diye bişey yok. Oluruna bırak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?