- 3 Ağustos 2017
- 637
- 385
- 33
- 35
Bilmiyorum ki ben anlayamadim cnmCanım hafif çizgi mi var bana mı öyle geldi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum ki ben anlayamadim cnmCanım hafif çizgi mi var bana mı öyle geldi
Bence yarin bidaha yap testi günün gecmismiydiCnm test bozulmus ufff sinir oldum ya 15 dakkayi gecti
Oluyor be canim. Baska ne adi varki bununBende de o akıntı 1 yada 2 defa oluyor kızlar hafif bel ağrısıda var ama haftaya pazara kadar belli olmaz heralde
Bunun havası mı olur canım ya be kadar zor bir durum ben 10 sene her yolu denedim yapılabilecek maddi manevi herşeyi yaptım 3. tüpe gidecekken oldu Allah öyle nasip etti belki yaptığım şeylerden birini şifa kıldı Rabbim ama upraştığını saklamakda çok tuhaf ayıp mı günah mı nedir yani derdimiz vardı ki derman aradık
Hayir cnm bugunu sayma 9 kaldiBence yarin bidaha yap testi günün gecmismiydi
Oooo çok varmış olsa bile idrarda hayatta çıkmaz kanda çıkar anca canm bekle bence böyle moralin daha çok bozuluyorHayir cnm bugunu sayma 9 kaldibiraz heyecan yasayim dedim.
Bata ne kadar var ?Kizlar dayanamayip test yaptim ;(
valla bende bata 3 gun kala basladim bakalim hayirlisi troid ilacida kullaniyorum
9 kaldi diyelim ..can sıkıntisindan bi yapayim dedimBata ne kadar var ?
Yok cnm moralim bozulmadi cok sukur en azindan merakim gecti yoksa aklim hep acabami diyoOooo çok varmış olsa bile idrarda hayatta çıkmaz kanda çıkar anca canm bekle bence böyle moralin daha çok bozuluyor
Belki bebiş sinyal veriyordur annesi :)Kizlar acayip rahatsizim adet olacakmisim gibi sislik kasik agrisi ve ara ara akintibirde az once bel agrisi basladiki kopucak sanki bat 17-18ekim nedir bu anlamadim
Şimdilik bende öyle düşünüyorum canım galeyana gelip yapmazsam kendimi tutabilirsem:)Benimde bugünü saymazsam 5 gün kaldı bat 14 ekim canımaynı belirtileri yaşıyoruzdur belki benimde gün içinde 1-2 defa kıvamsı beyaz akıntım geliyor birde bel ağrım var psikolojik mi bilmiyorum ama adet günümü beklicem ben
Regl olmadığı sürece bunları gebelik belirtilerin olarak sayabiliriz canım:))Kizlar acayip rahatsizim adet olacakmisim gibi sislik kasik agrisi ve ara ara akintibirde az once bel agrisi basladiki kopucak sanki bat 17-18ekim nedir bu anlamadim
Benimde cok fena bel agrim vardi dikkat et belirti olabilirKizlar acayip rahatsizim adet olacakmisim gibi sislik kasik agrisi ve ara ara akintibirde az once bel agrisi basladiki kopucak sanki bat 17-18ekim nedir bu anlamadim
Inşallah olmazsin canım olcakmissin gibi düşünme bence bebiş sinyali gibi sıkma hemen canını asma o güzel yüzünü pozitif düşünelim ki pozitif olsun :)Erva Yaren
Miniimalistt hic boyle belirtim olmazdiki benim
gecen ay daha korunmayi birakmadan once yumurtlamanin7.gunu adet olmustum dogumdan sonraki ilk adet diye doktora soylememistim insallah buayda aynisi olmaz
Canim senin beta hcg sonuclarin nasil? Ikimizinde bebislerink ayni gun gosteriyo takvim❤Bence yarin bidaha yap testi günün gecmismiydi
İnsallah bitanem allah razi olsun valla moral veriyorsunuz insana. Rabbim hepimize bekletmeden yollasin bebeklerimizi insallahInşallah olmazsin canım olcakmissin gibi düşünme bence bebiş sinyali gibi sıkma hemen canını asma o güzel yüzünü pozitif düşünelim ki pozitif olsun :)
Senin nezamanlar basladi belirtiler canim? Adetimin en buyul belirtisi gogus sisligi hassasligiydi cok sukur o yok. Gecmis gebeliklerimde boyle belirtim yoktu ama Zaten her gebelik kendine ozel belirtilerde farkli diyorlar. Hayirlisi rabbimdenBenimde cok fena bel agrim vardi dikkat et belirti olabilir
Gercekten oyle ben daha once bambaska belirtilerim vardi simdi sadece bel agrisi oldu bide sık sık wc ye gidiyorum..Senin nezamanlar basladi belirtiler canim? Adetimin en buyul belirtisi gogus sisligi hassasligiydi cok sukur o yok. Gecmis gebeliklerimde boyle belirtim yoktu ama Zaten her gebelik kendine ozel belirtilerde farkli diyorlar. Hayirlisi rabbimden