Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu da biraz beklemiş hali :)

Eklentiler

• 2631BE2D-134E-4A3F-B6E8-1CD1ECF71B55.jpeg
    36,1 KB · Görüntüleme: 205
Var cnm bebis gözünaydn diyelm daha yeni diye silik çıkıyo bnce bana da dua et cnm benim
Batıma tam 7gün var canım muhtemel yeni bir gebelik inşallah birşey olmaz da sağ salim sonuna kadar ulaşırız dualarımdasınız canım kendimle birlikte hepimiz için dua ediyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Evt cnm çok yeni gibi aman dikkat et ev işi felan yapma ağır kaldırma dinlen yani yorulma tatlım.Rabbim herkse anneligi nasip etsin Çok içten ediyorm bu duayı...

Testlerden ilki dün çok hafif gözüken çizgi kuruyunca daha belirgin oldu
ikincisi bugün sabah yaptım... Ama adet oldum
Demekki yarım saat sonra olan testteki değişikliklere inanmamak lazımmış...

Eklentiler

• IMG_20171011_081512-1.jpg
    35,6 KB · Görüntüleme: 204
Testlerden ilki dün çok hafif gözüken çizgi kuruyunca daha belirgin oldu
ikincisi bugün sabah yaptım... Ama adet oldum
Demekki yarım saat sonra olan testteki değişikliklere inanmamak lazımmış...
Ama bu bariz pozitif canım adetin de farklılık var mı üstüne görme yada yerleşme kanaması olabilir mi

Günaydın kızlar bugün tam adet olacakmış gibi hissetmeye başladım 4 gün kaldı çok hergin uyandım heralde olmadı bu ayda

Adet oldum hamis olanların allah mutlu etsin inşallah sağ salim kucağına alıp evlerinde mutlu olmak dileğiyle inşallah benim ki kasıma kaldı

Kızlar bende adete yakın hep huzursuz uyurum çok ilginç rüyalar görürüm yine aynı şekilde oldu. Biraz umutsuzluğa kapıldım inşallah adetlerimiz batda olmazda bebişlerimiz olur.

Günaydın kızlarrr sabah sabah koştum lavaboya test yapmaya çok şükür gördüm yine şu 7gün de hemen geçer inşallah
canım daha erken degilmi
birde görüntüde bişey cıkmamıs sanki
burdanmı anlasılmıyor acaba
benim bat 4 gün kaldı
ben daha yapmadım ne hızlısınz maslahh

canım daha erken degilmi
birde görüntüde bişey cıkmamıs sanki
burdanmı anlasılmıyor acaba
benim bat 4 gün kaldı
ben daha yapmadım ne hızlısınz maslahh
Ben erken yumurtladım kuzum ilk yüklediğim fotoyu testi yapar yapmaz çektim bak duramadım yine yaptım şimdi

Eklentiler

• D8217375-DFF1-48A9-B092-F9CE89656DAA.jpeg
    44,1 KB · Görüntüleme: 126
bendede hiçççççç bir belirti yok en ufak
enteresan aynı normal halim
bilemedim simdi beni biraz işkillendirdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…