- 12 Kasım 2009
- 5.761
- 4.814
- 698
aminnnAy maşallah yaaa darısı bu ay bizlere inşallah amin amin aminCanım varmı hiç belirtin ne durumdasın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aminnnAy maşallah yaaa darısı bu ay bizlere inşallah amin amin aminCanım varmı hiç belirtin ne durumdasın
Bence yerleşme kanamasıydı o eğer ilk hamileliğinde öyle öğrendiysen buda inşallah öyle olur ayy gelsin bu ay hamişler inşallah biride ben olurumValla az öncede dediğim gibi canm bulantıları bekliyorum ve 10 gün daha bekliycm ayın 20 sinde giderim artık hastaneye yani merak ettiğim şeyde adete 6 gün kala gelen kahverengi leke neydi acaba
Amin inşallah canımamin yüce rabbim tez zamanda hamilelik müjdesi versin yavrularımızı bebeklerimizi karnımıza koysun
saglıkla büyüsünler orada saglıkla dogsunlar hayırlı evlatlarımız olsun
senin kaç cocuk var sendemi üçüncüye niyetlisinTeşekkür ederim kızlar öyle aman aman belirtilerim yok ama bi kaç gündür bel ve hafif kasık ağrım var göğüs hassasiyetim var başlıca belirtilerim bunlar
Bi kaç gün hazımsızlık problemi çektim karnım davul gibi olmuştu yine ondan önce acıktığım zaman çok kötü oluyodum normalde uzun süre açlığa dayanabilirim ama en ufak açlıkta bayılcak gibi oluyodum ve 4-5 gündür sabahları karın ağrım oluyor
Bi kaç gün önce de çocuklar birbileriyle oynarken hoplayıp zıplıyolardı bi yerlerine bişey olacak diye korkudan belime kasığıma keskin ağrılar girmişti ve istemsizce çocuklarla oynarken elim karnıma gidiyodu çocuklar çarpar filan diye
Bu kadar kızlar ama şu an hiç bişey hissetmiyorum çok enteresan
Yok kuzum benim 4yaşında oğlum var olursa ikinci olacak inşallahsenin kaç cocuk var sendemi üçüncüye niyetlisin
haydi hayırlısı darısı tüm isteyenlereYok kuzum benim 4yaşında oğlum var olursa ikinci olacak inşallah
İnşallah güzel haberini duyarız bugün canım:)Insallah Allah isteyen herkeze nasip etsin.Dün adet olmam lazımdı bazen 11 inede kayabiliyor hastanede çalışıyorum dayanamadım kan testi yaptırdım beklemedeyim suan antibiyotik kullandim igne grip olmustum ondanda hala olmamis olabilirim icim bi tuhaf hayal kirikligina ugricakmisim gibi![]()
Bende çocuklar karnıma çarpacak gibi olursa karnımı koruyorum elimle istemsizce sanırsın hamileyim:))Teşekkür ederim kızlar öyle aman aman belirtilerim yok ama bi kaç gündür bel ve hafif kasık ağrım var göğüs hassasiyetim var başlıca belirtilerim bunlar
Bi kaç gün hazımsızlık problemi çektim karnım davul gibi olmuştu yine ondan önce acıktığım zaman çok kötü oluyodum normalde uzun süre açlığa dayanabilirim ama en ufak açlıkta bayılcak gibi oluyodum ve 4-5 gündür sabahları karın ağrım oluyor
Bi kaç gün önce de çocuklar birbileriyle oynarken hoplayıp zıplıyolardı bi yerlerine bişey olacak diye korkudan belime kasığıma keskin ağrılar girmişti ve istemsizce çocuklarla oynarken elim karnıma gidiyodu çocuklar çarpar filan diye
Bu kadar kızlar ama şu an hiç bişey hissetmiyorum çok enteresan
Bende öyle yaptıkça gülüyodum kendime biri görse yanlış anlayacak hamile miyim sanki diye ama belli olmuyor :))İnşallah güzel haberini duyarız bugün canım:)
Bende çocuklar karnıma çarpacak gibi olursa karnımı koruyorum elimle istemsizce sanırsın hamileyim:))
Yapmadım canım bi kaç gün daha beklemeyi düşünüyorum dayanabilirsemInşallah mi nick Allah kucagina almayi nasip eder idrardan sonra kan yaptirdinmi
Geç döllenme olmadıysa ve varsa çıkar canım hadi inşallah görürsün hemen pozitifiKızlar ya bugün işten biraz erken çıkıp idrar testi yapacağım 15inde pazar adet olmam gerekiyor bugünü saymazsak 3 gün kaldı varsa silik falan çıkar yoksa da hiç çıkmaz diye düşünüyorum çünkü yumurtlamam da 30 eylül yada 1 ekimdi 10 gün geçti üstünden negatifsede adetimi bekler ovulasyon testi sipariş ederim böyle çok fazla düşünmeye başladım
Hiç beklemeden çıktı canım o yüzden şoka girdim ve defalarca üst üste test yaptımMi nick nasıl dayaniyorsun canım ya silik çıktığı halde ama testi yapınca beklemiş halimi uzmanlar 5 dk sonrasını dikkate almayın diyor beklemeside hemen silik çıktıysa kandada cikar:) inşallah cikar
Bende ona yoruyorum zaten inşallah vardir geç olsunda sağlıkla var olsun bebişim 10 gün beklemeyede raziyim canm yaYerleşme kanamasıdır büyük ihtimal