• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sen ilişkiye son ana kadar devam ediyormusun bıraktınmı gaselle
Ultrasonda catladigini gordukten iki gun daha devam ettim biraktim. Yeter valla adam eve gelmeyecekti sonra :D belkide bu bel agrilari o calismalarin halti :D adetin 12. Gunu basladik 19.gun bitti son. Her gece ama gunasiri degil dahada adamla isim bitti. Eger buay onca calisma fos cikarsa diyecek lafim yok :D insallah cikmaz:dua:

Kızlar gittigidiyordan ovulasyon testi almak istiyorum kaç günde geliyor adet olursam alacağım hamileysem boşa gider diye şimdiden almak istemiyorum
Bugun siparis veriyorum yarin oglene elimde oluyor. Saticiya dikkat et keremkucuk galiba saticinin adi ondan al pisman olmazsin. Bu arada vefat eden bebisinin ismini kerem koymustum :KK200:

Evet Removeben Removeben ile mesaimiz basliyor sizler sonradan testif ediyorsunuz :) bata son 7. Senin bebiste buyuyor sanirim rahim gerilmesi fln :)
Valla bu belirtiler bana daha çok umut veriyor evet galiba büyüyor perşembe yada cuma gidicem inşallah doktora canm benim 7 gün sonunda çiftleri görürsün inşallah kuzum

Valla bu belirtiler bana daha çok umut veriyor evet galiba büyüyor perşembe yada cuma gidicem inşallah doktora canm benim 7 gün sonunda çiftleri görürsün inşallah kuzum
İnsallah bitanem. Hamilenin duasi kabul olur derler dua ettikce sen ben ferahliyorum. Sende guzel haberlerle don insallah. Artik rahat rahat bebegini sev dur neguzel duygudur o

İnsallah bitanem. Hamilenin duasi kabul olur derler dua ettikce sen ben ferahliyorum. Sende guzel haberlerle don insallah. Artik rahat rahat bebegini sev dur neguzel duygudur o
Gercekten cok güzel rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah şu doktordan ferahlayarak dönsem başka birşey kalmiyo ak inşallah senin ikizler okula basladimi bu sene

Kızlar Merhaba, sarı akıntısı olup hamile olduğunu öğrenen varmı. Akıntının beyaz renk olması gerekmezmiydi ya.

15075458013041243427038.jpg
Eki Görüntüle 2053388

Al iste adam denk geldi bakti gene konusmadan yolladi

Kızlar yumurta ile ilgili tek yazan yumurtaliklat normal uterus kalinligi normal

Hamile olsam uterus kalinligi artmış olurdu. Demek ki degilim

İnsallah canim benim carsamba vermegi dusunuyorum persembe cikacak sonuc. Diger gebeliklerde okuz gibi yemek istegi vardi sadecw baska hicbirsey
İnşallah hayırlısıyla bebiş gelir canım kan sonucunla:)

Bugun siparis veriyorum yarin oglene elimde oluyor. Saticiya dikkat et keremkucuk galiba saticinin adi ondan al pisman olmazsin. Bu arada vefat eden bebisinin ismini kerem koymustum :KK200:
Teşekkür ederim canım çok sağol:)

Back