Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla az öncede dediğim gibi canm bulantıları bekliyorum ve 10 gün daha bekliycm ayın 20 sinde giderim artık hastaneye yani merak ettiğim şeyde adete 6 gün kala gelen kahverengi leke neydi acaba
Bence yerleşme kanamasıydı o eğer ilk hamileliğinde öyle öğrendiysen buda inşallah öyle olur ayy gelsin bu ay hamişler inşallah biride ben olurum

Teşekkür ederim kızlar öyle aman aman belirtilerim yok ama bi kaç gündür bel ve hafif kasık ağrım var göğüs hassasiyetim var başlıca belirtilerim bunlar

Bi kaç gün hazımsızlık problemi çektim karnım davul gibi olmuştu yine ondan önce acıktığım zaman çok kötü oluyodum normalde uzun süre açlığa dayanabilirim ama en ufak açlıkta bayılcak gibi oluyodum ve 4-5 gündür sabahları karın ağrım oluyor

Bi kaç gün önce de çocuklar birbileriyle oynarken hoplayıp zıplıyolardı bi yerlerine bişey olacak diye korkudan belime kasığıma keskin ağrılar girmişti ve istemsizce çocuklarla oynarken elim karnıma gidiyodu çocuklar çarpar filan diye

Bu kadar kızlar ama şu an hiç bişey hissetmiyorum çok enteresan

amin yüce rabbim tez zamanda hamilelik müjdesi versin yavrularımızı bebeklerimizi karnımıza koysun
saglıkla büyüsünler orada saglıkla dogsunlar hayırlı evlatlarımız olsun

senin kaç cocuk var sendemi üçüncüye niyetlisin

İnşallah güzel haberini duyarız bugün canım:)

Bende çocuklar karnıma çarpacak gibi olursa karnımı koruyorum elimle istemsizce sanırsın hamileyim:))

İnşallah güzel haberini duyarız bugün canım:)

Bende çocuklar karnıma çarpacak gibi olursa karnımı koruyorum elimle istemsizce sanırsın hamileyim:))
Bende öyle yaptıkça gülüyodum kendime biri görse yanlış anlayacak hamile miyim sanki diye ama belli olmuyor :))

Kızlar ya bugün işten biraz erken çıkıp idrar testi yapacağım 15inde pazar adet olmam gerekiyor bugünü saymazsak 3 gün kaldı varsa silik falan çıkar yoksa da hiç çıkmaz diye düşünüyorum çünkü yumurtlamam da 30 eylül yada 1 ekimdi 10 gün geçti üstünden negatifsede adetimi bekler ovulasyon testi sipariş ederim böyle çok fazla düşünmeye başladım

Geç döllenme olmadıysa ve varsa çıkar canım hadi inşallah görürsün hemen pozitifi

Idrar testi yapma adet olmadan kesin sonuç vermez ilk önce beta kana geçer sonra idrara istersen biraz bekle umudu kırılıyor insanın sonra elmira

Mi nick nasıl dayaniyorsun canım ya silik çıktığı halde ama testi yapınca beklemiş halimi uzmanlar 5 dk sonrasını dikkate almayın diyor beklemeside hemen silik çıktıysa kandada cikar:) inşallah cikar

Mi nick nasıl dayaniyorsun canım ya silik çıktığı halde ama testi yapınca beklemiş halimi uzmanlar 5 dk sonrasını dikkate almayın diyor beklemeside hemen silik çıktıysa kandada cikar:) inşallah cikar
Hiç beklemeden çıktı canım o yüzden şoka girdim ve defalarca üst üste test yaptım

Bende 20 dk sonra ali cam sonucu inşallah olur hafif kaşık baskısı girip çıkıp adstye olabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…