• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bana her gün anne ne zaman kardes alicaktim bana tek canm sıkılıyor bende istiyorum kardeşim olsun diyo ama erkek olsun diyo geçen gün pazardan bi oyuncak aldık aynisindan 1 tane daha aldı dedim napcan varya 1 tane anne dedi sen bana erkek kardes alınca oda bunla oynar diyo

Bana her gün anne ne zaman kardes alicaktim bana tek canm sıkılıyor bende istiyorum kardeşim olsun diyo ama erkek olsun diyo geçen gün pazardan bi oyuncak aldık aynisindan 1 tane daha aldı dedim napcan varya 1 tane anne dedi sen bana erkek kardes alınca oda bunla oynar diyo
Kiyamam ya yavrum. Duasi kabul olmus demekki :)

Removeben Removeben canim naptin ne dedi doktor yazdinda benmi kacirdim? Bugun kendimi temizlige vurdum. Kopan belim iyice koptu ama aklim hep birdaydi valla. Ben yokken ne kaynattilar diye :)

Daha size hamisler toplandik haziran anneleri topigi acacam insallah :)
Ağzın bal yesin emi :) ❤ ınşallah kuzum ben temmuz annesi olmaya da razıyım bi an önce gelsin artık meleğim kasım tam 1 sene olcak şu an belim fena ağrıyor akinti kafamı karıştırdı iki gün önce çok yoğundu bugünde yoğun sastim kaldım hayırlısı bakalım o değil adam bitti benden horozluk yapiyom resmen ya :KK70:eskiden o dolanirdi peşimde şimdi geziyom bi hamile kalsam yüzüne bakmiycam ya amma naz ediyor:KK70:bata kadar gün aşırı devam ne kadar kaçarsa kaçışın pesindeyim:KK70:

Removeben Removeben canim naptin ne dedi doktor yazdinda benmi kacirdim? Bugun kendimi temizlige vurdum. Kopan belim iyice koptu ama aklim hep birdaydi valla. Ben yokken ne kaynattilar diye :)

:) gittim canim adama denk geldim. Sorularım yanitsiz kaldi verdi kagidi yolladı. Butunnnn organlarim normalmis. Uterus kalinligi normal her iki over normal yaziyor. Kist yok ama uterus normal dedigi icin bence gebelikte yok

Benimde belim ağrıyor ara ara ama şuanda rahimim de gerilme hissediyorum ve ağrı gibi oluyo
Dün gece çok ağrıdı canım benim ağrıda değil sanki bişi oturuyo bi ağırlaşma sırtıma doğru ama akıntım beyazımsı değil artık kontrol ediyorum su gibi renksiz sende de öylemiydi adetime son 5 gün

Bu da bugunun testi
15075506382021565591531.jpg

Dün gece çok ağrıdı canım benim ağrıda değil sanki bişi oturuyo bi ağırlaşma sırtıma doğru ama akıntım beyazımsı değil artık kontrol ediyorum su gibi renksiz sende de öylemiydi adetime son 5 gün
Canm ara ara degisiyo akıntı evet baskinlik oluyo sanki canm az kalmış Seninki de hayırlı haberlerle

Ay ne güzel söylüyorsun senin yazdıklarını okuyunca içim kıpır kıpır oluyor. Birazdan dua edecektim sanada edicem canım batımızda yakınmış inşallah bu ay ikimizdede vardır.
İnşallah canım benim Haziran bebekleri olurlar geçen gün son adet tarihime göre doğum hesaplayıcıya baktım tahmini doğum 24 haziran gösteriyor sezeryan olacağından 10 gün önce olsa 14,15 haziran diye hayaller kurdum:)) Benim rahim anomalisi varmış canım 2. doğumda doktor senin hamileliklerinde bebek kesinlikle dönmez her zaman ters olur demişti yani 9 ay bağdaş kurup oturacak yine gelirse:)) Beklemenin zorluğunu biliyorum canım ben de senin için dua edeceğim ve tüm bekleyenler için :) Dönem olarakda bence nisan mayıs haziran doğum için en güzel aylar çok rahat oluyor biri nisan biri mayıs benim ele avuca geliyor yaza çok soğuk değil çok sıcak değil tam kıvamında . Çene düşüklüğü adet hamilelik belirtisimiydi bende hayli arttı kızlar:))

İnşallah canım benim Haziran bebekleri olurlar geçen gün son adet tarihime göre doğum hesaplayıcıya baktım tahmini doğum 24 haziran gösteriyor sezeryan olacağından 10 gün önce olsa 14,15 haziran diye hayaller kurdum:)) Benim rahim anomalisi varmış canım 2. doğumda doktor senin hamileliklerinde bebek kesinlikle dönmez her zaman ters olur demişti yani 9 ay bağdaş kurup oturacak yine gelirse:)) Beklemenin zorluğunu biliyorum canım ben de senin için dua edeceğim ve tüm bekleyenler için :) Dönem olarakda bence nisan mayıs haziran doğum için en güzel aylar çok rahat oluyor biri nisan biri mayıs benim ele avuca geliyor yaza çok soğuk değil çok sıcak değil tam kıvamında . Çene düşüklüğü adet hamilelik belirtisimiydi bende hayli arttı kızlar:))
Bende sezeryanim 2.ciside sezeryan 15 haziran yazıyo ama ben 6 haziranda düşünüyorum çünkü 6 haziran babamın doğum günü

Back