Removeben naptin canim test fln yaptinmi
allah seni guldursun koptumYapmadim canim yapayım mi ? Benim 3 haftadir siddetli ağrım vardi gecen hafta doktora gittim 9 ekime ultrason verdiydi. Yarin ona gidecegim bi amca var cok garip karnina ultrasonla bakarkenki yuz ifadesine baksan öleceğim sanirsin. Birde konuşmuyor. Birde bayan var. Bayana denk gelirsem yumurtama da bakar misiniz derim. Yada rahmim kalin mi derim. Iyi denk geldi. Ama adama denk gelirsem o yuz ifadelerinden cigerim yanarak konusmadan donerim :))
allah seni guldursun koptumyapsana bakalim :) benim test yarin gelir insallah. İyi denk gelmis valla bak bakalim ne dicek yumurta catlamistir diye dusunuyorum o koyulul baska koyuluk :)
Hamile iken canli mi diye bakilsin dedi doktor gittim bu adam varmis. Boyle bi asagi bi yukari tutuyor üzgün telasli bi surat. Hay allah niye boyle oldu der gibi ifadeler. Ben surekli cansiz mi diyorum kalp sesi yokmu diyorum. En son birakti tamam sorun yok dedi. Dayi o zaman ne diye yıkıldınkadinda tam aksine boyle kipir kipir birisi onunda hafiza problemi var. Bakiyor sana samimi oluyor konusuyor odadan cikiyorsun kagidi unuttum diye geri giriyorsun siz kimsiniz diyor . Az once icerde idim diyorsun cok hasta var unuttum diyo hic normali yok
Gebelik testi sabah yaptim sabah onun da fotosunu ekleyeyim ama ovulasyon yapmadım yaparim simdi
doktorum söylemedi sonicum kaç olduğunu canm ama dusuk değerki doktor hamile olabilirsin şüpheli dedi hafuşya başka doktora gidicem cabnmCanim senin beta hcg sonuclarin nasil? Ikimizinde bebislerink ayni gun gosteriyo takvim❤
Canm senin Sat ne zamandiCanim senin beta hcg sonuclarin nasil? Ikimizinde bebislerink ayni gun gosteriyo takvim❤
Fotoda az acik rengi. Yarin git bakalim yumurta varmi yokmu iyice ilginc oldu bu is :) benimkide gelsinde bende yapayim testimi meraktan catliyorum.Cok olanlar oncekiler 2 tane olanlar simdi. 2 tane yaptim cunku biri bozuk gibiydi basta sonra duzeldi. Fotografta nasil gozuktu bilmiyorum ama ayni digerleri gibi. Gebelik ilk idrarim degildi oda negatif @GaSeLLe
Bende hissediyorum 1 buçuk yıldır hiç bukadar hissetmemistimKızlar en büyük en önemli sey inanç daha hamile cıkmama ragmen bu ay hep esime içimde birsey var hissediyorum diyip durdum hamile gibi davrandım hatta esim bi ara psikolojimin bozuldugunu düşündü ama cidden varmıs Elim hep karnımda gezdim testler negatif cıksada umut hiç bitmedi bitmesin kızlar hep inanın
Yarinmo gidecekain doktora canim?doktorum söylemedi sonicum kaç olduğunu canm ama dusuk değerki doktor hamile olabilirsin şüpheli dedi hafuşya başka doktora gidicem cabnm
Valla canm biraz daha dişimi sıkıp cumartesi gitmeyi düşünüyorumYarinmo gidecekain doktora canim?
Anladim canim ama gitsen en azindan degerini ogrenirdin. Yinede sen bilirsin. Guzel haberlerle donersin insallahValla canm biraz daha dişimi sıkıp cumartesi gitmeyi düşünüyorum
Ayni dedigin gibiyim. Ama biryandanda korkuyorum ya olmazsa diyeKızlar en büyük en önemli sey inanç daha hamile cıkmama ragmen bu ay hep esime içimde birsey var hissediyorum diyip durdum hamile gibi davrandım hatta esim bi ara psikolojimin bozuldugunu düşündü ama cidden varmıs Elim hep karnımda gezdim testler negatif cıksada umut hiç bitmedi bitmesin kızlar hep inanın
İnşallah canm benim belkide olmaz benm isim haftaicide gidebilirimAnladim canim ama gitsen en azindan degerini ogrenirdin. Yinede sen bilirsin. Guzel haberlerle donersin insallah
Fotoda az acik rengi. Yarin git bakalim yumurta varmi yokmu iyice ilginc oldu bu is :) benimkide gelsinde bende yapayim testimi meraktan catliyorum.
Merhaba
Benimde 2 Ekim di ancak henüz regl olmadım
Testler negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?