- 1 Haziran 2012
- 3.624
- 3.939
- 333
Bundan önceki iki hamileligim geç döllenmeydi ama bilmiyorum ki her ay psikolojik tüm belirtileri hissettiigim için pek anlayamıyorum.Gec dollenme olabilir mi acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bundan önceki iki hamileligim geç döllenmeydi ama bilmiyorum ki her ay psikolojik tüm belirtileri hissettiigim için pek anlayamıyorum.Gec dollenme olabilir mi acaba
Bundan önceki iki hamileligim geç döllenmeydi ama bilmiyorum ki her ay psikolojik tüm belirtileri hissettiigim için pek anlayamıyorum.
Bundan önce her gecikmede gidip hayal kırıklığı ile döndüğüm için cesaret te edemiyorumBen olsam gider yarin kan verirdim hic merak etmezdim canim
Bundan önce her gecikmede gidip hayal kırıklığı ile döndüğüm için cesaret te edemiyorumhaftaici doktora gideceğim son bı ihtimal daha gebelik testi yapıp.
Aslında glukofen kullandığım zamandan beri sadece bı defa 2-3gun gecikme oldu okadar. Pko olduğum için vermişti doktor.
Olur canım zahmet olucak ama çok güzel olurBir arkadasim tamameen dogal beslenme ile pko yu yenip hamile kaldi. Kendisi ilac ve asi karşıtı bilgi almak istersen sorarim ona kuzum cok sevinir
Olur canım zahmet olucak ama çok güzel olur
Kopkoyi olmuslar gene. Son ikinin ustundeki hafif acik o testtende olabilir ama son iki gene ayni masallah. İnsallah guzel birseyin habercisidir
Test yapmaya korkma canim en azindan neden gecikiyorsun ona bakilir. Pko ile birsuru kisi gebe kaliyor. Kan testi yaptir insallah bebegin seninledirMerhaba
Benimde 2 Ekim di ancak henüz regl olmadım
Testler negatif
Benimde adetime bir hafta var bence bekle bende bekleyecem geçen ay kesin hamileyim dedim her belirti vardı. Kasık ağrısı, bel ağrısı, mide bulantısı, koku hassasiyeti ve adet oldum. Bu ay hiç bir belirti yok bekliyorum. Sende durumlar nasıl.Kızlar adetime 7 gün kaldı test yapsam çıkar mı sizce? Riske atmadan bekleyim mi yoksa bilemedm
Kopkoyi olmuslar gene. Son ikinin ustundeki hafif acik o testtende olabilir ama son iki gene ayni masallah. İnsallah guzel birseyin habercisidir
Bugun dokor vardi dimi senin ? Hayirli haberlerle don. Bende dayanamicam carsamba saglik ocaginda test yaptircam sanirim. Dunden beri belim kopuyor adetimi bekliyorum acikcasi bukadar erkenden belirti olmaz daha dollenme asamasindaki bebek bel agrisi yapmaz diye dusunuyorumOdak nerede ise orasi gercek renginde cikti tatlim. Onlarda koyu mubarek hic acigi yok
Benimde son 7 gunKızlar adetime 7 gün kaldı test yapsam çıkar mı sizce? Riske atmadan bekleyim mi yoksa bilemedm
Bugun dokor vardi dimi senin ? Hayirli haberlerle don. Bende dayanamicam carsamba saglik ocaginda test yaptircam sanirim. Dunden beri belim kopuyor adetimi bekliyorum acikcasi bukadar erkenden belirti olmaz daha dollenme asamasindaki bebek bel agrisi yapmaz diye dusunuyorum
Benim de tam yumurtlama dönemim, bata 14 gün kaldı ama ovulasyon testi dün negatif çıktı bakalım bu ay hangi gün yumurtlayacağım :)Insallah kuzum Allah razi olsun hayirli haberle gelirim insallah. Sende kan testi mi yaptıracaksın
Benim de tam yumurtlama dönemim, bata 14 gün kaldı ama ovulasyon testi dün negatif çıktı bakalım bu ay hangi gün yumurtlayacağım :)
Sabah sabah çok güldüm canım bebişin gelsin bu ay Allah da seni güldürsün :))Hamile iken canli mi diye bakilsin dedi doktor gittim bu adam varmis. Boyle bi asagi bi yukari tutuyor üzgün telasli bi surat. Hay allah niye boyle oldu der gibi ifadeler. Ben surekli cansiz mi diyorum kalp sesi yokmu diyorum. En son birakti tamam sorun yok dedi. Dayi o zaman ne diye yıkıldınkadinda tam aksine boyle kipir kipir birisi onunda hafiza problemi var. Bakiyor sana samimi oluyor konusuyor odadan cikiyorsun kagidi unuttum diye geri giriyorsun siz kimsiniz diyor . Az once icerde idim diyorsun cok hasta var unuttum diyo
hic normali yok
Gebelik testi sabah yaptim sabah onun da fotosunu ekleyeyim ama ovulasyon yapmadım yaparim simdi
Kızlar adetime 7 gün kaldı test yapsam çıkar mı sizce? Riske atmadan bekleyim mi yoksa bilemedm
Benimde adetime bir hafta var bence bekle bende bekleyecem geçen ay kesin hamileyim dedim her belirti vardı. Kasık ağrısı, bel ağrısı, mide bulantısı, koku hassasiyeti ve adet oldum. Bu ay hiç bir belirti yok bekliyorum. Sende durumlar nasıl.
Bugun dokor vardi dimi senin ? Hayirli haberlerle don. Bende dayanamicam carsamba saglik ocaginda test yaptircam sanirim. Dunden beri belim kopuyor adetimi bekliyorum acikcasi bukadar erkenden belirti olmaz daha dollenme asamasindaki bebek bel agrisi yapmaz diye dusunuyorum
Sabah sabah çok güldüm canım bebişin gelsin bu ay Allah da seni güldürsün :))
Benimde son 6 kızlar da pazara kadar bekleyeyim diyorum olmazsa haftaya bugün test yapmayı düşünüyorum.